Oko se mu je ustavilo na profilu privlačne punce, ki je koketirala z njim preko zaslona. Nekaj je bilo na njej. Moral je …

Bil je eden tistih dni, ko je bilo zunaj vse megleno in sivo, prave volje za karkoli pa od nikoder. Prijavil se je v svoj račun na portal s sex oglasi in pričel s pregledovanjem bolj ali manj privlačnih oglasov. Med ogledovanjem množice precej pogrošnih fotografij je začutil, da se mu tam spodaj prebuja njegovo veličanstvo.

Kliknil je na eno izmed zapeljivih ritk, da bi si ogledal sliko v nekoliko večjem merilu. Bila mu je všeč. Ne tista koščena, kot ji velikokrat radi kažejo mediji, ampak taka prava rita. Malce bolj zaobljena, lepih in polnih ritnic, mamljiva.

ritka

“Le kdo te je takole slikal?” se je vprašal, ko je opazoval njeno zadnjico slikano od zadaj in se pri tem nevede pobožal bo jajcih.

Ob tem je začutil naval ugodja, ki je poskrbel, da se je njegov ud še bolj napel. Še dobro, da je lahko po profilih brskal z eno roko, sicer ne bi bilo tako zabavno. Segel si je v hlače in prste zapeljal okoli svojega nabreklega korenjaka. Še malce prej je spal na toplem, zdaj pa je kot najbolj ponosen vojak stal na uslugo svojemu generalu.

Prestavil se je v ugodnejši položaj in nadaljeval s seksi pustolovščino na mobilnem telefonu. Nekateri opisi so se mu zdeli naravnost sijajni, spet drugi tako zelo splošni, da ga je odbilo klikati na profile. Potem pa je po seriji potrebnih pičk in velikih joškov, ter parov, ki si želijo nekaj novega, vanj zapičila pogled naravnost bajna blondinka po njegovem okusu.

Takoj jo je kliknil, napasel svoje oči v njeni foto galeriji, potem pa se lotil prebiranja zanimivega opisa na profilu. “PotrebnaMuca33” kot se je poimenovala je navedla kar nekaj dobrih razlogov zakaj se je odločila odpreti profil na tistem portalu. Daleč od tega, da sicer ne bi imela dovolj snubcev.

Le tistega pravega kar nekako ni srečala in želela si je nekoga, ki bi jo na pogled zadovoljil, a zadovoljil tudi njene skrite potrebe po nekoliko drugačnem seksu. Usta so se mu napolnila s slino, roka pa je nezavedno pričela nekoliko hitreje polzeti po trdem tiču. Na koncu opisa je dodala še “P.S. Mal močnejša”.

“To je to, pizda!” je vzkliknil zadovoljen kot že dolgo ne.

Na hitro je preletel še česa vse si želi in besede so mu kar poskakovale pred očmi. Ločuje seks in ljubezen, rada ima oralo, analo, snemanje, … mešalo se mu je od potrebe. Za hip je izpustil tiča iz roke, da ji je napisal sporočilo. Kar ga je še posebej veselilo, je bila tista zelena lučka, ki mu je pravila, da je trenutno na portalu. Iz glave je ustrelil najbolj neumen stavek kar se jih je spomnil in zadel v nulo.

Takoj mu je odpisala in se smejala njegovi norosti. Vznemirjenje ki ga je spreletelo je bilo krivo, da mu je tiča še bolj napelo in enostavno je moral dati dol spodnjice sicer bi še naprej boleče tiščal obnje. Občutek svobode mu je še kako prijal in kmalu ga je imel spet v roki.

Nenavadno hitro sta se ujela, on je hvalil njene fotke in čare, ki jih je kazala, ona pa mu je namignila, da ji je všeč “trojka”. S tem je seveda mislila na tretjo sliko na kateri je v roki držal do konca napetega tiča, slikanega iz kota, ki ga je naredil res veličastnega. Takrat se mu je obisk foto delavnice prvič zares izplačal. Beseda je hitro padla na fuk in v tem je bil povsem domač. Lahko je bejbi napisal celo erotično zgodbo in jo obdelal kar na daljavo in na način, ki ji je bil najljubši.

PotrebnaMuca33 je bila res potrebna in trdila je, da je navkljub rani uri ta hip tudi njena muca zelo potrebna.

“Mokra in mastna je za popizdit!” je napisala in dodala, “mmm kako bi se zdaj usedla na tisto trojko!!!”

Sex video zmenkiVedel je, da bi mu lahko prišlo, če bi le še nekajkrat malce premočno zavihtel svojo pest po stolpu v mednožju, a se je ustavil. Takole sta se nekaj časa rajcala in si celo pošiljala vroče fotke, potem pa je ona nenadoma napisala:

“Si prek videa že?”

Kakšnega videa hudiča?! Ali hoče, da jo pokliče preko telefona, da bo dobila njegovo številko? Tako dobro je pa res ni poznal, kdo ve kaj ima za bregom.

“Nisem ne.” je kratko odvrnil.

Potem pa je videl kaj je sploh imela v mislih. Povsem je spregledal možnost VIDEO sex klica v sami aplikaciji za kar ni potreboval telefonske številke. Oči so se mu zasvetile in seveda se je oglasil. Na zaslonu je zagledal svojo plavolaso lepotičko kako s svojim božanskim, golim telesom polni svojo posteljo.

“In, kako se ti zdi?” je rekla.

“Vauu, fantastična si, res!” je priznal.

Potem je spoznaval delovanje same zadeve, obračal kamero tako kot mu je velevala in poslušal njeno zadovoljno mrmranje na drugi strani, ko je s kamero prešel svoj čvrst trebuh in se ustavil pri še bolj čvrstem kurcu.

eroticne zgodbe seks debeluske

“Zdaj bi ga dobesedno pojedla, mmm …” je zapredla.

Pizda … prišlo mi bo! Ga je prešinilo, a se je zadržal.

Še nikoli se ni na tak način igral. Dobesedno sta fukala preko video povezave. Nekaj za kar je vedno trdil da ne pride v poštev in je kot bi sladoled lizal preko šipe. A zdaj, v tej situaciji, je razmišljal povsem drugače.

“Ti to velikokrat počneš?” je vprašal.

“Če me sprašuješ ali sem kurba, potem ne hahaha! Me pa rajca ja, priznam.”

Nasmejal se je njeni odkritosti in tudi sam jebal mater koroni in lockdownu, ki ju je prisilil, da sta se iz povsem različnih koncev Slovenije lahko zgolj gledala in drkala drug na drugega. A v resnici mu je postajalo čedalje bolj všeč. Ona se je tam pred njim božala po velikih in vzburjenih joških, potem po tamali in si vanjo porivala tri prste naenkrat. Tudi nek vibrator je imela poleg, ter v igro kmalu vključila še tega.

“Ohhh, zdajle me fukaš srček, tako globoko v meni si, ” je prevzela njegov primat na področju opisovanja vročih trenutkov.

Z veseljem ji je odstopil ta del, potegnil s sebe rjuho, ki ga je delno še zakrivala in si privoščil konkretno drkanje.

“Pizda, prišlo mi bo … fak si huda!”

Potem je nalašč še bolj strastno zabijala vibrator v svojo lepo in povsem gladko muco, da je lahko slišal tiste mokre tleske in njeno vse bolj glasno stokanje. Dvignila je boke od postelje in nekako uspela držati telefon v pravi smeri, da je pokazala svoj nor vrhunec samo zanj.

V istem trenutku je iz njegovega tiča brizgnilo nekaj vrelih salv, med katerimi je ena končala povsem sredi zaslona telefona in prekrila njeno vrelo, potešeno in utripajočo češpljo.

“Pizda … takole mi pa še v lajfu ni prišlo,” je priznal in za nekaj trenutkov pogledal v strop, ki je bil zdaj povsem drugačne barve kot še nekaj minut nazaj. Pred očmi se mu je dobesedno bleščalo.

DELI
Prejšnji članekAli lahko branje erotike izboljša moje spolno življenje?
Naslednji članekSeksting: Razburljiva umetnost seksa na daljavo
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.