Odvisnost od seksa pri ženskah je želja veliko moških, a dejstvo je, da gre za problem ne glede na to kdo je “odvisnež”

Odvisnost od seksa je težava žensk in moških. Vsaka odvisnost, torej tudi odvisnost od seksa, pomeni predvsem, da oseba – odvisnik, ni svobodna v določenem ravnanju. Ženska, ki je odvisna od spolnosti, v spolnem življenju ne odloča o njenem spolnem življenju. Odvisnost pomeni, da vas spolnost obvladuje. Takšna oseba dejansko ni sposobna prave intimnosti. Odvisnost od spolnosti je lahko tudi posledica spolne zlorabe v preteklosti, trdijo raziskovalci tega fenomena.

erotične zgodbe

Ženska, ki je odvisna od seksa, si ne more pomagati sama, ampak potrebuje strokovno pomoč. Kakšen moški bi se v tem primeru verjetno z največjem veseljem javil za “strokovnjaka”. Preden pa vam, dragi fantje, kaj takšnega pade na pamet, pozor! Odvisnica od seksa je lahko potrebna ves čas. Morda sta ravnokar doživela najboljši seks v življenju, ste pri koncu svojih moči, celo telo vam utripa, korenjak kar malce skeli, … ona pa se znova pripravlja na napad.

 

Steguje roke po vašem premoženju, njene oči pa so videti še bolj lačne kot kadarkoli prej. Znova vas naskoči in si vzame kar pač potrebuje. Uidete pod prho, da bi malce prišli k sebi ampak ona pride za vami. Pod prho vas stisne v kot in prične grabiti za korenjaka. Kak dan, morda dva bi še šlo. Potem pa vas izda fizika, psiha, v službi ne bi zmogli niti najlažjih opravil. Morda se takole na prvo žogo sliši neverjetno, ampak …

Odvisnik se težko sooči s svojo težavo kot dejanskim problemom. Svoje ravnanje opravičuje tudi tako, da prevali problem na partnerja (v tem primeru moškega) in ga prikaže kot njegov problem (ni pravi moški). Partner tukaj ne more pomagat. Lahko ji postavi samo pogoj : grem, če takoj ne poiščeš pomoči! Enako mora ravnati ženska, če je njen partner odvisnik (omenjeno pri neusklajenosti s partnerjem).

Odvisnost od seksa in spolnosti

Ženska, ki je odvisna od seksa, bo ob prvi zavrnitvi iskala seks drugje. Odvisnost ji v tem primeru preprečuje slabo vest. Niste je želeli potešiti zato je morala drugam. Vam je še vedno všeč ideja o ženski, ki je odvisna od seksa? Morda nekomu, ki si želi, da bi bila sosedova žena odvisnica od seksa in bi se vsake toliko hodila tešit k njemu.

Odvisnost od seksa je potrebno jemati skrajno resno, tako kot vsako drugo odvisnost. Takšna oseba potrebuje strokovno pomoč, kajti nenazadnje tudi sama v nekem trenutku ne bo več zmogla vseh fizičnih in psihičnih naporov. Tokrat smo govorili o odvisnosti od seksa. Odvisnost od spolnosti pa poleg seksa s seboj prinaša še nebrzdano gledanje pornografskih filmov in revij, masturbacijo preko vseh meja in nenavadne spolne fantazije.

DELI
Prejšnji članekMož rad opazuje
Naslednji članek5 klasičnih mitov o ženskem telesu! Drži/ne drži?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.