Urgenca.com je uvedla “Časovnico”! Fantastično novost, ki uporabnikom omogoča hitrejši in enostavnejši pregled novosti kot tudi več možnosti za lastno izpostavitev!

Imaš predlog, komentar na temo časovnice?

Super, sporoči nam ga TUKAJ. Oceni časovnico ‘Novo Zate’.

Zakaj časovnica?

Nov kanal za hitro odkrivanje novih in najbolj aktivnih obstoječih uporabnikov, ki ustrezajo tvojim osnovnim kriterijem iskanja. Bodi vedno na tekočem in poskrbi tudi za svojo prisotnost pri drugih.

Najlažji način, da opozoriš nase je seveda tvoja nova sexy fotka 😉.

Katere vsebine so vidne na časovnici?

Nove fotke, novi profili, dopolnjeni profili, akcije uporabnikov, ki se nanašajo nate in uredniške objave.

Iz časovnice lahko neposredno odgovarjaš na vprašanja za šanse GO? In komentiraš nove fotke, komentar bo viden v pogovoru z osebo, ki je objavila fotko.

Prav tako lahko osebi, s katero se ujameš (obojestranski GO!, dogovor za vroč zmenek, obojestranska simpatija), pišeš vroče sporočilo kar iz časovnice.

Kaj moram narediti, da bom videl/a več vsebin na časovnici?

Objavi več svojih fotk, da vidiš več fotk pri drugih. To je obenem tudi najboljši recept za več stikov, zapeljivih pogovorov in vročih zmenkov. Objavi jih TUKAJ.

Razširiš lahko tudi starostni interval uporabnikov, ki jih iščeš. To narediš TUKAJ.

Ali to pomeni, da bodo zdaj vsi uporabniki videli moje nove fotke?

Brez skrbi, vidnost fotk se ni spremenila. Časovnica je nov kanal, da te opazijo uporabniki, ki iščejo takšne kot si ti, vidijo pa – kot doslej – izključno javne fotke.

Dobre fotke so najboljši oglas za tvoj profil, zato jih le objavi TUKAJ.

Kako se ubranim prevelikega števila sporočil ;)?

Nastavi si kontaktni filter, kjer določiš čigava sporočila želiš prejemati v predal “Sporočila”, vsi ostali bodo na voljo omejen čas v predalu “Kontaktni filter”, da odgovoriš nanje, sicer bodo izbrisani. Kontaktni filter si nastavi TUKAJ.

Imaš predlog, komentar na temo časovnice?

Super, sporoči nam ga TUKAJ.

DELI
Prejšnji članekKdaj nastopi tisti ohh trenutek?
Naslednji članekPotešitev na ukaz
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.