Ali je registracija uporabniškega profila brezplačna?

Da, registracija je brezplačna. Tudi brskanje in iskanje med profili drugih uporabnikov je brezplačno.

Ali je potrebno registracijo potrditi?

Da, registracijo moraš potrditi. Ko registriraš uporabniški profil, ti na elektronski naslov, vnešen ob registraciji, pošljemo e-mail s povezavo za potrditev. Klikni na povezavo in na strani, ki se odpre s klikom na gumb potrdi registracijo.

Ali lahko spremenim uporabniško ime?

Ne, vsako uporabniško ime na urgenca.com je unikatno in se ga ne da spremeniti.

V primeru, da res želiš spremeniti uporabniško ime, je potrebno profil izbrisati in se ponovno registrirati.

Za izbris profila klikni na gumb za nastavitve (zobnik) – Uporabniški račun – Zamrznitev ali izbris profila. Sledi postopku za izbris. S potrditvijo odločitve, da želiš izbrisati svoj profil, se profil izbriše iz baze urgenca.com.

Pozor, pri izbrisu bodo izginili vsi tvoji podatki, ki se nanašajo na profil (komunikacija, priljubljeni, go/no go vprašanja in odgovori).

Pozabljeno geslo

Na vstopni strani urgenca.com oz. na strani za prijavo se nahaja povezava na stran za pošiljanje pozabljenega gesla. Na tej strani vnesi svoj e-mail naslov in nanj ti bomo poslali povezavo za ponastavitev gesla.

Ali smem v osebni predstavitvi navesti svoj e-naslov ali telefonsko številko?

Ne, v osebni predstavitvi ne smeš navajati nobenih kontaktnih ali osebnih podatkov. Razlog za prepoved je možno navajanje kontaktnih ali osebnih podatkov koga drugega oziroma možna zloraba.

Zavezani smo k varovanju kontaktnih in osebnih podatkov uporabnikov, zato vsa besedila osebne predstavitve pred objavo pregledamo. Vse objave oziroma spremembe profilov, kjer so navedeni kakršnikoli kontaktni ali osebni podatki, zavrnemo oziroma ne objavimo.

Podrobnosti o varovanju osebnih podatkov si lahko prebereš pod Zasebnost in pritožbe.

Zakaj nekatere fotografije zavrnete?

Fotografij navadno ne objavimo zaradi enega izmed naslednjih razlogov:

Neprimerna vsebina:

 • na fotografijah so tvoji hišni ljubljenčki, tvoj avto ipd.,
 • kakršnakoli vsebina, prevzeta z interneta (razni citati ipd.),
 • fotografije mladoletnih oseb (zaradi varovanja njihove zasebnosti),
 • fotografije tvojih intimnih delov (dodamo pod Ostale)

Neustrezna kakovost:

 • fotografije, posnete s prevelike razdalje,
 • preveč obrezane fotografije,
 • posnetki zaslona telefona.

Drugi razlogi:

 • že objavljene fotografije (podvojenih in zelo podobnih fotografij ne objavljamo),
 • preveč obdelane fotografije (npr. uporaba različnih aplikacij – foto kolaži, okvirji ipd.),
 • tehnične težave pri nalaganju fotografij na strežnik.

Če tvoja fotografija ni bila objavljena, ti predlagamo, da pošlješ drugo. Pri tem upoštevaj priporočila za objavo fotografij.

V primeru, da pošiljanje fotografije še vedno ne uspe in ne dobiš nobenega obvestila o tem, ali je bila fotografija zavrnjena ali objavljena, je verjetno prišlo do tehničnih težav pri nalaganju fotografije na strežnik. Kontaktiraj nas na e-naslov fotourednik@urgenca.com in z veseljem ti bomo pomagali.

Vrste članarin in načini plačila članarine na urgenca.com

Član lahko postaneš za različna časovna obdobja med 1 in 12 meseci, lahko pa se odločiš tudi za neomejeno članarino.

Načini plačila članarine na urgenca.com:

 • plačilo s kreditno kartico Visa in Mastercard,
 • plačilo z VALÚ Moneto (za naročnike ali predplačnike Telekoma Slovenije in naročnike A1),
 • plačilo s PayPal,
 • plačilo s plačilnim nalogom (prek spletne banke, na pošti).

Pri plačilu s kreditnimi karticami, VALÚ Moneto in PayPal-om se članarina po preteku izbranega obdobja vsakokrat avtomatično podaljša za naslednje časovno obdobje (samodejno obnavljanje), ki je enako obdobju, za katero je bila prvotno sklenjena članarina.

Samodejno obnavljanje lahko kadarkoli prekineš pod nastavitvami v razdelku Članarina. Po prekinitvi je članstvo veljavno do konca že vplačanega obdobja. Prekinitev je potrebno izvesti najmanj en dan pred iztekom članstva, sicer prekinitev ne bo uspešna.

Pri plačilu s plačilnim nalogom gre za enkratno vplačilo članarine za izbrano obdobje.

Kako se odjavim?

Za odjavo profila klikni na gumb Odjava, ki se nahaja v meniju pod nastavitvami (zobnik). Za popoln izbris profila izberi Izbris profila.

Kako izbrišem svoj profil?

Za izbris profila klikni na gumb za nastavitve (zobnik) – Uporabniški račun – Zamrznitev ali izbris profila. S potrditvijo odločitve, da želiš izbrisati svoj profil, se profil izbriše iz baze urgenca.com. Profil nikjer ni več viden drugim uporabnikom, ti pa ne prejemaš več nobenih urgenca.com obvestil.

Pozor: Pri izbrisu bodo izginili vsi tvoji podatki, ki se nanašajo na profil (komunikacija, uporabniki, ki se zanimajo zate, tvoja ujemanja in priljubljeni).

Kako zamrznem svoj profil?

Z izbiro zamrznitev profila se tvoj profil za nedoločen čas ‘skrije’. Profil nikjer ni več viden drugim uporabnikom, ti pa ne prejemaš več nobenih urgenca.com obvestil. Če želiš, lahko profil enostavno ponovno aktiviraš s ponovno prijavo na urgenca.com – z uporabniškim imenom in geslom.

Pozor: Če zamrznitev profila traja dlje časa, bo tvoja članarina medtem potekla in jo bo potrebno obnoviti.

DELI
Prejšnji članekNapredne storitve
Naslednji članekProfil
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.