Lili je bila že od nekdaj precej svobodomiselna in provokativna. Na plaži je vedno kazala svoje lepe joške in se zelo rada spogledovala.

Kodrolasa blondinka je oboževala poležavanje in vse vrste malih in velikih užitkov. Bila je pojem za lenobo, a tudi prava sex bomba. Moški so jo obletavali kjerkoli se je pojavila in nič drugače ni bilo na dopustu. Še toliko huje, ker se je rada slačila pred popolnimi neznanci.

Že doma je po stanovanju hodila gola, na kar so se številni njeni moški težko privadili. Seveda se ni oblačila niti takrat kadar je stopila na balkon. pred časom jo je doletela celo prijava in obisk policistov na domu. Seveda je ni prijavil kak trdotičen možakar, ampak ena od njihovih žena. Pepca ni bila nič kaj navdušena nad moževim posedanjem na vročem soncu.

erotika in erotični oglasi

Ubožec je čakal od jutra do mraka, da bi se lahko napasel Lilinih joškov in na ta način enkrat celo pokasiral sončarico. Njegova glava je bila videti dvojna in po obliki prej spominjala na nezemljana kot pa na pohotnega “penziča”, ki se je predajal križankam in hladnemu pivu.

Eroticne zgodbe Lili zgoraj brezNa morju je Lili paradirala s svojimi joški gor in dol, ter se nažirala seksualne energije, ki je sevala od mladih in starih okoli nje. Najbolj po godu so ji bili zavistni pogledi pripadnic ženskega spola. Še posebej smešne so bile tiste, ki so si ob pogledu na njeno čvrsto oprsje nezavedno potehtale svoje limonice in si nadele razočaran obraz.

Ker je vedno hodila na isto plažo so se je veselili tako domačini kot lastnik apartmaja v katerem je bivala. Že pred leti je odkrila, da je pokvarjenec navrtal nekaj lukenj in nemara skril tudi kakšno kamero, a je to ni odvrnilo od bivanja tam. Še več. Uživala je v vsej tej pozornosti in z velikim zadovoljstvom zadovoljevala svoje potrebe na zakonski postelji, razkrečenih nog proti kukalu in z vibratorjem globoko v češplji. Če se ji je zdelo, da lastnika ni tam, je nekajkrat glasno zavzdihnila in prisluhnila hitrim korakom, ki so se približali njenim vratom. Zjutraj je imela vedno na voljo svež kruh in kadarkoli se ji je zahotelo, sveže pečene ribe z žara.

V apartma je vozila svoj dnevni ulov. Večinoma so bili to mladi in postavni fantje katerim korenjaki nikoli niso padli skupaj. Jezdila jih je po cele noči, da bi se zjutraj vsa potešena sprehodila po obali. Vedno se je skrbno namazala in njeni sijoči joški so dobesedno zaslepljevali moške okoli nje. Tisto leto pa si je dovolila še nekaj več. Vedela je, da zadnjič dopustuje tam v biseru srednje Dalmacije in sklenila si je privoščiti nekaj nezaslišanega.

Erotični oglasiPod svoj mavrični senčnik je kot črna vdova zvabila potrebnega mladeniča, ki bi s svojim tičem zlahka pokonci držal šotor ali pa vsaj njen senčnik, če bi bilo treba. Na očeh vseh je roko potisnila v njegove kopalke in se pričela igrati z batino za katero je tam počasi pričelo zmanjkovati prostora. Slekla ga je, mu legla v naročje in se z vročimi usti spustila nanj. Ubožec je ostal brez sape, izbuljil oči in prešteval ljudi, ki so ju opazovali.

Njej je bilo morda vseeno, on pa je bil tam doma. A kaj, ko se je tako težko upreti priložnosti, ki je verjetno ne bo nikoli več v življenju. Lili je izkušeno zadovoljila mladeniča, da se je kar tresel tam pod mavričnim senčnikom, ko mu je prihajalo naravnost v njena usta. Potem ga je še nekaj časa masirala, z drugo roko drgnila svojo potrebno muco, nato pa se ogrnila okoli pasu z brisačo in ga naskočila.

Vsem v okolici je bilo jasno kaj se dogaja in brisača je bila povsem nepotrebna. Če kdaj, potem je Lili presenetila v tem segmentu. Ko je opravila z njim, je zložila svoj barvit senčnik, pobrala cunje in se še zadnjič napotila proti apartmaju. Ko ji je eden od “srečnežev”, ki so ju opazovali dejal:

“Zakaj si se pa skrila za brisačo, če kažeš joške bi pa lahko še tamalo?”

Lili se je obrnila, si nadela “nevaren nasmešek” in odvrnila:

“Kaj je mucek? In, da me opeče po riti ali kaj?”

Potem je ponosno odkorakala zibajočih se joškov in za vedno izginila iz tistih tako vročih krajev.

DELI
Prejšnji članekPunce! Preverite te 3 nasvete za prebujanje strasti!
Naslednji članekSeksi ritke za lepši dan
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.