Nadaljujemo z 2. delom pogostih vprašanj o seksu …

Vprašanja bralcev in bralk redno prihajajo v naše uredništvo in vsakemu posebej se z  veseljem posvetim. Tiste najzanimivejše pa nato tudi izberem za objavo saj menim, da je njihova tematika, kot tudi odgovori nanje, zanimiva vsem.

Ali lahko kondom pripomore k temu, da spolni odnos traja dlje?

Lahko! Uporaba kondoma lahko podaljša spolni odnos za kar dve minuti, saj bariera, naj bo še tako tanka, preprečuje prehiter izliv.

vse o kondomu

Kaj je najpogostejša moška spolna fantazija?

Veliko moških sanjari o lepoticah s plakatov, a kadar niso s svojo partnerko, je največ njihovih intimnih misli namenjenih prav njej. Tudi za ženske velja podobno, le da se v njihovih sanjarijah največkrat pojavljata Brad Pitt ali Tom Cruise.

Zakaj je moj klitoris po seksu tako občutljiv, da se ga ne morem dotakniti?

Ko ste vzburjeni, v klitoris priteče ogromno krvi, kar povzroči erekcijo. Po orgazmu se kri umakne, kar povzroči zoprno občutljivost. Pri večini žensk občutek izgine po minuti ali dveh, nekatere pa potrebujejo tudi uro do dve. »Okrevanje« boste lažje prenesli, če boste partnerja prosili, da vas ljubkuje po notranji strani stegen ali vsepovsod, le klitoris naj nekaj časa pusti pri miru.

Pred seksom svoji punci rad ližem muco vsaj trideset minut, v čemer oba neizmerno uživava. Je to normalno?

Le zakaj ne bi bilo? 😉

eroticne zgodbe oralni sex na krizarjenju

Ni ji všeč moja oralna tehnika.

Če verjameš ali ne, večina moških z užitkom zadovoljuje svojo izbranko, razen v primeru, da jih je strah, da tega ne počnejo prav. Cynthia Gentry, avtorica knjige Kaj si moški v resnici želijo v postelji, pravi: Moški niso vztrajni, a če jih pri nečem pohvališ, bodo to z užitkom nadaljevali. To torej pomeni, da ne skopariš s tem, da mu daš vedeti, kaj ti ugaja, medtem ko je tam spodaj. Nekatere ženske so med uživanjem rade tiho. Kaj pa zdaj? Se morajo siliti? Seveda ne. Še vedno pa lahko svoje zadovoljstvo pokažejo z rokami v njegovih laseh, kajne?

Nedvomno pa so ohrabrujoči zvočni signali in premikanje bokov proti njegovim ustom nekaj, kar si bo bolje zapomnil za naslednje popotovanje v deželo Ooooooooo. Če tvoj tipček potrebuje malce pomoči, mu pokaži, kaj ti je v resnici všeč, tako da mu poljubljaš in ližeš prste, tako kot si želiš, da bi te on poljubljal in lizal spodaj. Bodi njegova seksi učiteljica in reci: »Želim, da mi delaš tole«, medtem ko mu demonstriraš hitrost in moč pritiskanja, po katerem hrepeniš.

Moj prijatelj trdi, da ženska lahko zanosi, če ji moški konča v usta, ona pa nato pogoltne spermo. Je to res?

Ne, ne in še enkrat ne! To vprašanje poznamo še iz časov B. Kastelica in še vedno se pojavlja.

DELI
Prejšnji članekZapeljiva svetlolaska Manca Špik
Naslednji članekTelovadba na domu
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.