Doris je z odliko opravila prvo rundo pri šefu in ga pustila ožetega v svoji pisarni medtem, ko se je šla očedit.

Pa ne le to. Njena strašanska potreba po šefovemu tiču jo je ves čas držala pokonci. Segla je v torbico, nekaj vzela iz nje, nato pa se pogledala v ogledalo. Njen pohoten nasmešek je za hip zamrznil v tistem trenutku, usta so se rahlo razprla in očala so ji simpatično zdrknila na konico nosu. Za trenutek je zaprla oči in previdno namestila presenečenje za šefa in njuno drugo rundo.

“Aahh,” ji je všel kratek vzdihljaj. “Tole ga bo sezulo,” si je rekla prepričano.

Ko se je vrnila v pisarno jo je šef pričakal kot mu je ukazala. Končno je bil en dan on njen podrejeni. Sedel je na robu mize in z desnico drgnil še vedno trdega korenjaka. Usta mu je raztegnilo v širok nasmeh, ko jo je zagledal med vrati. Bila je brez modrca in  njeni veliki joški so mu povsem ukradli pozornost. Spodnjice je imela še vedno na sebi, kot tudi hlačne nogavice in petke. Bila je tako hudičevo seksi, da bi si ga zdrkal do konca samo ob pogledu nanjo.

Stopila je k njemu, sedla na stol in se zapeljala med njegove noge. Iz rok mu je prevzela tiča in ga za kratek čas vtaknila v usta. Le toliko, da je poskrbela, da bo zares čvrst. Potem je vstala, mu obrnila hrbet in se z rokama naslonila na stol. Pri tem je zapeljivo privzdignila zadnjico in nekajkrat pomigala z boki. Skočil je z roba mize in dlani položil na čudovito okroglo zadnjico. Prsti so mu spolzeli počasi navzdol med njene noge in preko hlačk je navdušeno božal njeno mokro češpljo. Zapeljivo je zastokala in še močneje napela zadnjico.

erotične zgodbe tajnice DorisNekaj trenutkov se je le igral tam spodaj, prijel v roke tiča in z njegovim vrhom drgnil med poplavljenimi bregovi. Nato je počasi slačil njene spodnjice in se veselil vroče, mokre muce, ki je hrepenela po njegovem tiču. Rob spodnjic je počasi polzel po njenih ritnicah, z očmi je prečesaval okolico, potem pa … šok!

Med razprtimi ritnicami mu je v obraz sijal kovinski okrasek z dodatkom kristala. Slišal je že za te reči, a videl še nikoli. Sploh pa ne v živo. Kar težko se je prepričal, da je njegova tajnica tako pohotna packa. V ritni luknji je imela namreč tako-imenovani “butt-plug” oziroma analni čep. Izjemen okrasek s sporočilom, ki mu je cefral možgane.

Hoče, da jo pofukam v rit?!

Kaj takšnega bi si lahko zaželel le v najbolj mokrih sanjah. Roke so se mu zatresle, korenjaka pa mu je hotelo raztrgati na pol. Previdno ga je približal, ga počasi potisnil navzdol in namočil v vrelo poplavo med njenimi nogami.

“Ahhh Doris, … kap me bo od tebe,” je ječal, ko je rinil tiča v njeno muco.

“Ti je všeč moj okrasek?” je vprašala.

“Pa še kako,” je odvrnil in ga takoj s palcema malce pobezal.

Všeč ji je bil tisti učinek dvojne penetracije. Pred leti je to doživela celo z dvema tipoma, a tega mu seveda ne bo govorila. Stol je prislonila ob mizo saj se je s kolesci sicer zoprno izmikal pod njo. Dobro je čutila pohoto svojega šefa tam zadaj. Še več. Tudi videla jo je dobro. Njegov popačen obraz je opazovala v stekleni vitrini kjer je imela shranjene fascikle. Z roko si je šla med noge, da bi pohitrila proces, ki vodi do orgazmičnih krčev.

“Daj ga ven in zamenjaj z njim,” je bila jasna.

Ni vedel kako se ga lotiti. Bo šel čep ven zlahka ali pa mora biti pri tem nekoliko grob. Sprva ga je precej štorasto objel s konicami prstov, da mu je spolzel med njimi. Potem se je bolj potrudil in ugotovil, da zoprna reč kar pošteno gnezdi v njeni ritki. Nekako ga je vendarle uspel izvleči in opazil, da je njena luknjica ravno prav odprta in pošteno naoljena. Ni prav veliko razmišljal. Izpolnjevale so se mu skrite želje, zato prijel za tiča in ga zapeljal med rahlo razprti ritnici.

Njena luknjica je bila še ravno prav razprta, da je presenetljivo zlahka zlezel vanjo vse do polovice uda. Doris je to pospremila z navdušenim vzdihovanjem in se nato kar sama nasadila nanj povsem do konca. Šefu je v jamicah obračalo oči, v glavi pa so se mu verjetno obračali tudi možgani. Grobo je zgrabil njene boke in izzživel svoje skrite fantazije. Prvič v življenju in upal, da še kdaj. Doživel je minuto popolne odmaknjenosti od realnega sveta in trenutke ekstaze kakršnih še ni poznal. Prihajalo mu je v dolgih curkih, nemočnemu kot še nikoli. Tisto prej je nenadoma postala mala malica. Doris je bila zares nekaj posebnega. Verjetno je bila z drugega sveta.

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.