Delovne obveznosti in želja po uspešni karieri imajo velikokrat negativne posledice za življenje. Časa zmanjkuje celo za dihanje, kaj šele za iskanje partnerja. Ampak, ona je potrebna!

Tako kot mora človek jesti in piti, da ne umre, mora potešiti tudi svoje naravne nagone. Človek, ki je potreben in iz dneva v dan nepotešen, je popolnoma neoperativen in nekoristen za družbo.

Ana je bila v podjetju zadolžena za marketing in PR. Nenehni klici, sestanki, novi projekti, nastopanje pred kamero ali mikrofonom, je popolnoma uničilo njeno zasebno življenje. Seksi dama se je zavedala, da leta bežijo, a ni še bila na stopnički ki bi si jo želela. Obenem pa je počasi začelo zmanjkovati časa za iskanje pravega partnerja, za ustvarjanje družine. Bo celo življenje sama?

Ko partner reče ne seks

Pa saj ne da ne bi mogla obrniti kakšnega tipčka. Fukačev se je trlo, a se jih je po pravici povedano, tudi hitro naveličala. Ni še naletela na nekoga, ki bi v njenem telesu prebudil tisti nemir, ki ji ne bi dal spati, jesti in misliti na druge reči. Kakšen seks na hitro je opravila v garaži podjetja, kjer so jekleni konjički samevali tudi po več dni. Nekateri so živeli blizu in izkoristili službeno garažo za svoj avto, Ana pa je tam seksala, da ji ne bi bilo treba voziti tipov domov. Seks pa je potrebovala kot Sahara vode.

Ampak tako več ni šlo. Pojavljati so se pričeli ljubosumni tipi, užaljeni ker jih je po enem seksu zavrgla kot porabljen kondom. Ni ji bilo mar, čeprav je vedela, da bo enkrat morala plačati ceno za svoje razuzdane ideje. Potem pa je na neki pogostitvi ob dogodku naletela na prav posebnega tipčka. Misteriozen, temen in globokega pogleda, ki je vrtal luknjo naravnost v srce in skrite kotičke duše. Tam je imela Ana privezano svojo potrebno pošast.

Veriga s katero je bila priklenjena, se je močno napela, ko jo je pogledal in jo ogovoril. Zdelo se ji je, da ima nasproti hudiča, ki pozna vse erotične uganke in bi ji lahko izpolnil še tako nore fantazije. Njeno telo se je streslo in nekje globoko v njej je zabrbotalo. Pohotna zver je pričela trgati verigo in odgovori na njegova vprašanja so bili le deloma na podlagi njene budne zavesti. Bral jo je kot odprto knjigo, ko ji je na samem potisnil roko med noge, prijel za prebujeno muco in ji ustnice naslonil na uho.

Dišal je za popizdit in Ana je pomislila, da gre zagotovo za kakšno kemikalijo, ki v njej povzroča tiste divje občutke. Z ustnicami se je dotaknil mečice ušesa, iztegnil vrh mokrega jezika in ji med lizanjem šepnil:

“Vidim te do zadnje skrite skrivnosti draga moja.”

Potem je z roko nekoliko privzdignil njeno krilo in se s prsti konkretno zaril v njeno poplavo med nogami. Malo je manjkalo pa bi na tla izpustila kozarec Jacka, ki je bil gotovo delni krivec, da se mu ni želela izmakniti. Pa tudi brez tega bi se mu težko uprla. Nekaj je bilo na njem. Neka karizma, energija, ki jo je slačila, ne da bi se je dotaknil. Njene bradavice so strašansko nabreknile in tisti trenutek se ne bi smela prikazati v družbi, kaj šele pred šefi.

erotična zgodba

Vsa tista skrivnostna temačnost ga je delala nepredvidljivega, nevarnega, a tako zelo privlačnega, da mu ne bi mogla reči ne. Zdelo se ji je kot bi imel na obrazu masko, ki zakriva njegov pravi videz. Potisnil jo je skozi ozek prehod med ogromnima rastlinama in znašla sta se na hodniku kjer so imeli gostitelji pospravljeno različno ropotijo. Ne da bi umaknil roko z njene potrebne češplje jo je potisnil ob steno in si vzel prvi poljub. Njegov jezik je bil sladek od pijače, ki jo je pil. Mešanica ananasa in nekega alkohola. Tako jebeno dober okus, da mu je pričela sesati jezik.

“Ga boš fafala tudi takole?” jo je vprašal.

Nič ni rekla, samo prikimala in dodala kratek “Mhm”. Potem je z roko poiskala zadrgo na njegovih hlačah in jo odpela. S prsti se je prebila skozi in v spodnjicah spretno poiskala prebujajočega tiča. Tako čudovito gladkega in prijetnega na otip. Z nekaj potegi je poskrbela, da se ji je v dlani postavil pokonci in so postale hlače precej premajhne zanj. Želela si je na kolena in pofafati tistega nabreklega kurca.

“Ampak ne danes,” jo je presenetil.

Potem jo je obrnil z obrazom proti velikim vratom in ji z dlanmi pretipal pohotno telo vse od nabreklih prsi pa do stegen med katerimi ga je čakala pripravljena princeska. Z levico si je odpel pas, potegnil ven svojega korenjaka, ga z roko usmeril pod njo in se z vrhom dotaknil strašansko mokre pičke. Ana je tiho ječala in se z dlanmi naslanjala na velika vrata. Boki so se ji spustili sami od sebe, v kolenih je začutila šibkost, a le do trenutka, ko se j popolnoma nasadila na velikega tiča pod seboj. Zdaj je veriga v njej počila, pohotna zver pa ji je blisnila iz oči.

erotika in erotični oglasi

“Ohhh jaaa, pofukaj me prosim, dobro me daj!” Je moledovala nasajena na velikega kurca.

Prijel jo je za boke, se izvlekel skoraj do konca, potem pa v sunku pognal nazaj, da jo je prilepilo ob vrata. Kriknila je čeprav ni hotela. Komaj je lovila sapo med njegovimi naleti in videti je bilo, da jo bo raztrgal na koščke. Tako potrebna je bila, da si je tega želela. Upala je le, da ne bo imela težav z njim. Res je bil videti poseben. Potem pa se je, kot bi slišal njene misli, sklonil nad njeno ramo in zašepetal:

“Pa da me ne bi kasneje iskala. Fukam kadar mi paše, ne moreš mi reči ne. Sam te bom poiskal.”

Potem je za hip utihnil in sledili so vse hitrejši sunki, ki so Ano popeljali do vrat, a ne tistih pred njo. Do vrat nebes, neskončnega orgazma, ki je v celoti zvil in stresel njeno telo.

Kot se je pričelo, je bilo hitro tudi vsega konec. Izginil je v noč in jo pustil sloneti na tistih vratih. Kasneje ga je s pogledom iskala na zabavi a ga ni našla. Spraševala je po njem vse ki jih je poznala, a so vsi po vrsti zagotavljali, da tipa s takšnim opisom tisti večer niso videli.

Resno?!

DELI
Prejšnji članekSpolnost v "zrelih" letih
Naslednji članekImamo tudi Slovenci raje vsebino za odrasle kot poročila?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.