Rok je tisto jutro menil, da je pred njim zgolj še en običajen delovni dan v studiu, ampak se je izkazalo, da bo vse prej kot “običajen”.

Prebudil se je s kurčevo erekcijo, ki mu je skoraj vsak dan zagrenila jutro. S trdim se pač ne da scat. Potem je pomislil na svoj urnik in si pri trdonji s tem ni naredil velike usluge. Tisti dan je delal z Irmo. S črnolaso lepotico, ki si je ob faksu, poleg dela v neki pisarni, želela še nekaj dodatnega zaslužka. Pa morda ni šlo zgolj za zaslužek. Videti je bilo, da neznansko uživa v poziranju. Znala te je zapeljati in potegniti s seboj v brezno brez povratka.

Resnično fotogenična bejba ob kateri so se prsti zatresli tudi izkušenemu mačku kot je bil Rok. Videl je nešteto lepotic, seksi pičk, ki so dobesedno cedile erotičnost iz vseh por na svojih telesih, snemal za foto-albume na prizoriščih snemanj porno filmov, ampak Irma, … ona je bila nekaj posebnega. Bila je sveti gral vsakega fotografa, ki je delal na tem področju.

super ritka

Njena božanska rit

Še preden jo je prvič videl slečeno, je vedel da bo imel težave. Njen obraz je bil sinonim za pohoto, njene črne oči so zapeljivo švigale sem in tja, ter sporočale, da si naslednji na vrsti. V njeni bližini si se počutil kot droben plen silne plenilke, ki česa takšnega ni izpuščala iz krempljev. Čeprav morda samozavesten, se v njeni družbi nisi mogel več normalno obnašati. Njena oprijeta oblačila so razkrivala s čim bo imel opravka zato se je skušal pripraviti na trenutek, ko bo razgalila svojo zadnjico.

Moral jo bo voditi, jo postavljati v različne položaje, ki bodo njegove fotke oživile. A ko se je v njegovem temnem studiu naposled slekla, ga je pričelo oblivati. Oblačila so polzela z njenega telesa kot bi snemala reklamo zanje in ne kot da bi se morala zgolj sleči za pričetek dela. Njena zadnjica je bila naravnost božanska, hrbet pa je imela pokrit s skrivnostno tetovažo. Načeloma ni imel rad, da mu bejba prej tega ni povedala, ampak tokrat je bil kriv sam. Ni je vprašal.

Kurja polt oživi fotografijo

Medtem ko se je zvijala na njegovem kavču in zavzemala takšne poze, da bi si jih še sam težko zamislil, je pomislil, da bi bilo fino, če bi imela na materialih malce kurje polti. Vedel je kako to vpliva na njegove stranke, ki so hrepenele po živih fotkah. Vprašal jo je, če bi poizkusila s prenosno klimo.

“Kurjo polt bi rad?” je vprašala ne da bi pogledala proti njemu. Malce pobožaj ritko, pa boš imel kurjo polt,” je zapeljivo rekla.

“Ampak ne jaz,” je izdavil. “Pri tebi jo želim.”

“Bučman, pobožaj mojo ritko, če hočeš, da se naježim,” se je zasmejala.

Ni bil vajen takšnih predlogov, a se ni branil njenega nasveta. Stopil je k njej, pogoltnil nabrano slino v ustih in jo prijel za ritnico. Uhhh, kako ga je usekalo po čutilih, ko je pod prsti stisnil tisto napeto rit. Irma je zadovoljno zapredla, rahlo zavrtela boke in ritjo dejansko sama pobožala njegovo dlan. Seveda mu je v hlačah počila vzmet in je šlo razmišljanje o profesionalizmu po gobe.

Ampak njen recept je bil dejansko uspešen. Koža njene ritke se je ljubko naježila in bila pripravljena za fotko leta. Medtem, ko se je v prostoru bliskalo in je mučno tišino prekinjal le zvok drdranja izjemnega foto-stroja na trinožniku, je Irma odšla po svoje. Sprva se je igrala s prsti, božala po zadnjici, potem pa krenila med noge ne da bi jo za to prosil. Pritoževal se seveda ni, ampak v hlačah ga je že tako noro tiščalo, da ni vedel kako bi se postavil. Do tistega dne je menil, da je imun na takšne pičke.

Vrhunec zapeljevanja

Irma pa se ni nastavljala zgolj objektivu, pač pa se je nastavljala tudi zanj. Da ga bo dobila, si je rekla že takrat, ko sta se prvič dobila na pijači. Zdel se ji je seksi in pogled na njegova zadnjico, medtem ko je odhajal od nje, ji je zadal nov izziv. Dvignila se je na kolena, zadnjico naperila proti njemu in se pričela zapeljivo božati med nogami. Z desnico si je poravnal nabreklino v hlačah, ki je želela pridreti na plan, potem pa nevede nadaljeval z mečkanjem svojega junaka.

Irma je s prosto roko z muce umaknila svoje spodnjice in se zdaj božala direktno po vlažni češplji, ki se je zasvetila obsijana z novim bliskom. Kar tako je pritisnil, da je bilo videti kot da dela. Glede na to, da ta reč ni bila v njunem dogovoru, je bilo tudi njemu že malce trapasto, da bi se takole pretvarjala. K sreči pa ga je odrešila ona.

“Koliko pičk si takole že pofukal?” je rekla.

“Načeloma tega ne počnem, ni profesionalno pač, …” je bil zmeden.

“No ja, mmmm, … boš tokrat naredil izjemo?”

Niti sam ni vedel kaj ga je pičilo, ampak preden je krenil k njej, je prižgal snemalnik. Čisto tako, za osebni arhiv, si je mislil. Potem je med tistimi nekaj koraki do kavča kar med hojo odpel hlače in jih pustil za seboj. Znova je zagrabil njeno zadnjico, a tokrat povsem drugače kot prej. Najraje bi jo objel s svojimi usti tako močno ga je privlačila. To seveda ni bilo izvedljivo, zato pa je z lahkoto zapičil svoj jezik v njeno poplavo med nogami. Resnično je bila potrebna in verjel je, da ji je bilo precej bolj do tega kot pa do dogovorjenega honorarja.

“Saj ga še vedno dobim ane?” je vprašala. “Honorar mislim.”

“Seveda,” je odvrnil. “Upam, da ostaneva pri istem znesku.”

“Nisem kurba ljubček,” se je nasmehnila. “Samo fukam zelo rada.”

Potrebnica dobi svoje

Potem se je prepustila prvemu sunku, ki je prodrl v njeno vzburjeno mednožje. Potrebno je zajavkala, se s prsti zapičila pod naslon kavča in obstala pri miru. Čisto počasi je vlekel tiča iz nje in zdelo se ji je, da se naslaja nad tem razgledom. Potem je z boki sunila nazaj in se kar sama nasadila čisto do konca. Zdaj je presenečeno zajavkal on in konice prstov zaril v njena hlebca.

Ko se je dokončno sprostil in privadil nove vloge, je na plan prišla njegova potlačena, divja narava. Preveč lepih pičk je že videl, ob katerih se je moral ves čas zadrževati in igrati profesionalnega fotografa. Seveda ni na glas govoril, da si ga po vsakem snemanju neutrudno meče na roke zadaj v sobi ali na sekretu. Največkrat že takrat, ko so se bejbe oblačile in še preden jim je izplačal honorar. Kurac mu je med snemanjem boleče utripal v hlačah in potlačena želja po tem, da bi jih vse po vrsti obdelal, je takrat privrela na plan.

Prijel jo je za goste črne lase in si jih v počasnih gibih pričel navijati okoli zapestja. Z vsakim novim obratom je bila njena glava nekoliko bolj privzdignjena vse do trenutka, ko ni šla več nazaj in je le še s težavo zajemala sapo. Njegova strast jo je navdušila do te mere, da ga je nadalje vzpodbujala s precej izbranim besednim zakladom. Tudi njen glas je bil tako omamno sladek in topel, da je v njegovim možganih pregorevalo od vsega tistega kar si je želel v trenutku storiti z njo.

Potres

Reflektor na koncu kavča je zgrmel na tla in v presledkih osvetljeval strop. Kadarkoli se je zabil vanjo, je stopil na kabel in zazibal prevrnjeno stojalo. Na trenutke je bilo videti, ko bi se odvijal pravi pornič pod vplivom drog, ki v možganih povzročajo občasne bliske. Tudi glasba v ozadju je bila nadvse primerna, saj je vedno delal v spremljavi kakšnega metala, ali trdega rocka. V ritmu hitrih bobnov se je zaletaval v njeno zadnjico in s prosto roko vmes skrbel, da je bila čedalje bolj rožnata.

Kaznoval jo je, ker ga je naredila tako groznega. Ker je iz njega potegnila skrbno prikrito žival, ki se je hranila zgolj za štirimi stenami, ko poleg ni bilo nikogar drugega. Tisti dan ni potreboval več drkanja, niti ni pošiljanja sms-ov Mojci, ki je vedno rada prišla na pomoč, pofafat in na kakšno pijačo. Tudi fukala sta, ampak nikoli tako, ko je bilo to z Irmo. Zdelo se mu je, da mu skozi tiča odteka življenjska energija. Tako močno mu je prihajalo, da ga je stiskalo nekje v drobovju. Takšnega občutka ni imel še nikoli.

Potem sem je Irma obrnila, ga pogledala s tistim kurbirskim pogledom in njegovo utripajočo kito vzela še v usta. Vedela je, da še ni povsem končal in pridno potegnila iz njega vse do zadnje kapljice in atoma moči. Potem se je sesedel na kavč in na stropu opazoval migetanje jebenega reflektorja, ki kar ni in ni hotel crkniti.

DELI
Prejšnji članek5 idej za seks
Naslednji članekZakrij sledi in brskaj brez skrbi!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.