Jelka je bila zabavna punca, ki je bila predvsem tudi lepa kot hudič, njenim izvirnim idejam pa ne konca ne kraja.

Pred prazniki je spoznala tega tipa z obale in ga v nekaj večerih naredila povsem odvisnega od nje. Zdelo se mu je, da mu v žilah brbota kadar je ni zraven. Sporočila, klici, vroče fotke, … Revežu se je trgalo in kadarkoli je utegnil je sedel v avto in oddirjal proti prestolnici k svoji Jelki.

Za novo leto ga je povabila k sebi. Obljubila mu je novoletno jelko kakršne še ni videl in obljubo je držala do zadnje besede. Ženska je bila za tipe kot sedmica na lotu, če je bila oblečena, slečena, preko telefona ali pa samo v mislih z njimi. Lepa, zapeljiva, drzna in polna skrivnostnih idej katere je z nekaterimi izbranci spravila v življenje. A bila je izbirčna. Tudi med izbranci je delala razlike.

Nekatere je videla v vlogi Adonisa, smrtnika, ki se je dajal dol z boginjo Afrodito in takšnim je pač prepustila vajeti. Druge je hitro prebrala, da so radi podrejeni, jih obdelovala s svojim širokim naborom usnjenih in drugih pripomočkov. Tretji pa so bili gospodarji svoje in njene usode. Ti zadnji so ji povzročili še največ mravljincev po telesu saj nikoli ni vedela kaj lahko pričakuje.

Tip z obale je bil zanjo misterij in to jo je pri njemu grozno privlačilo. Postaven, lepih obraznih potez in pogleda, ki je vedno pustil v zraku kakšno vprašanje. Njun prvi seks se je zgodil v avtu. No ja, bolje rečeno na njem. Tisti večer jo je kljub mrazu pripravil do tega, da je gorela v telesu in ji mraz ni prišel do živega. V pomoč je bil tudi topel pokrov motorja, vsega ostalega pa se je spominjala le še po prebliskih v glavi. V spominu ji je ostal tudi nor orgazem, pomešan z adrenalinom in kriki iz njenih ust, ki so odmevali po bližnjem gozdiču.

Vedela je, da je nor nanjo kar je z dejanji tudi pokazal, a morala si je priznati, da tudi on njo noro privlači. Za novo leto je sklenila preveriti kaj vse se še skriva v njem. Tako hudičevo težko ga je bilo prebrati.

“Jelka stoji,” mu je dvoumno napisala v SMS. “Vrata bodo odprta, samo zakleni za sabo.”

Naredil je kot je naročila, se sezul in krenil proti edinemu osvetljenemu prostoru v stanovanju. Ko je z velikim darilom v rokah vstopil v sobo je vedel, da je njeno darilo večje od njegovega in vsekakor bolj sexy čeprav ji je v škatlo dal zaviti nekaj nadvse zanimivih reči iz erotične trgovine.

Stala je pri oknu okoli katerega so bile napeljane utripajoče lučke na baterije. Njen obraz je bil popoln kot vedno, v temnih očeh je videl nočno nebo za njo, njeni vihravi rjavi kodri pa so ji zapeljivo padali izpod Božičkove kape. Velike prsi je pestoval izbran rdeč nedrček s čipkami, tangice enakih odtenkov in čipk pa so gnezdile med popolnima hlebčkoma. Poleg belih hlačnih nogavic je bilo to vse kar je imela na sebi. No, skorajda vse. V ušesih je imela namesto uhanov dve veliki rdeči krogli za novoletno jelko, v popku pa svetlikajoč pirsing v podobi zvezdnega utrinka. To je bila definitivno najbolj seksi jelka v celi državi!

erotične zgodbe za novo leto

Z nasmehom do ušes je stopil k njej jo poljubil na usta in izročil darilo.

“Žal se tole ne more kosati s tvojim, ampak … vseeno vse naj naj draga!”

Vrnila mu je poljub, potem pa spoštljivo razdrla paket v svojih rokah. Želel je videti njen izraz na obrazu, ko ga bo odprla, a se resnično ni zmogel koncentrirati samo nanj. Slišal je le nekaj navdušenih vzklikov in rade volje sprejel nov vroč poljub zahvale.

“Hvala ljubček, bereš me kot knjigo,” se je nekoliko zlagala.

Darilca so ji bila še kako všeč, a zavedala se je, da je nikoli ne bo v celoti prebral. Nihče!

“Bi rad podrl jelko še pred polnočjo?” ga je podražila in mično zaplesala z boki.

Pozabila sta na vse praznične vljudnosti, večerjo, program na televiziji in (seveda) silvestrovanje na prostem. Njegove roke so preplavile tisto čudovito pohotno bitje in božale popolno kožo vzburjenega telesa, ki se je zvijalo v njih. Čudovito je dišala in najraje bi kar zagrizel v njeno slastno “meso”. Poljubljal jo je na kipeče prsi in obenem gnetel njeno ritko, ki je nagajivo poplesovala v njegovih dlaneh. Na trenutke jo je stiskal k sebi kot bi ji želel z nabreklino na njenem mednožju pokazati kako močno si je želi. Njene roke so imele polno dela. Najprej so odpenjale gumbe, ga slačile, dražile prebujenca v njegovih spodnjicah, greble po goli koži, ga na trenutke žgečkale, stiskale, ščipale, … bila je zares nagajivo razpoložena.

seksi moški

Potem mu je z rokama ob telesu spolzela navzdol in spotoma pobrala še oprijete spodnjice iz katerih se je kot napeta vzmet izstrelil njegov bleščeče gladek korenjak. Všeč so ji bili tipi, ki so skrbeli za svoj videz tam spodaj. Prestopil je, da je lahko umaknila spodnjice, potem pa ji s ponosom v očeh nastavil svojega pokončnega vojaka pred (in nato še na) obraz. Drzno ga je pogledala, odprla močno naličene ustnice in iztegnila rožnat jezik proti svojemu cilju. Z vrhom jezika se je prebila vse do korena in nato počasi, zelo počasi risala vlažno črto med modi, pa po čvrstem steblu vse do nabreklega vrha čudovitega uda. Zrela jagoda vrh njega se je znašla pod njenim jezikom in potem za hip še za trenutek v vročem objemu njenih poželjivih ustnic.

Tako lepo jih je šobila okoli tiča in le s težavo se je zadrževal, da je ni zgrabil za lase, ter nasadil nanj. Vedel je, da ne bi imela nič proti, a sklenil je, da ji bo dovolil, da se igra. Enkrat mu je fafala v avtu in, ko je zapaničaril, da mu prihaja je brez kančka obotavljanja posesala njegov orgazem vse do zadnje kaplje. Kaj takšnega prej še ni doživel in zdelo se mu je, da tudi nikoli več ne bo. Čeprav ji je priznal, da bi ji enkrat rad prišel po tistem popolnem obrazu. Že sama misel na to, ga je skorajda stala poraza v tistih prvih minutah.

Na njegovo srečo se je nekoliko ustavila, vstala in mu prilepila vlažen poljub. Jezika sta se lovila tako kot tudi njuni mednožji. Tiča ji je naslonil na vročo muco, ki se je še vedno skrivala pod prazničnimi tangicami. Z roko je segla navzdol in si z njegovim vrhom pričela božati vzburjeno češpljico. Njeni boki so nakazovali kako se počuti, kot tudi vse bolj mokre hlačke pod njim. Z drugo roko ga je znova boleče uščipnila v ritnico in nekoliko kasneje še v prsno bradavico. Takrat bi jo najraje dal čez koleno in jo pošteno našeškal. Morda pa je želela prav to?

Ko ga je še enkrat uščipnila pod zadnjico mu je prekipelo. Segel je po utripajočih lučkah in jih potegnil z okenskega roba. Vedel je, da niso nevarne saj so delovale na baterije. Obrnil jo je okoli, potegnil roki nazaj in ji zapestij obvezal z lučkami, ki so neumorno utripale dalje.

“Zdaj si šele popolna jelka,” se ji je zlobno zarežal in jo kresnil po ritnici.

Ni bilo videti, da bi se hudovala. Na njenih ustnicah je sedel nasmešek bitja iz pekla. Nasmešek, ki je pravil, da se dogaja točno tisto kar bi se moralo. Zdaj je imel prosto pot brez bolečega ščipanja in vlečenja za tiča in celo moda, kar ga je na trenutke skorajda spravilo na kolena. Jelka je bila na trenutke prava “žleht” pička katero si enostavno moral obvladati ali pa te je prežvečila in izpljunila preden si rekel “keks”. Rada je imela nekaj grobosti in bolečine ampak to si moral potegniti iz nje. Niso vsi tipi enako delovali nanjo. Z nekaterimi se je enostavno samo pofukala brez kakšne pretirane drame. Pri drugih pa je imela v glavi vedno kakšen peklenski načrt.

Končno je imel popolno oblast, lahko je gnetel tisti veličastni dojki, si privoščil nekaj obrazne joge med njimi, potem pa ji odpel nedrček, da so se končno predstavile v svoji najlepši luči. Oboževal je njene nabrekle bradavičke, jih krotil med prsti in ustnicami, ter na trenutke celo med zobmi. Zdaj je bil on tisti, ki je delil bolečino in to počel na fenomenalen način. Ob vsakem njenem pogledu odprtih ust, jo je kaznoval s tleskom po zadnjici. Potem se je on spustil navzdol in z njeno potezo slekel njene spodnjice. Mokre kot le kaj so nerade zapustile vlažno češpljico in tesen objem njenih ritnic. Potem se je z usti sprehodil po njenih nogah, jo poljubljal na kolena, stegna, kleče božal zadnjico svoje boginje in jo predrzno lizal čisto povsod samo tam ne kjer si je najbolj želela.

Njeno dihanje se je pospešilo, prsi so se ji ritmično dvigovale in spuščale on pa se še vedno ni želel zaplesti z njeno potrebnico. Vse dokler se končno ni. Najprej jo je samo poljubil, da jo je zvilo po celem telesu, potem pa jo je z eno počasno kretnjo v celoti objel s svojimi vročimi usti. Z vrelim jezikom je zabredel med sramne ustnice in v njej povzročil pravi potres. Roke na hrbtu so se želele rešiti iz objema utripajočih lučk, a za to ni bilo nobene možnosti. Ritko je naslonila na okensko polico saj je še komajda stala in pošteno razmaknila kolena narazen. Zdaj je zasadil svoj našpičen jezik vanjo in iz grla se ji je iztrgal dolg krik. Z nogama je objela njegovo glavo in ga tako močno stisnila k sebi kot bi ga želela pokončati. Nekaj časa je užival v smrtonosnem objemu potem pa se je izvil iz njega, stopil malce nazaj in se prijel za tiča.

“Gledala me boš kako si ga drkam. Potem, ko mi bo prišlo na tvoj parket, se bom oblekel in šel domov.”

Nejeverno ga je pogledala.

“Če boš to naredil, te bom našla preden prispeš na obalo in iz tebe naredila oskubljeno jelko, ki bo stala do naslednjega novega leta nekje za cesto.”

Nasmehnil se je, jo prijel za boke in poljubil. Čutil je, da je besna. Njene ustnice se niso odzvale kot ponavadi. Dvignil jo je in jo s trebuhom položil na posteljo. Njena kolena so bila na tleh, njena ritka pa nastavljena in napeta, da bolje ni šlo. Še naprej jo je dražil. Zdaj ji je z vrhom trdega tiča božal ritnici, se igral med njima, pod njima in tudi na vroči, poplavljeni muci. Kljub njeni trmi je tam spodaj dobil najboljši odgovor kakšne volje je. Iz škatle, ki jo je prinesel s seboj je vzel eno od daril. Kovinski analni čep z rdečim rubinastim kristalom!

misicast seksi bozicek

Vzel si je čas, ga premazal s priloženim lubrikantom in ga nastavil k njeni ritki. Hlad med ritnicama ji je povedal kaj se dogaja za njenim hrbtom. Le nekaj spretnih krožnih gibov je bilo potrebnih, kratek vzdih in že je imela v sebi eno od zanimivejših novoletnih daril.

Spet je v roke vzel svoj “čep” in ga počasi popeljal pod ritko vse do vhoda v vlažno kraljestvo potrebe. Prodiral je počasi in vztrajal vse dokler se z utripajočim korenjakom ni zasidral globoko v njej. Znova ji je ušlo nekaj glasnih vzdihov, njeni prsti na nogah in rokah so se pokrčili, rdeča zapestja pa so še močneje zagrizla v utripajoče vezi. V tistem trenutku je imela polni obe luknjici.

Tega ni povedala na glas ampak v glavi je doživljala pravo eksplozijo zadovoljstva ob vsakem njegovem premiku. Ko se je pričel ritmično zaletavati ob njeno zadnjico ni čutila niti kančka bolečine v zapestjih. Morda nekaj drugega. Nek občutek, ki je le še povečal naval zadovoljstva v njenih možganih, ki so proizvajali hormone sreče kot bi bili le za to ustvarjeni. To je bil fuk, ki si ga je od njega tako želela in po njem hrepenela. Vse je bilo popolno. Njen načrt je v celoti vžgal. Vključno s trapastimi lučkami, ki so bile na oknu za njo prav zaradi tega. Sugerirala mu je ne da bi se tega zavedal. Tako malo je bilo potrebno. Nekaj ščipanja in grozečih prijemov za občutljiva jajca. Potrebne moške je tako lahko voditi.

Postelja je na ves glas opisovala zagnanost s katero se je lotil predčasnega podiranja svoje novoletne jelke, svoje pa so dodali tudi njeni vzkliki in vzdihovanje. Takrat je iz njenih ust slišal salve besed, ki jih prej še nikoli ni. Nasmehnil se je in nadaljeval vse do nekega trenutka, ko njegovo ritmično zabijanje postalo nekoliko raztrgano. Glasovi iz njegovih ust so postali drugačni, trebuh se mu je povsem napel, s palcem in kazalcem je objel koren svojega korenjaka, ga izvlekel iz nje in skočil na posteljo. Potegnil jo je k sebi, jo obrnil na hrbet, da se je spet zavedla bolečih zapestij. Potem ji je povsem nekontrolirano, med divjimi potegi skozi stisnjeno pest in z vrelimi belimi brizgi prekril angelski obraz hudičevega nasmeha. Jelka je bila končno popolno okrašena.

DELI
Prejšnji članekVroče številke portala urgenca.com v letu 2020!
Naslednji članekOdkar kuhava doma je vse drugače
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.