Oddelek ene izmed manjših slovenskih bank … zajebana šefica in kopica nakurčenih tipov z ranjenim ponosom. Nekomu seveda prekipi …

Lidija je bila zajebana šefica oddelka manjše banke, ki je svojo vlogo vedno jemala smrtno resno. Zanjo je bil profesionalen odnos nekaj nujnega, prijateljstva na delovnem mestu prepovedana, stranke pa zgolj nove krave molznice, ki ne smejo biti deležne nobenega nasmeška. Za čuda je tak pristop deloval, komitentov je bilo vedno več, krediti pa so se reševali kot po tekočem traku.

Vendarle pa na oddelku ni bilo vse tako rožnato. Večinsko moška zasedba, podrejena karizmatični temnolaski popolne postave, ki je znala odpeti zgornji gumb in pokazati presneto lep dekolte, je bila ves čas na robu. Na robu kričanja, na robu pošiljanja v tri lepe materine in na robu tega, da bi ji nekdo končno strgal tisto oprijeto črno krilo, razparal srajco in jo nesramno pofukal v kateri izmed praznih pisarn.

Eroticna zgodba Pohotna tajnica Doris

Če si na oddelek pogledal od zunaj bi rekel, da se nekdo dela norca. Noro zapeljiva šefica, ki ji v paketu manjka samo še usnjen bič in kakšne usnjene hlače ter 5 vročih tipčkov v srajčkah in kravatah, ki so bolj spominjali na tipe za dekliške striptiz zabave kot pa na bančne uslužbence. Šušljalo se je, da jih je Lidija prav posebej izbirala, neprimerne pa pošiljala v druge poslovalnice. Tipčkom se je zdelo fino a le dokler je niso imeli poln kufer in ugotovili, da ne bodo videli tistega kar so upali.

Potrebno je dodati, da je šefica znala vsake toliko pokukati izza okvirja običajnega obnašanja in na samem presenetiti do te mere, da nisi vedel kje se te glava drži. Tako je nekoč pristopila k Janu, da je skorajda čutil njene nabrekle bradavice na sebi in se mu je zdelo, da bi se je lahko dotaknil z jezikom po privlačnih srčastih ustnicah, če bi ga le dovolj hitro iztegnil iz ust. Dišala je za popizdit, ko mu je šepnila:

“Dečko, obetaš,” je rekla.

Prisegel bi, da je čutil njene vitke prste na jajcih, a se je bal, da se je z njim zgolj poigrala domišljija. Kaj je mislila s tem, da obeta? Službeno, bo napredoval, ali pa bi ga rada pofukala? Vse to mu je šlo pošteno na kurac, ko ga je naslednjič napizdevala pred vsemi kolegi. In to za brez veze.

erotika in erotični oglasi

“Ob 13:30h pridi v mojo pisarno na pogovor!” je bila ostra, se obrnila na petah in ponudila svojo zibajočo, napeto zadnjico na ogled.

V tišini so buljili vanjo, jo slačili z očmi, tepežkali, stiskali, grizli in počeli z njo reči, katerih jim doma žene nikoli ne bi dovolile. Lidija je bila ustvarjena za grob fuk le, da tega še ni vedela. Tako so si vsaj mislili.

Jan se je narisal v njeni pisarni točen do minute. Še vedno besen, s polno glavo kletvic in na pol napisano odpovedjo. Potem pa ga je znova presenetila. Stopila je k njemu podobno kot nazadnje, da mu je v nos potegnilo omamen vonj, ki se je širil z njenega vitkega vratu. Tistega vratu okoli katerega bi z največjim veseljem ovil svoje prste in ga krepko stisnil. Poigraval se je tudi s tisto mislijo, da bi to storil od zadaj, ne nujno, da bi jo kar na lepem zadavil.

“Veš,” je začela in ga pogledala v oči. “Ne morem si dovolit, da pozornost na oddelku pade.”

Da bi pozornost padla? Padala je samo zaradi nje in njene fukaške pojave, ki je delala nered v mislih pohotnih tipov tam. In kaj je imel on s tem?

“Ravno vtaknil si se v nekaj pa ne bi bilo prav, da bi ti pustila. Sem le šef oddelka, saj razumeš kajne?”

Nič ni razumel. Zdelo se mu je samo, da znova čuti gomazenje med svojimi nogami in tokrat je bil prepričan, da si ne domišlja.

“Boš kaj spil?” je vprašala mirno in žgečkanje se je v trenutku nehalo.

Ne da bi počakala na odgovor je stopila k omarici na kateri je stala steklenica viskija in dodobra napolnila dva kozarca. Narisala se je nazaj na isto mesto in mu nazdravila.

“Saj nisi slab veš.”

Potem je spila na dušek in Jan ni mogel izpasti mevža. Ko je pogoltnil in ga je po grlu zapeklo je na jajcih znova začutil mravljince. Pokukal je navzdol, da bi se prepričal o tem, da si ne domišlja. Njena roka je bila globoko med njegovimi nogami in zdelo se mu je, da je pravkar odvezala zver v njegovi črni duši. Tisto, ki je privezana dolga leta čepela v temni kleti in čakala, da ji bo končno vrgel kakšen obrok. Zdaj je ta prihajal kar na pladnju.

Odpela mu je ozek črn pas katerega sicer ni potreboval, a bi poslovne hlače brez njega izgledale nekoliko trapasto. Potem se je lotila gumba in zadrge vse dokler ni začutil, da napetost hlač okoli čedalje bolj nabreklega tiča popušča. Z roko mu je segla v spodnjice in tisti trenutek se je zavedel kakšno srečo ima, da ga je uredil prejšnji večer. S prsti je zarinila po nabreklem in čvrstem steblu, ter konice potisnila vse do gladkih jajc. Spretno se je poigrala z njimi, nato pa znova potegnila z nohti po brezhibno urejenem kurcu.

Niti poljubila ga še ni pa se je že igrala s tičem. Misel na to ga je še bolj zmedla. Potem je njen božanski obraz izginil, modre oči pa so šle skenirat nekam tja dol. Spraševal se je kako se v tistem ozkem krilu sploh lahko pripogne a je na vprašanje hitro pozabil, ko je začutil njen vroč jezik raziskovati območje sila občutljive in nabrekle glavice. Ljubkovala jo je z ustnicami, jo božala z njimi in krožila okoli nje vse dokler se ni njegova desnica pričela vesti po svoje.

S prsti ji je šel skozi urejene črne lase, previdno pograbil lase in jo pričel nabijati na svoj nabrekel ud. Zdelo se mu je, da ji je to všeč. Ni se branila in je z lahkoto sledila njegovim pohotnim mislim. Kmalu je goltala celega in to počela tako spretno, da se je lahko vmes z vrhom jezika dotikala občutljivih jajc. Mešalo se mu je od užitka in upal, je, da mu ne bo prišlo kot kakšnemu srednješolcu še preden bo imel priložnost početi z njo vse tisto o čemer je sanjal vsak dan. Pa ne le on. Prav nič ne bi imel proti, če bi bila v tisti pisarni ta hip še vsaj dva sodelavca. Pokazali bi ji hudiča.

Tako pa se je moral zanesti nase. Nenadoma je prenehala s fafanjem, vstala in šla natočit še eno rundo. Sam sebi se je zdel skrajno trapast, ko je takole trdokurčen s hlačami do kolen stal sredi pisarne in čakal, da mu prinese pijačo. Nazdravila sta, on je izpil na dušek, ona ne. Poigravala se je z viskijem v ustih in šla znova k nabreklemu tiču. Spretno ga je vzela v usta ne, da bi polila samo kapljico in ga prepojila s pijačo. Potem je na neki točki pogoltnila in se mu nasmejala v obraz.

“Dlje časa boš zdržal,” ga je presenetila.

Potem mu je pijača stopila v glavo, še zadnje zavore so popustile in v nekaj potezah se je rešil hlač in čevljev. Prijel jo je okoli vitkega pasu, po vroče poljubil na dišeč vrat in jo obrnil naokoli. Zdaj ji je šel z rokama po telesu navzgor vse dokler ni končno v dlaneh držal tisti dve bombastični joški. Tako čvrsti in vzburjeni, da je čutil skozi nedrček. Odpel ji je srajco, jo slekel, snel nedrček in objel razgaljeni dojki vrh katerih sta se bohotili lepo nabrekli bradavički.

pohotna bankirka

Posesal bi jih v usta a je bil preveč podivjan, da bi se šel romantiko. Še vedno je nekje v kotu mračnega uma tlela jeza na njo in nepotešena želja, da bi jo kaznoval za vse kar je počela z njim. Segel je proti hlačam na tleh, potegnil iz njih pas in ji v nekaj potezah zvezal zapestji pred njo. Spustila je nekaj presenečenih a tihih krikov ter ga opozorila naj si ne dovoli preveč. A v njenem glasu je bilo čutiti vse kaj drugega kot prepoved. Potisnil jo je preko velike pisalne mize in se lotil krila.

Najraje bi vse skupaj strgal z nje a se je vendarle uspel zadržati. Kmalu je imel pred seboj njeno popolno ritko odeto v erotične črne spodnjice. Nesramno jo je klofnil po ritnici, da ji je iz grla ušel nekoliko preglasen krik. Lahko bi ju slišali čeprav je imela pisarno na samem.

Spodnjice ji je potegnil navzdol vse do gležnjev, da je lahko stopila iz njih in kar sama ustrežljivo razmaknila svoje dolge noge. S prsti je počasi zabredel med njena potna stegna in končno pod blazinicami začutil nenormalno vlažno in vročo pičko. Tako lepo, gladko in pohotno, da bi jo najraje požrl. Vedel je, da se lahko igra z njo in vprašanje kdaj bo spet imel priložnost. Z rokama je objel njeno zapeljivo rit in se z jezikom od zadaj zadrl v poplavo. Sesal je sramne ustnice jo lizal in obdeloval, da jo je kar premetavalo na njegovem obrazu.

Znova jo je klofnil. Zdaj po drugi ritnici.

“Pizdaaa …” je bilo slišati od zgoraj.

Ko je naslednjič vstal se je sklonil preko njenega hrbta, da mu je vrh kurca odneslo k njeni poplavi a nič dlje. Sklonil se je preko njene rami in ji zašepetal, da je njunega sestanka konec.

“Da ne biii slučajno!” je zagrozila.

“In kaj boš?” jo je dražil.

Takrat je prvič želela osvoboditi zapestji a ni šlo. K sreči se je samo šalil.

“In, če me samo še enkrat …” je hotela reči, ko je priletelo in se je pekoča bolečina razlila po njeni zadnjici.

Preden je še karkoli dodala ji je zarinil debelega kurca v potrebnico, da je tiho zaječala in ji je telo odneslo naprej. Zapestja so jo bolela a bolečina je bila na nek način sladka. Kot tista, ko je ob novem naletu njegova dlan znova pekoče pristala na njeni zadnjici. Bila je prav prikupno rožnata in nič kaj šefovska. Dobro ga je čutila in njene misli so se napolnile z vsemi tistimi hrepenenji, ki jih je mesece gojila in hranila za zaprtimi vrati, ko si je drkala potrebno pičko in opazovala svoje podrejene preko kamere. Bila je prasička v pravem pomenu besede. Njeni predali so bili polni dildov in analnih čepov ter lubrikantov.

Vse močneje in hitreje je naletaval, ona karseda tiho ječala in mu dajala vedeti, da jo odnaša. Bila je ena tistih, ki je lahko prihajala rafalno, zaporedoma. Užival je ob pogledu na njene tresoče mišice in noge, ki so jo komajda še držale pokonci. Zdelo se mu je, da se je iz nje ulil vrel slap. Bil je pošteno moker in njegov kurac je bil dobesedno kot iz kopeli. Še vedno je imel glavo polno idej in trenutek se mu je zdel idealen.

Nesramno ji je pljunil med ritnici in s prstom pričel masirati ritno luknjo. Tako seksi se mu je zdela takole nastavljena preko mize. Čutil je kako se vdaja, kako vse lažje sprejema njegov kazalec. Še enkrat je pljunil naravnost nanjo in poizkusil še s sredincem.

“Si nor?!” je prvikrat dokaj resno dejala.

Preden je dobila odgovor je že začutila vrh njegovega mokrega tiča kako nadaljuje kar so prsti pričeli. Vse bližje temu je bil, da prodre in čutila je, da se bo vsak hip vdala.

“Nehaj, slišiš?”

Ni je slišal. Z dlanjo ji je prekril usta in centimeter za centimetrom brez težav napolnil njeno ozko in seksi ritko. Za umik je bilo prepozno in čeprav je čutil kako se mu v dlani odpirajo njena usta je dvomil, da je želela kaj povedati. Spustil je roko preko njene brade vse do vitkega vratu, se ga oklenil s svojimi prsti in se pričel nesramno zabijati v njeno lepo rit.

“Ohhh jaaa, fukaj me, jaaa, daj me  …” je zdaj obrnila ploščo in kazala vse več navdušenja, ko jo je vse bolj grbo stiskal za vrat.

Prostor je napolnilo vlažno tleskanje dveh teles, ki sta tolkli eno ob trugo, na trenutke je bilo slišati oteženo lovljenje zraka, globoke vzdihe, ki so sovpadali z vsakim naletom. Ko mu je začelo prihajati se ni umikal, napolnil jo je do zadnje kaplje medtem, ko so se njeni nožni prsti iztegnjeni upirali v tla, da je lahko svojo ritko tiščala karseda visoko v njegovo naročje.

Na oddelku sta bila le še dva, ko je šel mimo in na hitro preveril ali ima pas na pravem mestu. Ona še dolgo ne bo odšla. Bila je preveč skuštrana, preveč razdejana in preveč očitno potešena, da bi jim to pokazala.

Jutri je nov dan.

DELI
Prejšnji članekErotika je vse
Naslednji članek📸 Naloži fotko za do 70% več akcije na Urgenca.com!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

2 KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.