Časi so nenavadni in tudi življenje postaja nekoliko nenavadno. Navade in ljudje se spreminjajo iz dneva v dan, samski pa so še bolj potrebni kot nekoč, a praktično brez stikov in možnosti poskrbeti za ta pomemben del svojega življenja.

Še kako dobro se tega zaveda Tatjana, ki je že mesece brez partnerja in s tem tudi brez seksa. Kot kreativna direktorica v podjetju seveda ni fizično potrebna, vse skupaj se je preselilo na avdio/video konference in sestanke, tako da je izgubila tudi prave fizične stike stike. Zadnje mesece je srečevala zgolj zdolgočasene obraze v bloku v katerem živi.

Ko se ji je že zdelo, da bo lahko kmalu rekla, da je znova devica, pa je nekega popoldneva na hodniku petega nadstropja zagledala zelo postavnega fanta. Nikoli prej ga ni videla in njen pogled je več kot očitno ostal prilepljen na njem precej dlje kot bi bilo to običajno. Kratkolasa lepotička, vedno brezhibno naličena in oblečena, je prav tako privlačila poglede.

Fant se je obrnil za njo in z očimi sta se ujela v nekakšno nepretrgano in neskončno zanko. Videti je bilo kot bi se nekdo šalil z njima in življenje dal na pavzo. Zdelo se je, da sta ujeta v trenutek neskončnosti. V nekakšen mehurček, ki ju je ločil od preostalega sveta. Zmogla sta zgolj dolgočasen “živijo” in končno šla vsak na svojo stran. Tatjana je živela v tem nadstropju, a fanta še nikoli ni videla. Ko je vstopila v svoje stanovanje se je brž zasukala na petah in pogledala skozi kukalo. Še vedno je stal tam in nekaj brkljal po žepih.

“Si ga drka?!?” jo je prešinilo.

Odprtih ust je strmela skozi majceno lino in ugotovila, da je zgolj iskal ključe. Zdelo se ji je neverjetno, da še ni videla tega soseda, ki je očitno stanoval povsem blizu nje. Potem je izginil, luč na hodniku je ugasnila in ostala je sama v svojem stanovanju. Sama, vzburjena in nadvse predrznih misli.

erotične zgodbe

Odložila je torbico in stvari na mizo, potem pa v ogledalu opazovala nesramno lepo žensko v zgodnjih štiridesetih. Lepo naličena, urejena kratka pričeska in nasmešek, ki je razkril dve vrsti popolnih, belih zob. Sodelavke so ji zavidale vitko postavo, čeprav si je sama želela večjih joškov. A mati narava ji je dala, kar ji je pač dala, plastike pa ni želela na sebi. Zavedala se je, da je tudi s temi nadvse privlačna, seksi in kot magnet za moške.

Za moške, ki jih ni videvala že mesece. Razen na družabnih omrežjih in kakšnega perverzneža na avdio/video klicu, ki se je pogumno pokazal njenem profilu Urgenca.com. Čeprav je bilo dovolj “robe” in so bili med njimi tudi pravi kapitalci, pa je njeno domišljijo povsem razburkal skrivnostni sosed. Zdelo se ji je, da se na hodniku nekaj dogaja in pohitela h kukalu.

Iščeš “SEX”? Preizkusi brezplačno!

Bil je on. Očitno se je nekam odpravljal in spet je nekaj sekund gledal proti njenim vratom. Kasneje ji ni bilo jasno zakaj je to storila, a v trenutku je odprla vrata, ga pogledala in pozdravila. Ni se pretvarjala niti, da kam gre. Opazila je, da ga je spravila v zadrego in to se ji je zdelo skrajno fino. Mladenič je štel kar nekaj let manj od nje, to pa jo je le še bolj podžgalo. Že dolgo si je želela “mladega mesa” v svoji postelji. Čeprav, resnici na ljubo, bi tiste dni položila tudi kakšnega precej starejšega. Tako potrebna je bila.

“Hej,” je izstrelila. “Nisem te še videla, si moj novi sosed?”

“Res je,” je odvrnil in se nasmehnil.

Potem je stopil k njej in se ji predstavil.

“Bor sem, me veseli,” je rekel in ji ponudil roko.

Prijela jo je, nato pa zaljubljeno strmela vanj. Imel je prelepe svetle kodre in azurno modre oči. Videti je bi malce plah, a to je Tatjano zgolj opogumilo. Po nekaj sekundah se je spomnila, da ni rekla še ničesar.

“Tatjana, tudi mene veseli, Bor.”

Nekaj trenutkov sta še strmela drug v drugega in še vedno ga je držala za roko.

“Si za pijačko?” je izstrelila povsem brez opozorila. “Da se malce bolje spoznava, sicer pa tako ali tako več nikogar pametnega ne vidim tu.”

Na njeno presenečenje je privolil, na hitro poklical in nekomu odpovedal obisk.

“Upam, da ne bo huda,” se je namuznila medtem, ko mu je mešala stock-colo.

“Prijatelj, ne nič ne bo zameril. Pri njemu bi igrala kitaro in se verjetno napila.”

“Hehe, torej ni bila punca? No ja, se boš pa napil z mano,” se je zarežala in mu nazdravila.

Po kakšni uri sta bila videti kot stara prijatelja, se smejala šalam, ki sta si jih sproti izmišljala, Tatjana pa je vsake toliko razgalila nekaj več svoje kože in brhkega telesa. Vsak drugi stavek je bil namenjen “kurbariji” in prav zares fino sta se ujela. Končno sta spregovorila o seksu. Njo je med nogami še močneje zaščemelo in pogled proti njegovemu mednožju ji je razkril, da je tudi sam zainteresiran. Torej je še vedno obvladala, si je mislila pri sebi.

Nekajkrat se je “po nesreči” dotaknila njegove roke, nato pa v nekem trenutku pustila svojo na njegovi. Znova sta se ujela s pogledi, le da sta tokrat drug drugemu gledala naravnost v dušo in srce. Opazno je pričela globlje dihati, njene ljubke prsi so kipele izza razpete bluze in takrat je pomislila, da morda le niso tako zelo majhne. Opazno se je slinil nad njimi in ji dovolil, da mu je šla z roko po stegnu ter preverila stanje med nogami.

“Sem prehitra zate?” se je naredila neumno.

“Moj bog, ne!” se je prestrašil, da bi nehala. “Zdi se mi, da se poznava že 100 let.”

“Potem sva istih misli,” je rekla in potegnila zadrgo navzdol.

Segel je po njenih joških, s prsti zdrknil za razpeto bluzo in jih pričel pohotno božati. Skozi prste je odseval svojo dušo in občutke, ki so ji govorili, da je nor na malce starejše od sebe, pri tem pa je bila Tatjana zares pička in pol. V resnici si je kje zunaj sploh ne bi upal nagovoriti. Zdela bi se mu nedosegljiva zanj. Zdaj pa mu je v njenem stanovanju oblizovala vrh popolnoma nabreklega tiča, ki si tisti dan česa podobnega res ni mogel obetati.

Iščeš “SEX”? Preizkusi brezplačno!

Bila je naravnost popolna in kar malce ga je plašila njena, do potankosti urejena podoba. Zdelo se mu je, da je ni vreden, a povedala mu je, da je tako potrebna, da bi dala dol tudi kakšnega fotra, če bi bil za. On pa se ji je zdel zares seksi dečko in bila je naravnost zgrožena, ko je izvedela, da je njen sosed že dva meseca in pol.

“Si botem samo drkal za zaprtimi vrati in pri kolegu igral kitaro?” ga je podražila, prijela precej velikega in lepega tiča pri korenu in ga obliznila po celotni dolžini.

Njene temno rdeče naličene ustnice so se spuščale po njem vse dokler z njimi ni dosegla skrajne točke. Vrh glavice je čutil kako polzi po njenem grlu, kako zelo ga je potrebna. Spraševal se je kaj mu bo naredila šele s svojo pičko, ki si jo je v živo predstavljal. In če bi ji povedal kako jo vidi, bi zadel v nulo.

Kasneje ga je dobesedno vrgla na posteljo in se pred njim slekla. On je bil že tako na pol gol in tisti trd kurac je stal pokonci sredi njene kraljevske spalnice. V spodnjem perilu je bila videti kot fotomodel z naslovnice. Nikakor ne kot kakšna kurba ali porno igralka. Preveč gracioznosti je nosila v sebi in na sebi, da bi lahko o njej razmišljal kaj drugače kot je. Potem si je slekla še čipkaste spodnjice in mu potrdila sposobnosti Nostradamusa.

Njena pičkica se je pod lučjo nežno lesketala, prepojena z lastnim sokom pohote, ki se je v njenim mislih in glavi nabirala že zares predolgo časa. Čudovito gladka, nežna in okrašena s komaj opazno tenko črtico kratko pristriženih dlačic. V resnici bi z eno potezo lahko odbila tudi to, a z njo je svojemu ljubimcu dala vedeti, da se s svojo češpljico ukvarja precej časa in je zanjo zelo pomembna.

Splezala je nanj, se mu z enormno samozavestjo zazrla v oči, z roko poiskala njegovo nabreklino in si jo nastavila v optimalni položaj. Potem se je dvignila nadenj, z boki naredila nekaj zanimivih gibov in pri tem z vročo pičko zgolj obliznila vrh njegovega občutljivega tiča. Streslo ga je od vzburjenja in želel si je, da bi se nasadila nanj ter ga pofukala do nezavesti. A Tatjana je čakala predolgo, da bi se sedaj odrekla še nekaj malega crkljanju. Uživala je v teh gibih in ni mu povedala, da ji vmes že prvič prihaja, čeprav je seveda opazil njeno spremembo v vedenju.

Opazovala je njegov presenečen pogled, široko odprta usta in oči, vmes pa zapeljivo ječala ves čas. Potem se ga je končno usmilila in dovolila, da je s svojim tičem zdrknil v objem vlažne in vroče pičke. Tesno ga je objela, nato pa zaplesala z boki v njegovem naročju. Pričakovala je, da ne bo dolgo zdržal zato se je sklonila naprej k njemu, posesala naprej ustnice, ga vroče poljubila z jezikom, se znova nasadila do konca in mu šepnila v uho:

“Pridi ljubček, pridi globoko vame,” je zavzdihnila. “hočem da mi daš vse kar imaš, mmmm, … fukala te bom do jutra če hočeš.”

In kaj naj bi odvrnil? Bil je tiho in s krajšimi ter daljšimi premori, užival vse do ranega jutra.

DELI
Prejšnji članekŽenske težave v spolnosti
Naslednji članekNova ljubica nove težave
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

2 KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.