Brigita ni bila običajna punca. Seksi za znoret je mamila moške poglede na svoje napete prsi in zadnjico, a v zavetju noči pometla z njimi kot bi bili smeti.

Čez dan je delala v priljubljenem lokalu, ponoči pa večkrat kot hostesa ali plesalka v nočnih klubih. Kljub temu, da si jo zlahka opazil in si jo zapomnil za vse večne čase, pa je imela vsaj dve življenji, če ne več. Obenem je to pomenilo vsaj dve ali več različnih družb, ki se med seboj za čuda niso poznale. Bila je mojstrica preobrazbe. Tako tiste v garderobi kot mentalne.

erotika in erotični oglasi

Jakob je že nekaj dni hodil k njej v lokal na kavo in izlival svoja čustva do nje. Kljub temu, da je imela takrat ravno nekaj “svežega” na meniju, pa se ji je Jakob zdel sprejemljiv potrošni material. Ubožec se tega ni zavedal, ko je pristopila k njemu, mu postavila kavo pred nos in ga z drugo roko nesramno pobožala po mednožju.

V trenutku je imel trdega, iz na pol odprtih ust pa ni prišel niti glas. V očeh se mu je bliskalo, ko jo je kasneje opazoval pri vrtenju bokov za šankom in zijal v njeno rit v napetih kavbojkah. V mislih jo je nategnil v vse mogoče luknje, ona pa je v svojih že pripravila scenarij za tisti večer. Šepnila mu je, naj jo obišče po deveti uri in mu povedala kje živi.

Jakob je imel doma več ur priprav, britja, urejanja in postavanja pred ogledalom. Če bi vedel kaj mu bo naredila, se niti pol toliko ne bi urejal. Ko je stopil v njeno stanovanje, ga je po uvodnem pozdravu dobesedno raztrgala že na hodniku in pofukala v dnevni, kasneje pa še v vseh drugih prostorih. Bil je šokiran.

Tako nad njeno odprtostjo, njenim izjemnim telesom, ki je švigalo preko njega, se nabijalo na trdega kurca, ga jemalo vase, sesalo in oblizovalo. Na trenutke sploh ni vedel kaj se dogaja saj je imel zdaj pred očmi njene žareče modre oči, zdaj njeno rit in češpljo s katero mu je sedla na obraz. Dobesedno nategnila se je na njem. Komajda je uspel iztegniti jezik vanjo, že je bila drugje.

Nenasitna, pohotna in umazanih misli ga je prisilila v doživetje svojih sanj, ki jih je imel že od nekdaj samo zase. Ni verjel, da kje po svetu hodi ženska, ki bi vse to počela z njim. Ko je mislil, da je videl že vse, je vstala s postelje, pokleknila obnjo s hrbtom obrnjena proti njemu in visoko dvignila svojo rit. S prsti je zarila globoko med ritnici in jih razprla, da je lahko dobro videl njeno voljno ritno luknjo v katero je zdrknila s svojim sredincem.

“V rit hoče?!” je bil šokiran, preplašen in navdušen hkrati.

erotika in erotični oglasi

Seveda se ni obotavljal, kajti takšne priložnosti verjetno ne bo nikoli več. Skobacal se je na rob postelje, prijel za boleče nabreklega kurca in z njegovim vrhom spolzel med napeti ritnici kjer ga je počakala neverjetno razprta luknjica. Z lahkoto je zdrknil vanjo s svojo čvrsto glavico in z nekaj previdnimi sunki počasi vanjo zarinil celega tiča. Ni mu bilo potrebno kaj dosti migati, saj je čutil, da ga bo vsak hip razneslo. V resnici se je kar sama nabijala nanj vse dokler njena rit ni bila polna njegove vrele sperme.

Ko je neskončno potešen odhajal od nje, se ni zavedal, da jo je pred njim pripravil že nekdo drug, ki ga je že nekaj dni obdelovala. Pred deveto ga je spodila iz stanovanja. Rada je imela več tipov naenkrat ali enega za drugim. Rajcalo jo je do nezavesti ob spoznanju, da se v njenem telesu meša seme različnih moških. Potem si jo je zdrkala še sama in se prepustila vročim brizgom iz potešene, vrele pičke.

DELI
Prejšnji članekPodnapisi za moške
Naslednji članek5 klasičnih mitov o ženskem telesu! Drži/ne drži?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.