Mogoče se tega niti ne zavedate, ampak obstajajo ovire za katere ne bi mislili, da vam lahko preprečijo gladko pot do blaženosti imenovane orgazem 😲

Zaradi njih se ne boste mogli nemoteno prepustiti seksualnim užitkom, zato jih je bolje zaznati in prepoznati predčasno, kakor pa biti prikrajšani za slasten vrhunec.

Seks v kuhinji eroticna zgodba

Lakota in nezaželen trojček

V navalu strasti je lahko pozabiti, da ste nazadnje jedli pred desetimi urami. Ampak ko se vam zniža raven sladkorja v krvi, vam prav tako upadejo želja po seksu, vzdržljivost in koncentracija. Najprej se najejte živil, potem pa ostalih mesenih dobrot. Pa še nekaj! Lačni boste v posteljo nehote povabili še tretjega udeleženca, ki se bo oglašal ravno v trenutku, ko bo to najmanj potrebno.

erotika in erotični oglasi

Površna higiena in čistoča

Ob tem naslovu ste verjetno zavzdihnili in dejali “ja normalno, da se je treba umiti”. Ampak obstajajo tudi drobni detajli na katere morda niste pomislili. Ne povsem “klinično” čista postelja in posteljnina nista prav nič privlačna. Lahko, da ste zamenjali rjuho, a pozabili na prevleke ali pa na dejstvo, da ste tisto jutro zajtrkovali v postelji. Dokaj neprijetno je, če drobtine, ki so ostale od tega zajtrka v postelji, bodejo v zadnjico. Da o telesni higieni sploh ne govorimo. Ne pustite se zavesti; naravni »vonj po moškem« (berite: po znoju) ni privlačen!

eroticne zgodbe hisna pomocnica

Družinski spominki in člani

Kako strasti spustiti na plano, če jih lahko zaviralci spolnega apetita, kot je mamina fotografija na nočni omarici, zatrejo v kali? Lepo, da imate radi svojo družino v bližini, Eva pomežikvendar ne kažite tega med seksom.

Prav tako je neprijetno spolno občevati v stanovanju ali hiši kjer se istočasno nahajata mama ali oče, morda sestra, brat … Pa tudi z živalmi ni kaj drugače.

Pogled na pretirano radovedno čivavo, ki vohlja okoli vaju, bo poskrbel za instant padec spolnega poželenja vsaj pri enem od vaju.

Čeprav občasno zelo paše seveda kakšen nenaden seks na nenavadnem kraju, morda oralna (ali celotna) obdelava v avtomobilu, kleti, sušilnici …, pa je dobro pred akcijo nekoliko pripraviti zadeve. Poskrbeti za vse zgoraj omenjeno in začiniti dogodek tako, da bo le še dvignilo temperaturo namesto, da bi jo znižalo.

DELI
Prejšnji članekPošlji mi fotko v modrcu
Naslednji članekSex rekordi od tu in tam
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.