Vrtenje na dolgi kromirani “štangi” je bilo dolga leta rezervirano za razuzdano zvijanje mičnih deklet ob njej, ki so se vmes uspele še slačiti. Kaj pa danes?

Danes je ples ob drogu postal pravzaprav športna disciplina katero bi marsikdo rad videl celo na olimpijskih igrah. In bodimo pošteni. Vse te akrobacije, ki jih dekleta na drogu izvajajo, so vsekakor sposobnosti, ki jih nima vsak. Da pa ob vsem tem izpadejo še erotično, je pa že tako višek vsega. Sem poizkusila in … hitro pristala na realnih tleh. Ni šale hehe!

“Štanga” in pole dance ni povsem enako

Tista priljubljena “štanga” je prisotna v nočnih barih in lokalih z nekoliko bolj erotičnim pridihom. Žal je tale zadnja pandemija popolnoma uničila tudi to sceno in s tem prisilila performerke, kot tudi lastnike barov, da so si poiskali drugo delo, ali pa vsaj preusmerili svojo dejavnost v smer kjer lahko preživijo.

Daleč od tega, da bi želela reči, da punce v barih ne obvladajo. Pa še kako obvladajo. Sploh tiste, ki se s plesom ob drogu ukvarjajo resno, znajo biti prave profesionalke in se z lahkoto kosajo tudi s “športnicami” novega kova, ki polirajo svoje drogove z mednožjem in vsemi štirimi udi. Sem pa dostikrat videla tudi punce, ki drog uporabljajo samo za naslanjanje roke in zadnjice medtem ko s sebe slačijo že tako minimalistične krpice.

Spodaj nekaj krasnih primerov zate

erotika in erotični oglasi

DELI
Prejšnji članekGremo na morjeeee!
Naslednji članekSpolnost v "zrelih" letih
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.