Kazalo je, da smo ujeli zadnje dneve užitkov v hotelu na slovenski obali preden bo država vse skupaj zaprla. In prav zadnji dan sem doživela popolno presenečenje, … tako in drugače.

Z Moniko sva imeli svojo sobo, Mare in Andro pa svojo. Nismo bili poparčkani, čeprav se je na trenutke kaj zapletlo, sicer pa zgolj dobri prijatelji, fina družbica, ki se je šla še malo poveselit na obalo preden bi se vrnili nazaj v sivo realnost našega vsakdana. Z Maretom sva bila pred časom že intimna (če lahko temu tako rečem).

Na nekem študentskem žuru je bilo preveč vsega, simpatij drug do drugega pa tako nisva nikoli skrivala. Šlo je za hiter, energičen in povsem neobvezujoč fuk. Tudi če bi bila takrat vezana s kom, ne bi občutila slabe vesti zaradi tega. Zdelo se je kot bi šla v trgovino po nujne potrebščine, nič drugega. K sreči je Mare zelo odprt tipček in sva, kar se tega tiče, na isti strani najine knjige življenja.

eroticne zgodbe naporen dan

Potem pa se je pripetil tale “jeben” dopust, ko smo si dali duška in do ranega popoldneva celili svoje rane od prejšnjega večera in naporne noči. Resnično sem si želela, da bi se Mare še enkrat spomnil kako lepo nama je bilo takrat in poskrbel za kak nov orgazemček ali dva. Prav nič se ga ne bi branila, a hotela sem, da bi dal on pobudo. Menila sem, da je moje skakljanje okoli njega na plaži v izzivalnih kopalkah povsem dovolj, da se prebudi njegovo smrtonosno orožje, kot je sam rekel svojemu tiču.

Pa ni nič kazalo na to, zato sem nad to idejo obupala. Še manj pa sem gojila upanja, da bi se česa takšnega domislil Andro. Moja neizpolnjena ljubezen iz srednješolskih dni, tipček ena A, tako po videzu kot po razvitosti najpomembnejšega organa. Možganov seveda. Andro je bil zares paket, ki žensko sezuje. Na trenutke romantičen, šarmanten, zelo lep, postaven, a hkrati nekoliko skrivnostno zadržan. Kljub temu sem ga predobro poznala. Vedela sem s čem se ukvarja in kako zelo blizu njegovih poslov sta erotika in seks. Ampak … prijatelji pa to.

Potem pa se je zgodil tisti zadnji dan našega dopusta. Sonce je pritegnilo skozi na pol spuščene rolete in mi sililo v oči. Nisem se dala in sem raje potegnila rjuho preko glave. Potem sem slišala odpiranje vrat in seveda pomislila na Moniko, ki je vedno vstajala prva. V postelji je ni bilo, torej …

Pa sem kaj kmalu ugotovila, da to ni ona. Postelja se je čisto preveč upognila, ko se je nekdo za menoj spravil nanjo. Takoj sem pomislila, da pa je vendarle Maretu kapnilo česa si želim. Nisem želela odpreti oči, zgolj nasmehnila sem se tam pod rjuho in izzivalno potegnila koleno k sebi, da je moja ritka lepo napela pod tkanino. Nato je par dlani spolzel po njej, prsti so se zadrli med prosti ritnici in v meni se je v trenutku vse prebudilo. Tiho sem zamrmrala nekaj nerazpoznavnega in se prepustila rokam v ozadju.

“Lahko bi me zmasiral,” sem končno dejala.

Čutila sem kako se njegovo telo sklanja preko mene in tik nad mojo glavo se je pojavil njegov obraz. Skozi rjuho sem videla zgolj senco, potem pa je tih glas dejal:

“Saj te bom.”

Moj obraz je izrisal začudenje, oči so se močno razprle in usta so ostala odprta nekje na pol poti. To sploh ni bil Mare. Bil je Andro in tisti trenutek nisem vedela kako naj sploh odreagiram. Moj bog, z njim nikoli nisem imela nič, želela že, ampak …

“Mare in Moni se zabavata v najinem apartmaju pa nisem imel kam,” je smeje rekel.

Sunkovito sem potegnila rjuho z glave, se mu zazrla v oči in vzkliknila:

“In si se prišel mečkat k meni?!”

Njegove roke so se umaknile z moje ritke, njegov pogled pa je postal nekoliko povešen.

“Zajebavam se srček, nadaljuj,” sem smeje rekla in se pokrila nazaj čez glavo.

Moj nasmešek je postajal čedalje večji, ko je on s svojimi spretnimi prsti zlezel pod rjuho in se sprehajal po moji goli koži.

“Vedno spiš gola?” je vprašal.

“Mhm.”

Potem so tam spodaj pričeli deževati vroči poljubi. Sprva po stegnih, nato po ritki, nazadnje pa sem enega dobila naravnost na češpljo. NI bilo težko, glede na to kako zelo sem se trudila napeti svojo ritko proti njemu.

via GIPHY

“Lepo muco imaš bejbi,” je dahnil tik preden je vanjo zarinil svoj vroč jezik.

Objel jo je s svojimi lepimi usti in me zapeljal na čudovito pot, ki se je končala nekje v raju.

“Velikokrat sem si te predstavljal golo v svoji postelji,” me je presenetil tik preden je znova poljubil mojo potrebno pičko. ”

Potem je s svojim telesom zlezel gor in me prekril z njim. Čutila sem kako mi v mednožje potiska svojo nabreklo zadevo in me preko rjuhe ljubkuje po obrazu. Nisem zdržala več. Potegnila sem rjuho s sebe in mu nastavila svoje ustnice. Izgubila sva se v vročem, dolgem poljubu. z roko sem segla nazaj naravnost v njegove spodnjice in končno spoznala mistra fukiča, kot je v šali pravil svojemu tiču.

Sesal je moje ustnice, lovila sva se z jezikoma, jaz pa sem medtem poskrbela za njegove spodnjice, da so bile dovolj odmaknjene in mu dale prosto pot do mene. Z roko sem ga popeljala naravnost v svojo potrebno češpljo v kateri se je v hipu izgubil čisto do jajc. Zaječala sem, se napela kot struna in uživala v tistem stisku mišic, ko sem v popolnosti objela njegovega korenjaka. Tudi sam je za hip zastal potem pa sva pričela skupaj loviti nek zanimiv ritem. Poplesovala sem z ritko, on pa je moral plesati z njo, da ni izpadel iz igre.

Čeprav takole obrnjena na trebuh, sem vodila igro in si ga jemala tako kot sem si sama želela. Ne znam z besedami opisati kako noro potrebna sem bila, kako močno sem si želela, da bi naredil nekaj več.

“Pofukaj me, … daj me fajn!” sem rekla.

Verjetno nekoliko presenečen od mojega ukazovalnega glasu, se je potegnil nazaj, me prijel za boke in jih nekoliko potegnil k sebi. Zdaj sem pristala na kolenih in tisto potrebno rit tiščala pošteno navzgor. Od zadaj so prihajali sunki, ki so mojo glavo potiskali pod vzglavnik, potem pa se je v moje lase zapletla še njegova roka, potegnila mojo glavo izpod vzglavnika tako močno, da sem komajda še dihala, na ritnico sem prejela konkretno klofuto, mednju pa divjega tiča, ki je v naslednjih trenutkih v divjem ritmu dokončal začeto delo.

Zadihana sva obležala sredi velike postelje, čutila sem kako se njegova vrela sperma razliva po mojem telesu in kako njegov kurac utripa nekje na mojem poplavljenem stegnu. Najboljši zadnji dan dopusta “ever”!

DELI
Prejšnji članekProfil
Naslednji članekDrage moje bralke in bralci, kakšne erotične zgodbe najraje berete?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.