Marina si je drznila dragega spraviti v zelo slabo voljo, a je imela na zalogi vedno idejo kako popraviti situacijo

Njun skupen proračun je utrpel velike izgube, saj Marina ni imela meja, ko je videla kakšen nov kos v priljubljenem butiku, ali pa jo je kak dan zapeljala domišljija in si je privoščila prav vse kar je videla v svojih fantazijah. Roko na srce, njene fantazije so bile všeč tudi njemu, a tisti dan je bilo videti, da ima končno dovolj vsega. Med prepirom je padlo tudi nekaj besed o razhodu in Marina je dobro vedela v kakšnem sranju se je znašla.

Žal je njun skupen proračun polnil samo on, medtem, ko je ona zgolj načrtovala kako ga bosta porabila. Že leto in pol ni nikjer delala, sicer pa je imel on odlične dohodke in je bila njegova želja, da je ona doma in ji je dal zgolj nekaj malega dela v svojem podjetju. Na žalost je to delo zajemalo pregled in plačilo računov, ter upravljanje s financami tako je bila vedno na tekočem glede stanja na “banki”.

erotična zgodbica

Preko vseh meja

Tisti dan si je zares drznila nekoliko preveč. Ko je videla kaj je storila, je šla brž še h kolegici v erotično trgovino in jo prosila za kak dober nasvet. Nekajkrat se je prikupno skremžila, na hitro razložila za kaj gre in skomignila z rameni. Bila je tako simpatična in lepa, da bi ji vsak oprostil.

erotične igračke

Žal pa je bil njen dragi že dobro vajen njenih igric in je bilo z njim precej težje. Končalo se je seveda z novim nakupom, s katerim je imela namen odplačati svoje “grehe” tistega dne. Z nakupom v erotični trgovini pa res ne moreš zgrešiti, si je mislila čeprav ni bila povsem prepričana da bo uspelo.

Erotična predstava pade v vodo

Zvečer si je privoščila kopel, se uredila, nato pa nase nadela nekaj kosov erotičnega perila, ki ga je nakupila tisti dan. V ogledalu se je zaljubila sama vase, se pogladila po prikupni zadnjici in ravnem trebuhu, ter si ogrnila svileno haljo. V spalnico je vstopila kot velika diva, ki se ji mora prikloniti ves svet. Vedela je, da je še vedno jezen, zato je pričakovala njegov odpor.

A ga bo že zlomila.

Lahkotnega koraka se je prizibala pred njegove oči in s pričakovanjem v očeh čakala, da bi jo pohvalil. Nič …

Potem je odvezala haljo, jo malce razprla in pokazala svoje nove pridobitve. Zares je bila videti seksi in vsak drug moški bi v postelji nemudoma postavil šotor podprt s korenjakom, ki bi želel poleteti v zrak. A ne on. On je nezainteresirano gledal skozi njo proti televiziji in zgolj odmahnil z roko.

Trd oreh.

Rešitev na dosegu rok

Legla je poleg njega in v resnici že zdavnaj obupala. Sama sebi se je zdela cenena in odpisana, počasi pa so se vanjo pričeli naseljevati različni strahovi. Dojela je, da je šla tokrat zares preko vseh meja, a se še ni imela namena predati.

“Ne bova gledala?” je namignila na serijo, ki je bila vsak dan redno na njunem sporedu.

Skomignil je z rameni, češ da mu je vseeno. Po postelji je iskala daljinca in na misel ji je padla blazno dobra ideja. Potem je želela prestaviti program, a prekleti daljinec ni delal. Poizkusil je še on, kajti v resnici si je želel gledati tisto serijo. Klik, klik, … nič.

“Bo treba na roke”

Je rekla in se nasmehnila. Pri tem je z levico zašla pod odejo na njegovo stran in ga pobožala po mednožju. Čeprav bi rad bil videti jezen, pa se temu zares ni mogel pretirano upirati. Po nogometno, je ona v tistem trenutku izenačila rezultat. Zato je prenehala in sklenila preiti v napad.

Skobacala se je iz postelje in pri tem z roko spretno ulovila baterijo, ki jo je nekaj trenutkov nazaj odstranila iz daljica. Zakotalila jo je pod posteljo in se ustavila pred velikim televizorjem na vseh štirih, ter iskala gumbe za prestavljanje programov. Žal moderne televizije niti nimajo gumbov. Zgolj na dotik občutljive točke, ki pa so navadno tako bledo označene, da ti niso kaj prida v pomoč.

erotična zgodba Marina

Seveda pri tem ni pozabila naperiti svoje, greha vredne zadnjice proti njemu. Tako močno je usločila hrbet pri iskanju oznake na TV, da ji je svilena halja elegantno razkrila hlebčka. Med njima so se prikazale sila erotične spodnjice, ki ji jih je tisti dan priporočila kolegica v erotični trgovini. Bila je prepričana, da bodo delovale. Imele so namreč precej poseben dizajn, ki je tam spodaj puščal prost prehod do njenega glavnega orožja tisti večer. 2:1.

Morda pa vseeno ne bi serije

Po nekaj neuspešnih poizkusih je vendarle našla točko pod katero se je nahajala funkcija za prestavljanje programov. Žal pa je bilo pred njo kar nekaj pritiskanja, saj je bil želeni program kar nekaj 10 številk dalje. On ni imel nič proti. Na prej kamnit obraz se je prikradel droben nasmešek, tam spodaj pa se je pričelo prebujati njegovo orožje. Z roko je segel k njemu in ga nekajkrat zadovoljno pogladil s prsti. Bil je že povsem napet in željan tiste ritke, ki se mu je tako izzivalno nastavljala tam kot tarča za trening.

Vedel je, da ima še nekaj časa, zato si je privoščil. Potem pa se je zgodilo še nekaj kar v resnici ni pričakoval. Pozabil je, da so tam nekje vmes tudi programi za odrasle in Marina je tisti trenutek prišla do njih. Pred njenimi očmi se je pojavil postaven temnolasec, ki je z vso silo zabijal svojega velikega tiča v sladko ječečo blondinko. Prejšnji ritem prestavljanja programov se je ustavil in napočili so trenutki, ko je v spalnici kar ječalo od napetosti.

Tarča je v nevarnosti

Tudi Marini se je takrat v kotičke ustnic naselil nasmešek, saj je bila 99% prepričana, da ve kaj se dogaja za njenim hrbtom v tisti veliki postelji. Rekla ni ničesar, zgolj zapeljivo pomigala z boki in prisluhnila. Potem je slišala tisto kar je pričakovala. Silna manipulatorka, ki je pred nekaj trenutki pomislila, da je izgubila vse svoje moči. Njuna medsebojna tekma ni bila več izenačena. Ko je slišala kako stopa iz postelje, je povedla s 3:1 in videti je bilo, da bo padlo še kar nekaj zadetkov.

“Prestavim?” se je naredila neumno.

“No ja, pusti še malo,” je rekel zlomljen glas tik za njenim hrbtom.

Utrip ji je pospešil, potem pa je na bokih začutila njegove roke. Strast, ki je prihajala iz konic njegovih prstov je bila jasna. Potem je s palcema potegnil po ritnicah in globoko zavzdihnil.

“Uničila me boš, saj veš to ane?” je dejal.

“Ah daj nooo, saj veš, da te ne bi,” je zažgolela in še močneje našpičila ritko proti njemu.

Zdaj je jasno videl razporek na njenih spodnjicah, pod njim pa njeno čedno češpljico, ki je tako mamljivo zrla skozi malo okence. Pokleknil je za njo, objel ritko, ki ga je vedno znova spravila ob pamet in z vrhom jezika poiskal dostop do njene muce. Skrivilo ji je pogled in slika na TV je postala nejasna. Le še slišala je lahko kako postavnež natepava blondinko, ki je ves čas vpila, da želi še. Kako predvidljivo.

Pornič v porniču

Videti je bilo kot slika v sliki. Za nekoga, ki bi tisti hip ležal v njuni postelji namreč. Pravi pornič v porniču. Čeprav sta imela rada dolge predigre in je on, vsaj tako kot ona, užival v lizanju njene češpljice, je bilo tisti trenutek to čisto odveč. Dvignil se je na noge, potegnil spodnjice s sebe in končno osvobodil svojega nabreklega vojaka, ki je zdaj grozeče štrlel proti njeni zadnjici.

Avdio video sex zmenki na Urgenci
Sex zmenki – že več kot 135.000 članov!

Že v postelji je bil preveč potreben, da bi še kaj dlje čakal. Potem je pokrčil kolena, da je s tičem pristal na njeni trtici in z vrhom nabrekle mrcine počasi zdrknil med pošteno razprti ritnici. Rajcala ga je misel na to, da je v resnici oblečena, a tudi povsem pripravljena nanj. Prvikrat je tako opazoval kako njegov korenjak izginja v njeno vrelo muco medtem, ko ima na sebi še vedno svoje vroče spodnjice. Bil je eden tistih tipov, ki so mu oblečene bejbe precej močneje razburkale fantazijo kot povsem gole.

Njen hrbet se je takrat spremenil v violinski ključ, iz njenih ust pa so pričeli prihajati glasovi, ki so bili za njegova ušesa vedno najlepša melodija. Tisti trenutek, ko se je s tičem potopil vanjo čisto do jajc, si ni predstavljal, da bi jo lahko odgnal od sebe pa naj je storila karkoli. Verjetno bi ji oprostil še kaj precej hujšega od njene zapravljive narave. A tega ji seveda ne bo pravil.

Sinhronizacija

Kmalu sta postala glasnejša od temnolasca in blondinke na TV. Dojel je, da je podzavestno pričel loviti njegov ritem zato je bilo videti, da stokajo precej družno. Tudi Marina je sedaj sopla takrat kot blondinka na TV in nekajkrat celo prevedla njene besede, da si želi še. In dal ji je še.

Temnolasec je medtem vzel svojo raketo iz blondinkine muce, jo prevalil na trebuh in se lotil njene ritke. Napeto pričakovanje s premorom v tišini se je prelevilo tudi v njuno spalnico. Njegov korenjak je počasi polzel iz vročega objema Marinine češplje, jo z glasnim cmokom zapustil, nakar ji je s prsti potegnil v stran tiste spodnjice, ki so bile še malo prej v vlogi mediatorja.

Z močno vlažnim udom je pristal v objemu ritnic, ki sta mešali njegovo domišljijo iz dneva v dan, pričel božati tam, kamor prej ni zahajal in opazoval njene reakcije.

Marina pa je zmogla zgolj izzivalen:

“Mmmm ….”.

4:1, pred njima pa je bil zgolj še kratek sodniški podaljšek po katerem se je močno slavilo in zalivalo na vse strani.

DELI
Prejšnji članekZ orgazmom proti tremi
Naslednji članekKaj seks pomeni moškim in kaj ženskam?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.