Pravijo da se vsakemu človeku vsaj enkrat v življenju nasmehne sreče. Borutu se je zagotovo takrat, ko je na spletu spoznal Laro.

Sile vesolja so hotele, da je bilo Borutu en dan dolgčas in je sklenil nedavno ločitev in svoj svež samski stan, začiniti z brskanjem po erotičnih profilih na Urgenci, kjer Slovenke in Slovenci iščejo nekaj malega popestritve. Lagal bi če bi rekel, da ga ni zamikalo že prvih nekaj, ki jih je videl.

Potrebna najstnica

Borut ni bil izbirčen tip, čeprav je pri ženskah vendarle imel nekaj točk po katerih je nekatere malce favoriziral. Ni pa imel težav s starejšimi ali mlajšimi od sebe, rdečelaske, blondinke, z velikimi ali malo manjšimi joški. Njega je pri ženski pritegnilo nekaj kar ni mogel opisati z eno besedo. Neke vrste paket, telo, pogled, energija, …

Tako je križaril z miško po zaslonu, odpiral blondinke, črnolaske, z miškinim kazalcem božal njihova razgaljena telesa in na trenutke se mu je zdelo, da sta miška in njegov tič brezžično povezana. Kar čutil je kako jih boža z njim. Kako rine med tiste ogromne joške Jožice, ki je napisala, da ima rada ubogljive tipe z velikimi tiči.

Potem je zaprl in se odkotalil naprej po seznamu, bežno skeniral s pogledom mimo-leteče fotke in se nenadoma zapičil v eno sredi zaslona. Brhka mladenka črnih las, v belem spodnjem perilu sredi postelje, je vanj gledala s tako pohlevno nedolžnim pogledom, da mu je tiča zabilo pod rob mize za katero je sedel.

“Moj bog, si lepa!” je vzkliknil.

Povsem ga je očarala, njena zapeljiva in privzdignjena ritka pa začarala. Videl se je kako stoji za njo in ji s tičem biča napeti ritnici. Pisalo je, da je Lara, da je zelo potrebna punca, ki bi rada srečala nekoga, ki bi jo popeljal po poti užitka in jo vmes kaj novega naučil.

Spodaj je dodala zanimiv pripis “P.S. potrebna vsak dan”.

Napisal ji je sporočilo, čeprav ni verjel, da bo prejel odgovor. Skušal je biti malce nenavaden, izstopajoč.

“Hej bejbi! Miško si mi pokvarila. Odkar si se pojavila na zaslonu, ne dela več. Ne morem ne gor ne dol, hehe!”

seksi ritka

Vžgalo je!

Lari so bile njegove fotke všeč, eno od njih pa je celo hudomušno pokomentirala. Prav tisto na kateri si je dovolil slikati svoje veličanstvo v vsej svoji velikosti in ponosu.

“Hmm, pokvarila miško hehe! Ti ne moreš gor in dol, jaz bi šla pa sem gor. Še danes!”

Kar si Lara zaželi, to Lara dobi. Borutu nisi rabil dvakrat govorit. Stanovala je v Štepanjcu, nedaleč stran od njega. K sreči je ona vabila, pri njemu je bilo kot med bombnim napadom. Uredil se je, nadišavil in se narisal pred vrati. Odprla mu je mladenka, povsem enaka kot na fotkah. Le kanček bolj oblečena, a ne preveč. Vroče hlačke in oprijet top, da je bila vseeno videti seksi kot hudič.

Ker sta neke vrste predigro že odigrala na daljavo, sta kaj kmalu prešla na konkretne zadeve. Kozarček viskija, njena noga preko njegovega kolena, malce božanja ob spoznavanju, prvi poljub, njegova dlan je zdrknila po njenem stegnu, njeni spretni prsti pa so se lotili odpenjanja gumbov na njegovih hlačah. Vse skupaj se je odvijalo tako hitro da niti dojel ni kdaj se mu je dvignil. Ko ga je prijela v roko ga je zaljubljeno pogledala v oči in rekla:

“Čisto tak kot na fotki. Pa še lepši.”

Potem je njen angelski obrazek, ki je očitno zakrival pravo malo hudičevko, izginil nekam tja dol. Z jezikom je premerila celega korenjaka vse od glave do jajc, jih posesala v usta, da ga je pošteno zvilo v črevesju, nato pa se lotila njegovega visočanstva. Sprva je v svoja vroča usta posesala samo nabreklo glavico, jo obdelovala z jezikom, potem pa počasi vase vzela celega. Bila je mojstrica fafanja in Borutu se je dobesedno bledlo pred očmi.

Gledala ga je naravnost v oči medtem ko je goltala njegovo nabreklo zverino. Z roko ji je šel v hlačke in pod prsti otipal vlažno češpljo, ki je z največjim zadovoljstvom sprejela vase dva prsta za začetek. Globlje kot ju je rinil, bolj je sesala njegovega kurca. Bil je v elementu in se boril z idejo, da ji napolni usta s svojo salvo.

Pričela je sladko ječati ko ji je božal razvneto potrebnico. Potem je za hip prenehala s fafanjem in videti je bilo kako ji lica zaliva rdečica in kako vroča postaja po celem telesu. Zares je bila potrebna in njena pičkica je pričela pošteno objemati njegova prsta globoko v njej. Potem je odvila oči, se nekoliko dvignila in ga pogledala naravnost v oči. Tako da se mu je ustavilo srce.

“Pofukaj me pri mizi,” je rekla, vstala in se sprehodila do mize.

Slekla si je hlačke, se obrnila in se z rokama naslonila nanjo. Potem je nastavila tisto seksi rito, da je že od daleč videl vročo žemljico kako ga potrebna pričakuje. V nekaj korakih je bil pri njej, hlače so mu padle na gležnje in brez nepotrebnega obotavljanja ji je zabil svojega kralja v pohotne globine. Iz njenih lepih ust so pričeli prihajati sladki vzdihljaji in ječanje, njena ritka se je še bolj napela, on pa ni zmogel več niti kančka samokontrole.

Naletaval je v zares hudem ritmu, se zabijal v njeno čudovito zadnjico in se odbijal od nje, pri tem pa jo tako močno grabil, da ji je puščalo prstne odtise. Slišati je bila prezadovoljna in je v glasnih krikih zahtevala še … še … in še. In še ji je dal. Vse dokler ni klecnila pod njim in je njeno telo nenavadno pričelo vibrirati, on pa je brezbrižno izlival svoje seme v tisto tako pošastno potrebno pičko.

Na poti domov se mu je zdelo, kot bi pravkar izstopil iz kakega filma. Še bolje, iz enega tistih porničev, ki jih je redno gledal. Prižgal si je cigareto. Tisti prvi dim je bil tako jebeno dober. Potem je v žepu zavibriralo. Bil je njen SMS.

“Saj veš da sem potrebna vsak dan, ane? :))”

DELI
Prejšnji članekUsekaj me!
Naslednji članekErotični načini za praznično razvajanje
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.