Kaj je spoznavni avtopilot? 

 

Spoznavni avtopilot je napredna storitev, ki zagotavlja, da tvoja Ujemanja ne obležijo brez komunikacije, temveč se pogovor med vama začne na najboljši možen način – z izmenjavo vajinih uvodnih sporočil.

Spoznavni avtopilot samodejno izmenja vajini uvodni sporočili, če med vama še ne poteka pogovor in ga imata vklopljenega.


Kako deluje spoznavni avtopilot?

 

Kadar imata oba v paru, ki se prvič ujameta (obojestranski GO, obojestranska simpatija, dogovor za zmenek) vklopljenega spoznavnega avtopilota in med vama še ne poteka pogovor, takrat spoznavni avtopilot samodejno izmenja vajini uvodni sporočili.

V skladu z dunajsko šolo se najprej pošlje njegovo uvodno sporočilo, šele nato pa njeno. 😉Kaj je uvodno sporočilo?

 

To je tvoje shranjeno prvo sporočilo, ki ga lahko kot uvod v pogovor pošlješ komurkoli s klikom na gumb oz. v primeru spoznavnega avtopilota – samodejno, brez vsakokratnega tipkanja.

Idealno uvodno sporočilo vsebuje izhodišča za pogovor in ne vsebuje tipkarskih in slovničnih napak. Uporabiš lahko predpripravljeno predlogo, veliko bolje pa je, da sestaviš izvirno besedilo. Uvodno sporočilo sestaviš ali urediš tukaj.


Kdaj pride do prvega ujemanja, ki povzroči izmenjavo uvodnih sporočil?

 

Prvo obojestransko ujemanje se zgodi, kadar se oba dodata med simpatije, ali na vprašanje za šanse GO? prejmeta pozitiven odgovor GO!, ali pa se oba podrsata v desno v Kandidatih za zmenke (dogovor za zmenek). Vsi zgoraj omenjeni načini so manualni in zahtevajo akcijo uporabnika.


Kaj pridobim z vklopom spoznavnega avtopilota?

 

Veliko več pogovorov z najbolj primernimi kandidati zate, saj si zanje ne le sam/a izrazil/a interes, temveč je zanimanje obojestransko.
Tipično, kadar se zgodi prvo ujemanje, oba medsebojno zainteresirana nista sočasno online, zato se je v preteklosti neredko zgodilo, da so ujemanja obležala brez vzpostavitve pogovorov. Kakšna škoda!

Tega odslej ne bo več, saj s spoznavnim avtopilotom zagotavljamo, da osebi vedno nadgradita medsebojno prvo ujemanje s pogovorom.


Imam vklopljenega spoznavnega avtopilota, zakaj se po prvem ujemanju moje uvodno sporočilo ni poslalo?Bodisi z osebo že imata vzpostavljen pogovor, bodisi nimata oba vklopljenega spoznavnega avtopilota, saj le-ta izmenja uvodni sporočili samo, kadar gre za recipročnost – izmenjavo uvodnih sporočil.

V primeru, da želiš osebi, s katero sta se ujela (vendar le-ta nima vklopljenega spoznavnega avtopilota in med vama še ne poteka pogovor) poslati svoje uvodno sporočilo, lahko to narediš kadarkoli na profilu te osebe ročno, s klikom na gumb “Pošlji uvodno sporočilo”.

 

Koliko uporabnikov pa ima vklopljenega spoznavnega avtopilota?Vsi člani, ki imajo shranjeno uvodno sporočilo in niso izklopili storitve spoznavnega avtopilota.


Kako sta povezana spoznavni avtopilot in kontaktni filter? 

 

Ne glede na to, kako imaš nastavljen kontaktni filter (1 – Dovoli vse, 2 – Dovoli tiste za katere sem izrazil/a interes, ali 3 – Dovoli tiste za katere sem izrazil/a interes ali natančno ustrezajo mojim iskalnim kriterijem), ti bo spoznavni avtopilot dostavil uvodno sporočilo osebe, s katero imaš prvo ujemanje (in še nimata vzpostavljenega pogovora ter imata oba vklopljenega spoznavnega avtopilota), saj gre za osebo, ki ti ustreza in te zagotovo zanima!

Nastavitve svojega kontaktnega filtra preveri tukaj.

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.