Ko naletiš na malo bolj navihano punco, ki je obenem seksi in premetena, da te kar sezuje.

Jan je kot vsak dan tudi tisti torek popoldne vzel v roke svoj pametni telefon in preletel vse aplikacije za takšne in drugačne zmenke. Bil je eden tistih dni, ko je bil bolj za seks kot resno spoznavanje zato je pokukal tudi na Urgenca.com. Listanje po profilih ga je sproščalo, še posebej kakšne zapeljive ritke ali jedri joški so ga spravljali v dobro voljo.

Preveril je stare klepete in ugotovil, da je že potrošil vso svojo municijo zapeljivih uvodov in pozdravov, pri eni izmed bejb s katerimi se je občasno dobival pa je zasledil, da je pravkar gor.

“Hej mačka, kaj delaš?”

Ni trajalo dolgo, da je dobil odgovor.

“Pa nič mačkon, malo preganjam dolgčas med vsemi temi tiči.”

Janu ni bilo najbolj prav, da tako lahkotno razmišlja o kurcih a kaj, ko je bil tudi sam en velik kurbir in jebač.

“Pošlji mi kako fotko v modrcu,” je napisal.

Sledilo je par minut “tišine”, nakar je prejel zasebno fotko in jo odprl. Fotka v modrcu. Dobesedno! Bejba je v modrček položila svojo sliko in jo slikala na postelji.

joski_zgodbica

Seveda se je zarežal na ves glas in ji napisal, da je pokvarjena prasica. Rada je imela takšen “kulturen” in globok pogovor. A šele potem, ko sta se na začetku nekaj časa kar lepo in precej globoko pogovarjala. Punca je bila zelo razgledana in pametna, on pa prav tako ni dosti zaostajal le dalo se mu ni več “nakladati” o vsem lepem, če pa je tam iskal fuk.

“Praviš, da ti je dolgčas? 😈” ji je napisal.

“Pa je, ampak ne tako zelo, da bi ti ga prišla vlečt v Koseze hahahaha!😂”

“Res si prasica😂,” je odvrnil. “Kaj pa, če jaz pridem k tebi v Logatec?” je bil vztrajen.

“Danes se ti pa res fuka a?” ga je podražila. “Glej, imam čas po sedmi zvečer ampak samo eno urico. Prideš?”

“Hmm, torej za mano pride nekdo drug?” ga je malce zvilo v trebuhu.

“Kdaj te je pa to še motilo lepotec moj? 😜 Lahko pa ostaneš in ga fašeš v rit. Tip je ‘Bi’ 😂.”

“Hehe, bom svojo rit kar na varno odnesel. Pridem 🤤.”

Minuto čez sedem se je narisal pri vhodu v njen blok in pozvonil.

“Pizda, a si čakal v avtu točno do sedmih?!” se je zarežala skozi interkom in odprla vrata.

Vse kar je rekla, pokazala, namignila, storila… vse ga je rajcalo do nezavesti. Tega ji ni želel priznati, a noro ga je vzburjalo tudi dejstvo, da je tik pred njim ali pa za njim fukala z drugim. Čudni fetiši a kaj hočeš. Eni to, drugi v usnje, tretji lizat stopala. Vsakemu svoje.

erotika in erotični oglasi

Odprla mu je oblečena v tange in majčko, ki ji je zgolj prekrila lepi joški. Modrca ni nosila. Ni ga rabila odkar ji je 65-letni dohtar plačal “stilsko preobrazbo”. V resnici mu je bilo čudno, da so kar lepo sedle v roko. Vedno je mislil, da bo čutiti kot kinder jajček ali pa bo kdaj zapiskalo, ko jih bo stiskal.

Bila je seksi za popizdit in ravno se je pri sebi vprašal ali je imela 20 minut nazaj v sebi kakega tiča, ko je rekla:

“Tisti kreten iz Vrhnike se je prišel samo naslonit in mu je že prišlo. Pizda nesposobna,” je bentila. “Zdaj hočem pravi fuk, me slišiš? Maš, da me fukaš do nezavesti!”

Nasmehnil se je medtem, ko jo je opazoval pri slačenju njegovih kavbojk. Potegnila jih je dol in kar malo neučakano zgrabila še spodnjice. Jebi ga, časa ni bilo na pretek. Vzela ga je v usta, ko bi ji tekel taksimeter. Ni se pritoževal, je pa vedel, da mu bo v primeru daljšega fafanja hitro prišlo in bo potem naslednji fukač poslušal o kretenu iz Kosez. Takšna je bila, neposredna in nikoli povsem zadovoljna. Razen kadar sta si vzela čas in jo je zaaareees dobro obdelal.

V resnici mu je bilo tisti hip povsem vseeno. Pogledal je na stensko uro in ugotovil, da jeben čas teče precej hitreje, ko imaš tiča v vročih ustih. S prsti ji je šel skozi lase, jih pograbil za temenom in jo do jajc nasadil na tiča. Počakal je, da so se ji oči rahlo zasolzile potem jo je spustil.

“Prasec pofukan!!!” se je drla v njegov mikrofon in lovila sapo.

V resnici pa so ji bile podobne grobosti všeč le klela je rada kot stara kurba. Potegnil jo je s kolen k sebi in jo malo nesramno vrgel čez posteljo. Preden se je uspela dvignit ji je na ritnico primazal dve klofuti, dlani položil na ramena in jo potisnil navzdol. Bil je močan in v resnici tudi, če bi hotela ne bi mogla nič. Pa niti ni hotela. Želela si je divjega fuka in orgazma za katerega jo je prikrajšal Vrhničan.

Jan je imel svoje ideje a za začetek je iz hlačnega žepa na tleh vzel kondom, si ga nataknil, skočil na posteljo, se razkoračil za njeno pordelo zadnjico, prijel za boke in jo potegnil k sebi, da se je nasadila na velikega tiča.

“Pizdaaa kolk maš dobrega kurca prasec!” je vpila.

Rada je grdo govorila in to ga je med seksom še dodatno vzburjalo. Še enkrat je ošvrknil uro na steni in zaklel pri sebi. Zarinil ji je tiča čisto do jajc, da se je s trebuhom prislonil ob njeno rit. Zopet je zaskovikala in izpustila nekaj kletvic ter celo z rokama segla nazaj in si razprla ritnici.

Njeno početje ga je razvnelo do konca. Oslinil je palec v ustih, pljunil med razprti ritnici in z mokrim prstom vlažil njeno danko.

“Da me ne bi slučajno v rit? Slišiš prasec pokvarjeni?!”

analni seks

V naslednjem trenutku je zarinil debel palec v njeno rit, da je zavpila od presenečenja. Ni se niti skušala izmakniti. Vedel je, da ne bo. Rada je imela polno rit. Včasih kurca drugič vibrator ali pa analni čep. Ne bi ga mogla več pretentati s tem, da si tega ne želi.

Še enkrat je krepko pljunil med njeni ritnici in palec porinil do konca. Začel jo je neusmiljeno nabijati na tiča, vmes pa si oslinil še drug palec. Kako je šele takrat zaječala, ko je njena rita prejela oba. S prsti je grabila po odeji in vzglavniku, ječala, kričala in se začela kar sama nabijati nazaj nanj. Razprl je voljno danko in jo v mislih fukal v obe luknji. Vse močneje je naletaval, ona pa je vse glasneje stokala in cvilila vse dokler jo ni konkretno streslo po celem telesu.

Znova je ošvrknil uro in zadovoljen pomislil, da ji je prišlo prej kot njemu. Preden je lahko dobro zajela sapo je tiča potegnil iz mastne muce in ga prestavil malo višje med ritnici.

“Da ne bi…” je neprepričljivo rekla še vedno v stanju evforije.

Z lahkoto je prodrl v njeno lepo rit in z največjim zadovoljstvom opazoval kako njegov korenjak izginja v njej. Nekajkrat jo je nesramno usekal po riti, jo še parkrat nasadil in se prepustil ugodju ob polnjenju kondoma s svojo vrelo spermo.

Ostalo je še nekaj časa, da se je uredil in poslovil. Na stopnišču je srečal nekega plašnega tipčka in se zarežal sam pri sebi, ko je zunaj prižgal cigareto. Gotovo je bil gospod “naslednji”. Na srečo jo bo dobil že porihtano in ne bo pizdila, če mu bo prišlo v minuti. Kdo ve, mogoče je eden tistih, ki plačajo. Tudi stranke je imela ja ampak on je bil VIP gost.

DELI
Prejšnji članekZ vročimi sporočili ni nič narobe ampak ...
Naslednji članekOvire do orgazma
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.