Pot v X

eroticne zgodbe igrala bi se

Kolegica mi je pred kratkim kupila prav posebno darilo. Spodnje hlačke, označene z X.

Vrhunska ideja naše vrhunske glasbene skupine Siddharta, ki na ta način spomni na svojo odlično skladbo “Pot v X” (tako tudi piše na hlačkah hehe). In zagotovo drži, da gre za pot v neznano, še posebej če si tam prvič. Kolegica me še kako dobro pozna, zato ve, da bo naslednji, ki bo brskal tam spodaj, dejansko iskal zaklad, ki ga lahko pogubi.

Indiana Jones gre za menoj

Bil je eden tistih večerov, ko mi je bilo dovolj 20-ih žurerskih prijateljev in sem se umaknila malo bolj na svoje. Ne brez načrta seveda. Opazila sem par oči kako me ves čas pohotno opazuje. Če bi pogledala bolj od blizu bi v njihovem odsevu verjetno opazila samo sebe, popolnoma golo in mamljivo. Dečko me je obdelal v stoje, medtem, ko je klepetal z ostalimi.

Eva erotično perilo

Kadarkoli sem mu dovolila, da je ujel moj pogled, se je njegov obraz popolnoma raznežil. Bil je precej luškan in v mislih sem se že malce poigrala z njim. Takrat sem se spomnila, da imam na sebi tiste posebne hlačke, ki jih ni videl še nihče. Ustnice so se mi raztegnile v nasmešek, nato sem mu pomahala, obrnila na petah in odšla. Vedela sem, da sem ga zmedla, a je upravičil moja pričakovanja.

Indiana in soba pogube

Pazila sem, da mi je lahko ves čas sledil in dobro videl v katero sobo sem vstopila. Bilo je precej mračno, a sem k sreči našla daljinca in prižgala TV. Še preden se je pametna naprava zagnala do konca, so se že odprla vrata in med njimi je radovedno pokukal njegov obrazek.

“Naj ti ne bo nerodno,” sem mu rekla in se zvalila na kavč. “Prostora je za oba!”

Vstopil je širokega nasmeha in opazila sem, da s pogledom preverja ali je v ključavnici ključ.

“Mišek, nobenega ne bo,” sem ga dregnila. “Preveč jim je lepo s pirom in travo v roki. Kaj pa je tebe prineslo?” sem vprašala.

“Kaj le? Vleče me za tabo kot bi imela na sebi kakšne feromone, hehe!”

“Tega nimam. Imam pa nekaj drugega,” sem zažgolela in zadela točno tja kamor sem hotela.

Potem se je spraševal le še o tem kaj za vraga imam na sebi, kar sem želela tako misteriozno naznaniti. K sreči pa dolgo ni čakal. Program je bil beden in kaj hitro sva pristala na porničih in smehu ob debati koliko si jih kdo od naju privošči in kateri so nama najljubši. Ja, gledam porniče, innnn?!

Indiana ugiba

Ni se dal in je kmalu pričel spraševati kaj takšnega imam na sebi kar naj bi ga pritegnilo, da je šel za mano kot zombi. Ob nekaj namigih je prišel dovolj blizu, da sva se strinjala o tem, da bo potrebnega nekaj arheološkega razkopavanja. K sreči je vedel kje kopati in se je kmalu lotil gumbov na mojih hlačah, medtem ko sem mu sesala jezik iz ust. Verjetno sva se nakurila že ob gledanju pornjaka, nato pa je bilo iz minute v minuto le še huje.

“Čaka te pot v neznano,” sem mu rekla in vstala.

Potem sem dovolila da mi potegne oprijete kavbojke z riti in mu pred nos nastavila velikanski X.

“Pa sploh veš kaj se pod takšnimi oznakami skriva?” sem rekla.

Odgovoril je z nasmeškom, a kljub temu naivno skomignil z rameni.

“V resnici vem in ne vem,” je rekel. “Vem da je tam spodaj nekaj noro lepega, velik zaklad, in …” potem je s prsti potegnil po mojem mednožju “… in potrebnega,” je pokomentiral poplavo tam spodaj.

Priznam, ko se me je dotaknil z vrhovi prstov, bi ga najraje prijela za glavo in si njegov obraz potisnila med noge. Bila sem potrebna za znoret, bumbar pa se je tako vživel v igro, da je želel postati pravi Indiana Jones, ki vsaj dve uri išče svoj zaklad. Videla sem da mu pošteno stoji, a vseeno se je želel še malo igrati.

“Tisto česar ne vem pa je … kako je videti, kakšno frizuro ima, jo sploh ima …?”

“Ljubček, potem boš pa moral še malo bolj kopati ane?”

Slekel mi je hlačke in jih potegnil preko kolen pa vse do gležnjev da sem sestopila iz njih. Potem se je očaran zagledal v mojo gladko urejeno češpljico, ki se je medila v svojem soku pohote in neznanske potrebe. Znova se me je dotaknil s prsti. Tokrat je bilo še bolj nevzdržno (v lepem seveda).

Indiana si prisvoji zaklad

Ko je prvič zaril vame s svojim vročim jezikom, sem mislila, da me bo pobralo od vsega lepega. Vsa čutila so bila na višku svojega zaznavanja, kolena so se mi zašibila, v križu me je skrivilo in prsti so se mi sami od sebe zapletli v njegove lase. Potem se ga pričela tiščati k sebi, on pa je s svojim jezičkom delal čudeže. Moj bog kako noro!

Nisem se zadrževala. Bila sem glasna in bilo mi je vseeno. Tista hiša je tako ali tako poznala že nič koliko podobnih dogodkov, ki niso ostali neopaženi. Vsaj nihče ne bo hodil notri. Ko mi je prvič prišlo, sem telebnila preko njega in uživala v navalu lepih občutkov. Grabil me je za rit, komentiral nekaj v smeri atletike in čvrstih ritnic, jaz pa sem sanjarila le o njegovem tiču, ki je pod menoj silil naravnost v rebra.

Odpela sem mu hlače in ga spustila na prosto. Potem sem mu pokazala, da znam tudi sama delati čudeže s svojimi usti, če se le izkažeš za vrednega mojega truda. Užival je v vsakem trenutku, vsakokrat ko sem ga potegnila skozi našobljene ustnice, mu je oči potegnilo navzkriž in se mu je nagubalo čelo. Težko sem ga prebrala. Mislila sem, da mu že prihaja, a se k sreči motila. Hotela sem ga takšnega … potrebnega do obisti.

Pot v X se izkaže za pot brez povratka

Ko sem se enkrat spravila v njegovo naročje in sedla na tisto trdo mrcino, sem počasi polzela po njej vse do zadnjega milimetra in nato malce obsedela tako. Polna velikega tiča, ki je opazno utripal globoko v meni. Stiskala sem ga z vsemi mišicami, ki so bile pod mojo kontrolo in tudi s preostalimi. Potem sem se mu prisesala na sladka usta in počasi privzdignila svojo (tako imenovano) atletsko ritko, kot se je izrazil.

Med poljubi je lovil sapo, njegove roke pa so lovile moja napeta hlebčka, ki sta se vse pogosteje tresla v njegovem naročju. Resnično sem ga želela obdelati počasi, a žal ni šlo. Potreba je bila znova prevelika in želela sem si le, da mi čimprej še enkrat pride. Vzela sem ga s seboj. Brez milosti sem ga naskakovala in mu nisem dala priložnosti da bi se rešil iz objema smrtonosne pasti.

Nemočno je ječal, zajemal sapo in neenakomerno trzal s spodnjim delom telesa medtem ko sem že drugič potešena gnezdila v njegovem naročju. Bila sem polna. Polna njegovega tiča, vrelega semena, polna zadovoljstva, ki mi je kot razburkan ocean pljuskalo ob možgane.

DELI
Prejšnji članek5 zanimivosti za katere verjetno niste vedeli
Naslednji članekVroče fotke na Urgenci
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

2 KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.