Veliko ljudi misli, da je vrhunec seksa moški orgazem. Vsi pa se zavedamo, da je pogostejši problem ravno to, kako žensko pripraviti do tega.

Nihče drug ženski ne more podariti orgazma kot ona sama, ali pač? Seveda, lahko je to tudi moški, vendar se morata o tehnikah, ki njej ustrezajo pogovarjati ali pa mora biti moški izkušen in poizkuša kaj ženski ustreza. Poleg tega mora biti ženska med seksom popolnoma sproščena in predana, da res lahko doživi pravi orgazem.

Pomembno je, da s partnerjem tudi eksperimentirata. Najlažje je to početi v dolgotrajnem razmerju, ko drug drugega že dobro poznata, več si zaupata.

erotika in erotični oglasi

Ženska mora sama vedeti kaj jo vzburja. Na primer, ko se ženska samozadovoljuje, točno ve, kaj jo pripelje do orgazma, med seksom s partnerjem pa je stvar le v tem, da svoje tehnike pokaže tudi njemu.

 

Z njegovo domišljijo in izkušenostjo pa vas lahko pripelje še do večjega orgazma, kot ga lahko podarite sami sebi. Ena od možnosti je, da moški ženski potiska kapico ščegetavčka naprej in nazaj, kar žensko pripelje do orgazma. Nekatere ženske pa doživijo orgazem tako, da se dražijo ali pa jih partner draži z roko.

Še vedno pa je najpomembneje to, da partnerju poveste, kaj vam je všeč in kaj malo manj. Igranje orgazmov ni več v modi (če je kdaj sploh bilo) in tudi ženske seksajo zato, da doživijo orgazem, čutijo ljubezen, sproščenost in se počutijo seksi.

 

Ni pomembno le, da moški doživi svoj “OHHH”. Seks je (vsaj običajno) odnos med moškim in žensko, pri katerem je pomembno, da sta na koncu oba zadovoljna in potešena. Sama sem precej odkrita pri teh rečeh in ljubimcu vedno povem kako imam rada saj si želim skupaj z njim doživeti tiste fenomenalne občutke, ko se skupaj zlijeva v eno.

DELI
Prejšnji članekKonflikt hišnih opravil pomembnejši od seksa?
Naslednji članekObsedenost z ženskim orgazmom
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.