Ker bralci in bralke name večkrat naslovite različna in zelo zanimiva vprašanja o seksu, sem se odločila, da odgovore nanje objavim v svojem blogu

Tako bodo informacij deležni tudi ostali, ki se pri sebi sprašujejo enako ali vsaj podobno. Prav nič ni narobe s tem in prav je, da smo dovolj odprti okoli tega. Ni ga junaka, ki bi vedel čisto vse, lahko pa se skupaj veliko naučimo 😉

Kako naj izboljšam svoje spolno življenje? Z ženo namreč ves čas seksava v istem položaju, ne morem je pripraviti, da bi poskusila kaj drugega. Prav tako ne mara, da se je dotikam po spolovilu, najraje ima, da takoj začneva s seksom, pa še to v temi. Jaz pa bi rad, da bi bila najina spolnost bolj živahna.
Eva pomežikOčitno je vaša žena med spolnim odnosom nesproščena. Potrebno se je torej odkrito pogovarjati o spolnosti in to tako, da bo razumela, da tudi ona lahko bolj uživa, če bo sproščena. Dobro bi bilo, da tudi spremeni svoj odnos do sebe, svojega spolovila in spolnosti nasploh. To,da vam ne dovoli,da se je dotikate po spolovilu in da hoče seksati le v temi, kaže na slab odnos do sebe in do spolnosti, na nesproščenost, ki je posledica tega odnosa. Naučiti se morata torej, da je spolnost nekaj lepega, ne pa grdega in slabega. In da pri tem ni prostora za sram, pač pa naj bo spolnost sproščeno raziskovanje vseh možnih občutkov, ki si jih lahko nudita.

Ko sem malo »v rožicah« sem veliko bolj vzburjena, a orgazma ne morem doživeti. Obstaja kakšen kompromis?
Skoraj vsem puncam je znan občutek po nekaj popitih kozarčkih alkohola: postanemo bolj sproščene, samozavestne, spogledljive in predvsem – več mislimo na seks. A kot pri vseh drugih drogah tudi tukaj obstaja veliko temnejša plat tega nezdravega početja. Kot da bi nas mati narava zaščitila pred tovrstnimi opojnimi razvadami, nam je za kazen, kadar popijemo kozarček preveč, vzela orgazme. Točno, ne smemo pozabiti, da je alkohol navsezadnje tudi antidepresor, zato ti prekomerno zaužitje omrtviči živčne končiče in onemogoči, da kri pride v tvoje genitalije, do česar pa mora nujno priti, da lahko doživiš orgazem. In če že sprašuješ, punca, ali obstaja kakšen kompromis med pijačo in seksom, ti zagotavljam, da je enačba zelo preprosta: manj kot boš pila, boljši bo seks.

via GIPHY

Penis mojega fanta je zvit kot kakšna banana. Je to normalno?
Da, prav tako kot dejstvo, da je najbrž nekoliko ukrivljen v levo, oz. tvojo desno stran. Nekateri raziskovalci spolnosti zatrjujejo, da fantje z ukrivljenim penisom lažje dosežejo našo “famozno” točko G 😮

Je ženska, ki pogosto menja partnerje, nimfomanka?
Strokovna literatura opredeljuje nimfomanijo kot “nenasitno žensko spolno aktivnost”. Pri tem pa se postavi vprašanje, kaj je normalna in povprečna spolna aktivnost. Mnogi moški opredeljujejo za nimfomanke ženske, katerih spolne želje so večje od njihovih, kar je milo rečeno krivično. V očeh večine je ženska, ki je imela veliko spolnih partnerjev, promiskuitetna, moški s podobnim številom partnerk pa veliki zapeljivec.

via GIPHY

Kdo je pravzaprav Casanova ali don Juan?
To je moški, ki pogosto menjuje ženske in se na nobeno od njih čustveno ne naveže, v njegovem življenju imajo vlogo objektov. Po navadi imajo taki moški psihološke težave, bodisi da so v otroštvu trpeli za pomanjkanjem nežnosti ali so depresivni.

Kaj je to biseksualnost?
Biseksualne so osebe, ki jih privlačita oba spola, kar pa še ne pomeni, da so tudi seksualno aktivni s pripadniki obeh spolov.

DELI
Prejšnji članekSex oglasi | Daj se dol na Urgenci!
Naslednji članekPogosta vprašanja v seksu 2. del
Hej, sem Eva! 28-letnica odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.