Oralni seks, spolna praksa, ki je za marsikoga še vedno nenaravna, je veščina, ki ni tako preprosta, kot je videti na prvi pogled.

Nekateri(e) se še vedno zgražajo, ko beseda nanese na oralni seks ali, po domače “fafanje”. Vse več pa je tudi punc, ki se ob omembi tega sanjskega početja za moške, bolj ali manj opazno hihitajo. Oralni seks je postal “disciplina” katero si dekleta želijo obvladati saj menijo, da bodo z njo obvladale tudi svojega moškega. Sama dobesedno obožujem oralni seks. Da se razumemo, rada ga dajem, a tudi prejemam ;).

Vsekakor je zelo zanimiv podatek, da mnogo parov oralnega seksa še vedno ne prakticira. Čeprav je to ena najpogostejših spolnih praks, je v mišljenju marsikatere ženske in moškega še vedno nekaj, kar se ne spodobi oziroma dejanje, s katerim si svojega partnerja podrediš in ga ponižaš v spolni objekt, katerega namen je zgolj spolna zadovoljitev.

Težave nastopijo takrat, ko partnerja nista enotnega mnenja

Eden si poleg klasičnega seksa zaželi tudi oralne zadovoljitve, drugemu se to gnusi ali v tem celo vidi greh.

Tako kot pri vseh ostalih stvareh, ki se tičejo spolnosti, je tudi tukaj razlaga povsem preprosta. Naravno je vse, kar je v mejah zakona in zdravega razuma. Oralno zadovoljevanje je povsem normalna stvar, zaradi katere vam ne bo mogel nihče očitati, da ste perverzni.

Vsaka ženska, ki se ji oralni seks gnusi, se zgrozi že ob sami misli na to, da bi lizala organ, ki moškemu omogoča malo potrebo.

Če je odpor pred tem res prevelik, lahko mirne duše nabavite kondome z okusom po sadju ali sladkarijah, ki so striktno namenjeni ravno ženskam, ki se jim oralni seks gnusi in ob prijetnem okusu v ustih, boste hitro pozabile na vse predsodke. Kar se mene tiče, navadno imam opraviti s čistimi, dišečimi tički in mi na pamet ne pride, da bi si v usta tlačila gumico, pa naj bo še tako okusna.

Sčasoma boste ugotovile, da vse skupaj ni niti približno tako grozno kot ste si predstavljale in si zaželele poskusiti tudi brez kondoma, kar bo moškemu ob pravilni tehniki omogočilo, da bo videl prav vse zvezde.

Kako začeti?

V nasprotju z veliko večino urbanih legend, moški nimajo samo ene erogene cone, ki naj bi se nahajala v njihovem penisu.

Ta podatek je čista izmišljotina, čeprav je seveda res, da so (tako kot ženske) tam najbolj občutljivi. Če boste navalile na njegov penis, kot da imate pred seboj kos mesa, si ga brez predhodnega draženja stlačile v usta in ga začele lizati, kot da ste za to plačane, boste morda dosegle povsem nasproten učinek.

Tako kot vaš, se tudi moški užitek odvija predvsem v glavi!

V kolikor ga boste »napadle«, se mu bo v možganih sprožil alarm, ki bo kri namesto v penis, pognal po žilah. Začetek naj bo erotičen, počasen, moškega držite v sladkem pričakovanju in napetosti.

Sicer ni vsem vse všeč, a če sta dalj časa skupaj, zagotovo veste ali ga najbolj vzburja nežno lizanje ušesne školjke, poljubljanje po obrazu, ljubkovanje (o ja) izredno občutljivih prsnih bradavic ali sto in ena drugo stvar.

Prav tako ga ne slecite takoj!

Pričakovanje je ravno tako pomembno, kot zadovoljevanje samo. Če boste hlače pustile na njem, se bo to samo povečalo.

Ko se boste naveličale igranja z zgornjim delom telesa, s poljubi počasi nadaljujte po prsih navzdol. Ko boste prišle do mednožja, ga pobožajte po trdoti, ki grozi, da bo raztrgala hlače (lahko ga tudi nežno ugriznete skoznje) in si privoščite nagajiv pogled v oči ali celo kakšen pokvarjen stavek. To mu bo povedalo, da se svojega početja ne sramujete, da to delate z užitkom in mu odprlo pot v ekstazo.

Ko boste začutile, da je napočil pravi čas (lahko ga pustite tudi malo moledovati, češ da res ne zdrži več), mu z zobmi (ali roko, če ima na sebi ravno kavbojke) odpnite hlače in jih počasi potegnite z njega. Moški v takšnih trenutkih ponavadi začnejo nekoliko drhteti, toda to je le posledica sladkega pričakovanja, zato ni razloga za paniko. Z nežnimi poljubi posujte spodnji del njegovega trebuha, notranjo stran stegen in s konico jezika naredite dolg »liz« po celi dolžini penisa.

Pot v ekstazo

Če ste začetnice, vas bo ob tem početju morda postalo sram, toda njegov pogled vam bo v tem trenutku povedal vse. Ne hitite, dražite ga z ustnicami, konicami prstov ali celo prsnimi bradavicami. Vendar pazite! Ne dotikajte se »zgornjega« (hrapavega) dela njegove glavice, torej tistega, ki gleda proti njegovemu trebuhu.

Same najbolje veste, kakšen neprijeten občutek je, če kdo grobo in brez predhodne predigre začne dražiti vaš klitoris in točno tak občutek, torej nekaj med bolečino in neprijetnim žgečkanjem, bo v tem primeru doživel moški.

Ko se boste naveličale »igračkanja«, je na vrsti dejanje, ob katerem si moški na glavo potisnejo vzglavnik, da se glasni vzdihi skozi tanke stene ne bi slišali v stanovanje radovednih sosedov.

Glavico nežno objemite z ustnicami, z eno roko držite ravnotežje, z drugo pa ga nežno zgrabite in pogoltnite istočasno, ko boste kožico potegnile navzdol. Ko boste glavo vzdigovale v začetni položaj, z jezikom potegnite po zunanji strani in takrat se bo moškemu skoraj dobesedno stemnilo pred očmi.

Ne delajte tega prehitro, saj se vam utegne zavrteti v glavi, moški pa lahko doživi orgazem prehitro, zaradi česar bo prikrajšan za dolgo uživanje. Nadaljujte počasi, privoščite si nekaj sekundni odmor, ob katerem ga lahko z dlanjo nežno pobožate po celi dolžini, nato pa spet začnite pri občutljivih jajčkih in nadaljujte navzgor.

Naj vas vodi domišljija, eksperimentirajte in se hkrati učite

Vsekakor bo nadvse koristno, če se že pred začetkom prakticiranja oralnega seksa dogovorita, kam bo moški ejakuliral oziroma končal. Orgazem oziroma višek uživanja je pač osnovni namen vsakega spolnega odnosa in iz neznanega razloga ogromno moških uživa, če lahko ženski končajo v usta, vendar je to že zgodba za kdaj drugič.

Pri oralnem seksu je pomembnih veliko dejavnikov, od velikosti penisa, vašega poguma in celo refleksa bruhanja, ki se od ženske do ženske razlikuje. Prvič zagotovo ne boste mogle izvesti tako imenovanega »globokega grla«, ki je poglavje zase, zato pa vam ponujam nekaj drugega.

Dva sladka trika za večji užitek

Vsak glas na tem svetu povzroča močnejše ali šibkejše vibracije. Čeprav bo sprva videti precej smešno, ko si boste z njegovim penisom v ustih začele brundati, bo vsaka frekvenca povzročila vibracije, ki jih bo on čutil kot nadvse prijetno in vzburjajoče žgečkanje.

Pred začetkom oralnega draženja vzemite mentolov bombon in ga hitro poližite nekje do polovice. Mentolov okus bo na penisu ustvaril hladen občutek, ki bo v kombinaciji z vašim vročim jezikom in toplino ust, moškega spravil v delirij. Če je bolj vzdržljive sorte in nimate preobčutljivih zob, lahko uporabite tudi kocko ledu ali celo sladoled.

Z oralnim seksom ni popolnoma nič narobe. Je povsem normalna spolna praksa. Z malo vaje boste postale prave mojstrice in tako kot veliko drugih žensk, ki to priznavajo, na koncu začele v njem res tudi uživati. Jaz vsekakor že.

CMOK-CMOK!

 

DELI
Prejšnji članekSkrivnostno življenje madam Monique
Naslednji članekInes Erbus ali Jelena Karleuša?!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.