Obiskovanje govorilnih ur je za starše ponavadi trn v peti in bi se jim radi na vse mogoče načine izognili, ampak ne za Braneta

Brane je moral izpolniti “dolžnost” potem, ko sta se z ženo ločila in je pristal tudi na obveznost katere prej ni nikoli opravljal. Začel je hodit na govorilne ure za svojega sina, ki je bil nekoliko preživahen med poukom.

“Zdaj pa vidim po kom je tako nagajiv,” se je nasmehnila učiteljica Majda, ko ji je Brane v pogovoru namenil pikantno šalo.

Njen pogled je bil povsem drugačen kot tisti, ko je vstopil v razred. Zdelo se mu je, da ga gleda nekako, khm, no ja, nekako zapeljivo. Od učiteljice tega seveda ni pričakoval kot tudi to ne, da ga bo doma na mailu že pričakalo njeno sporočilo.  V njem se mu je opravičila za pozabljivost in pripela nek obrazec za šolo v naravi. Zaključila je precej “prijateljsko” in mu namenila celo smejka. Da se veseli naslednjega srečanja, mu je napisala.

erotika in erotični oglasi

Brane ni po “župi” priplaval in je takoj seštel 1+1. Vrag mu ni dal miru in ji je odpisal. Da se tudi sam veseli naslednjega srečanja in, da upa, da ne zaradi graje njegovega sina. Ko je stisnil “pošlji”, ga je obšla slabost. Bebec, kaj je naredil. Sina je zakoličil do konca leta pri njenem predmetu.

Niti minuta ni minila, ko je že prejel odgovor. Tisti stavek je prebral vsaj 20x in se z dlanjo pogladil po prebujenem mednožju.

“No ja, zakaj bi čakala tako dolgo hehe, ste morda za kavo?”

Brane je seveda bil za kavo, sok, pivo, vino, viski, karkoli. Tudi kozarec mleka bi spil na zdravje seksi, pohotne učiteljice Majde. Par let starejša od njega, že na prvi pogled sexy zapeljivka, mu je dala takoj vedeti, da jo zanima. Že se je srečal s podobnim primerom in takrat je bilo nekaj tednov precej divje. Vse skupaj je bilo preveč tudi za njegov zakon, ki se je precej klavrno končal. Čeprav si je po drugi strani kar oddahnil od več let trajajoče vojne z ženo, ki ji ni bilo do drugega kot do deljenja stroškov in skrbi za otroka. Ob besedi “seks” jo je vedno pričela boleti glava, med nogami so se ji pojavili turi in zdelo se je, da ima vsaj 25 dni na mesec menstruacijo.

Njegove želje in upi so bili uslišani. Po prvi kavi sta naročila viski in potem še nekaj teh, kar je vodilo v zelo odprt pogovor. Majda se je opravičevala, da je tako direktna in, da ne želi izpasti predatorka, a jo je Brane pomiril in dodal, da tudi sam ne mara predolgo hoditi okoli vrele kaše. Prasnila sta v smeh, ko je užaljeno dejala, če je zdaj kar kaša. Bog si ga vedi kdaj sta se prijela za roke. Kar naenkrat med klepetom sta se začela božati po prstih, jih križati in se zapeljivo smehljati. Njena noga pod mizo se je prevečkrat obregnila ob njegovo in kmalu se je zavedel, da mu kurac tako močno stoji, da niti na stranišče ne more. Brane je bil pečen, ona pa tudi. Sproščenost v pogovoru je vodila do tega, da ji je za svojo zadrego odkrito priznal.

“Trdega imaš?!” je z zaigranim začudenjem vzkliknila.

“Aha in zdaj to ve cel lokal,” je odvrnil.

Režala sta se kot zmešana in prav nič čudnega ni bilo, da sta večer končala pri njej doma. Živela je v centru in imela prav prikupno stanovanjce. Že na prvi pogled je dojel, da ima rada nekoliko prestiža in sexy dodatkov. Ne bi ga presenetilo, če bi imela omaro polno spolnih pripomočkov. Skočila je v kopalnico in iz nje prišla v udobni oblekici, ki je nesramno pokazala njene nabrekle bradavice. Presenetilo ga je, da je imela še vedno obute visoke petke. Huh, kako sexy se mu je to zdelo.

Erotične zgodbe učiteljica Majda
Sexy učiteljica Majda je vedela kaj hoče

Sedla je na zofo in ga povabila k sebi. Nekaj časa sta se tam mečkala, njegova roka je bila večino časa pod njeno oblekico, potem pa se je odločil preveriti še “jedrost” njenih lepih joškov. Bila je popolna, ob vsem tem pa še tako hudičevo potrebna. Med mečkanjem mu je odpela hlače, razprla zadrgo in segla po nabreklem korenjaku.

“Je pa res trd,” je rekla, kot, da to ne bi bilo že znano.

“Že celo pot, draga moja.”

Potem je njen obraz izginil in lahko je le še opazoval njene razmršene lase kako plapolajo v njegovem naročju. Njena vroča usta so posesala njegovega kurca vase, on pa se je le še naslonil nazaj in užival. Prste ji je zapletel v lase in opazoval čudež, ki se mu je dogajal med nogami. Majda je bila naravnost sestradana. Objemala je njegovo premoženje s svojimi usti, ga sesala kot za stavo zardi česar mu je moda potegnilo proti trebuhu. Zaradi nevsakdanjega občutka tam doli mu je zadnjico privzdignilo v zrak in seveda je Majdi povsem zaprl usta. Malo je manjkalo, da bi se ji opravičil, a je kmalu uvidel, da ji je bila ta poteza grozno všeč.

Erotični oglasi“Všeč so mi predrzni moški, ki znajo udejanjiti svoje fantazije,” je rekla s polnimi usti sline in pomežiknila na eno oko, nato pa znova hlastnila po čvrstem zalogaju.

Ni čakal prav dolgo, da bi pokazal o čem vse fantazira. Ta dan sta vse opravila na tisti mali zofi, ki je zdržala vse njegove silne nalete. Majdina zadnjica se je znašla v vseh mogočih položajih na zofi, v zraku in končala “simpatično” pordelih lic v njegovem naročju. Všeč mu je bilo, da je glasna. Ni se zadrževala niti pri kletvicah in vzpodbudnih besedah glede tega kaj vse si želi, da bi počel z njo. V bistvu ga je presenečala iz besede v besedo.

Ko je šel pozno zvečer peš proti domu, je počasi kadil cigareto in razmišljal o vsem kar se mu je pripetilo ta dan. Spomnil se je česa vsega si je zaželela, pa jima je malce zmanjkovalo časa, ker je moral v nočno. Vse bo nadoknadil že konec tedna, ko se spet dobita. Vse tisto kar je omenila pa bo prinesel s seboj.

In kako hudiča se je sploh zapletel z njo?!

“Hehe, preklet mulc,” se je zarežal in potegnil nov dim.

DELI
Prejšnji članekŽenske | Kaj jih vzburi?
Naslednji članekMočnejše punce seksajo najbolje
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

2 KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.