Ona je za “erotični chat” kaj pa sedaj?

Si na Urgenci opazil profil bejbe, ki ti je všeč in ima označeno, da je za erotični chat 🔥💬 pa ne veš kako naprej?

Fantje vse prevečkrat dvomijo o tem, da se punce rade pogovarjamo tudi nekoliko bolj začinjeno. Seveda to ne pomeni, da ji zmečeš v obraz vse vulgarne besede, ki so se ti nabrale v glavi v času od zadnjega seksa, pač pa gre za neke vrste predigro.

Kako vedeti kaj ji paše?

Dokler ne poizkusiš, ne boš vedel. A treba je znati pričeti. Prav začetek komunikacije je ključ do uspešnega vročega chata, ki se lahko iz tega razvije. Ne bo škodilo nekaj klasične vljudnosti in dokazovanja, da si vešč slovenske besede. Punce imamo rade razgledane tipe, ki znajo z besedami in povrhu tega še dobro izgledajo.

Čeprav … presenečen bi bil, ko bi vedel kolikokrat ženske dajemo prednost vsemu ostalemu pred izgledom. Seveda pričakujemo, da je moški urejen, čist in na nivoju kar se osebne higiene tiče, a sam fizični izgled (čeprav je tudi ta pomemben), velikokrat pride na vrsto za ostalimi rečmi.

Kaj napisati, da bo odgovorila

Tako kot na drugih spoznavnih portalih, tudi na Urgenci bejbe ne pričakujemo uvodnih stavkov v stilu; “Hej kako si? Jebeno vreme ha?”. Bolj nas primamijo nekoliko bolj skrivnostni uvodi, ki dajo misliti, da ima tip nekaj smisla za fantazijo in je razgledan. Morda nekaj v stilu; “Padla si mi v oko pa te ne dobim več ven :). Tvoj profil je kot Youtube … ko začneš enkrat klikati po njem kar ne moreš več nazaj.”

Punce imamo rade moške s smislom za humor. Ne takšne, ki iz sebe naredijo klovna, ampak takšne, ki znajo določen stavek servirati ob pravem trenutku, da te nasmeji. Pravijo da smo punce zakomplicirana bitja, pa ne vem če to res drži. Potrebujemo le nekoga, ki bo s svojimi gestami znal vzbuditi pozornost pri nas. Kar se zakompliciranosti tiče, ti bom navedla samo en primer … če punci na začetku poveš nekaj vulgarnega, te bo po vsej verjetnosti v trenutku pozabila. Če boš enako vulgarnost uporabil nekoliko kasneje, ko bo čas za to … jo boš osvojil!

Odgovorila ti je, kaj pa sedaj?

Razvijaj pogovor. Če začutiš, da ji neka tema ni kul, pozabi. Preseli na drugo. Ko se bosta malce bolje spoznala, ti bo dala hitro vedeti ali si ji zanimiv ali ne. Ker je punca, ki ima rada Eva pomežikerotični chat, boš zmagal, če ji boš znal sčasoma misli odpeljati v erotično fantazijo. Morda se ti zdi to precenjeno, a povem ti, ko žensko vzburiš na daljavo si na pol poti do zmage.

In ne pozabi, na Urgenca.com si. Pogovor ne bo trajal tako dolgočasno dolgo, kot to morda poteka drugje, zato kar brez strahu. Tudi punce vemo zakaj smo tu. 😉

Takrat pa ne oklevaj. Največja napaka, ki se še vedno pripeti moškim, ki pridejo tako daleč, da punca prizna stopnjo vlažnosti svoje princeske je, da se pomaknejo nazaj. Pa ne nalašč. Morda podzavestno, da bi jo zakurili še malo bolj. Dragi moji, zakurjena je in z ne-ukrepanjem boste zgolj pričeli gasiti požar. In to kar na daljavo. AKCIJA, kaj še čakaš?!

DELI
Prejšnji članekSladko in prepovedano | Zakaj varamo?
Naslednji članekVročica poletne noči
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.