Medtem, ko so zaposleni koristili kolektiven dopust, je imela tajnica Doris povsem druge načrte!

Že zdavnaj se je odločila, da bo svoj dopust koristila nekoliko kasneje in je pod pretvezo, da mora urediti papirje, med glavno sezono ostala v podjetju. Enako kot njen šef, deloholik, ki je raje delal do poznega večera kot pa, da bi moral doma poslušati posesivno ženo. Njegov tekoči račun je bil z njene strani močno oblegan in že zdavnaj se je sprijaznil, da je bolje tako kot, da bi jo imel ves čas na grbi.

Doris je do svojega šefa gojila globoka čustva. Vedela je, da mu je s svojimi oblinami neznansko všeč. Bila sta si že tako blizu, da sta se o vsem tem odkrito pogovarjala, a kaj več do takrat nista imela. Ona je bila njegova opora v dneh, ko je potreboval nekoga, ki bo poslušal o njegovih težavah, ona pa vesela njegove družbe. Bil je moški po njenem okusu. Šarmanten, zapeljiv in postaven. Za češnjo na torti pa še njen nadrejeni. To jo je od nekdaj privlačilo.

erotična zgodba tajnica DorisTisti dan sta se oba prišla v firmo pretvarjat, da imata delo. Ločila ju je le steklena stena zato je Doris zlahka lovila njegove poglede proti njej. Oblečena je bila v (precej pretesno) belo srajco. Imela je zares velike prsi, ki so dobesedno kipele izza dekolteja. Nekaj ubogih gumbov se je borilo s svojim “tovorom” in kazalo je, da večera ne bodo dočakali prišiti na običajno mesto.

Pod “uradnim” kratkim črnim krilom je imela na svojih malce bolj polnih, a lepih nogah, črne hlačne nogavice. Nalašč je sedela tako, da je lahko videl čipkasto obrobo, ki bi morala ostati skrita pod robom krila. To ji je vztrajno lezlo navzgor, odpela si je še en gumb na srajci in skozi belo obrobljena očala zapeljivo gledala proti njemu. Kljub temu, da se ni niti zganil, je dobro čutila njegove nemirne misli in poglede, ki so jo otipavali povsod po pohotnem telesu.

Odločila se je, da bo tisti dan zagotovo “zlezla” v njegove hlače

Srce ji je pričelo hitreje biti in med nogami je začutila tisti tako prijeten nemir. Ščemelo jo je v drobovju, roka pa ji je ušla globoko med stegna. Pred njegovimi očmi se je božala in hrepenela po njegovi bližini. Potem se je zgodilo. Vstal je, se napotil proti njeni pisarni in zastal na vratih.

“Doris, zmešalo se mi bo od tebe. Kaj mi delaš?” je kar nekako obupano dejal.

Doris niti za hipec ni umaknila roke s svojega mednožja. Še več. Drugo roko je položila na svoje ogromno oprsje in ga zapeljivo pogledala.

“Šef, saj veš, da si te želim. Sama sva. No ja in ti si tudi želiš mene. Vem.” je bila prepričana.

Z roko si je šel nervozno skozi lase in se z ramo naslonil na podboj.

“Prav imaš,” je priznal. “Verjetno bi te zdaj pofukal do nezavesti, ampak, …”

Bil je nekoliko neodločen kljub surovo izpovedanemu priznanju. Česa takšnega še ni slišala iz njegovih ust. Da bi jo pofukal? Bilo ji je všeč. Še kako zelo všeč!

Vstala je ne da bi dala  kaj dosti na popravek krila, ki je ostalo zavihano vse do njenega mednožja, da je videl bele spodnjice. Stopila je k njemu, se mu z obrazom povsem približala, da je zavonjala njegovo seksi vodico po britju. Prvikrat v življenju so ju le milimetri ločili od poljuba. Prijela ga je za roko in jo počasi potisnila med svoje noge.

“Čutiš tole šef? Nora je nate, predolgo te že čaka.”

Njena mucka se je utapljala v lastnem soku pohote in hlačke so bile povsem premočene.

“Nisem vedel, da nosiš spodnje hlačke Doris,” je rekel z blagim nasmeškom na obrazu in zdaj sam segel naprej s svojimi prsti.

“Saj jih velikokrat ne,” je drzno priznala in kar nekoliko sedla v njegovo dlan.

Končno so se njune ustnice združile in končala sta v dolgem strastnem poljubu. Njena desnica je spretno odprla “vrata” v njegove hlače in se dokopala tako želenega korenjaka. Bil je povsem takšen kot si ga je predstavljala. Čvrst, kitast in gladek. V nekaj trenutki je njuna vzburjenost dosegla vrhunec in Doris se je nenadoma znašla pred njim na kolenih. Še bolj je razpela njegove hlače in jih potegnila vse do gležnjev. Tisto kar je zdaj pokončno stalo točno pred njenimi očmi, je v njenih možganih povzročalo nenadzorovane eksplozije čustev.

Želela si ga je vzeti v usta tako kot je to znala. Počasi, ga obdelovati centimeter za centimetrom, ga ljubkovati in pripraviti do tega, da ji izroči svoja skrita presenečenja. Ampak tokrat ni šlo. Preveč je bila potrebna vsega tistega kar je bilo pred njo. Posesala ga je v svoja vroča usta in ga pogoltnila na mah. Njemu so se oči obrnile nazaj in s hrbtom se je za nekaj trenutkov naslonil nazaj na podboj. Minilo je nekaj dolgih sekund, da je prišel k sebi in pogled uperil navzdol. Razkril se mu je sanjski razgled na potrebno lepotičko, ki je goltala njegovega tiča pod katerim se je bohotilo njeno naravno bogastvo. Hribi in doline ujete v belo srajčko, ki je pokala po vseh šivih. Bil je nor na njene joške.

Segel je navzdol po njih, jih objemal z rokami in mesil z največjim veseljem. Njegovo strastno gnetenje je povzročilo, da se je prvi od zapetih gumbov izstrelil daleč stran od njiju in naslednji trenutek se je pred njegovimi očmi razbohotilo njeno prelepo bogastvo. Polnih ust je pogledala navzgor proti njemu in skozi seksi očala je opazil njen prodoren pogled, ki je v kombinaciji z rahlim nasmeškom polnim njegovega premoženja, deloval skrajno uničujoče.

Videla je, da je pri koncu, zato je potegnila nabreklino iz svojih ust in jo zdaj z roko obdelovala tik nad svojim velikim oprsjem. Z drugo roko je odtrgala še zadnji zapet gumb, ga znova pogledala in zapeljivo dahnila:

“Hočeš, da ti pride na moje joške?”

V istem trenutku ga je nekje zadaj v hrbtenici presekalo, v trebuhu se je pripravljal cunami in lahko je samo še nemočno opazoval dolge bele curke, ki so prekrivali njen obraz, očala in ogromne prsi. Z rokama naslonjen nazaj je skozi tiča pravkar izgubljal svojo dušo. Čutil je kako mu življenje odteka s tistimi vrelimi brizgi in kako popuščajo njegova kolena. Znašel se je v nebesih in, če bi moral, bi za tiste trenutke blaženosti izbral tudi smrt. K sreči mu tega ni bilo treba in je dama pod njegovimi nogami z velikim nasmeškom pospremila njegove vrele salve.

“Še dobro, da sva sama. Grem v kopalnico. Ko pridem nazaj pa te pričakujem pripravljenega, … trdega in golega tamle na mojem prestolu.” je namignila proti stolu za svojo pisalno mizo.

Eva
Urednica in tvoja skrbnica Eva

Nato je vstala in odvihrala vsa razpeta, natrgana in skuštrana skozi njegova vrata. Vzela si je nekaj časa, da se je očedila in pripravila na novo rundo s svojim šefom.

Pripravila pa mu je tudi prav posebno in povsem nepričakovano, fenomenalno presenečenje!

Te zanima kakšno? Spremljaj Evin Svet in ujemi vroče nadaljevanje!

DELI
Prejšnji članekKaj je dober seks?
Naslednji članekLe še nekaj dni za sodelovanje v nagradni anketi!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

4 KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.