Potrebne niso le mlade punce, pač pa tudi tiste nekoliko bolj “zrele”. Sinonim za potrebno zrelo žensko pa je zagotovo milfa Suzana!

Suzana od ločitve naprej živi v blokovskem naselju. Od moža se je ločila pred tremi leti, otroka sta odrasla in šla na svoje, ona pa … po svoje. Suzani v življenju ni bilo ne težko in ne prelahko. Čeprav je bila materialno precej solidno preskrbljena, pa se je stanje na njenem računu po ločitvi še izboljšalo.

Še nekaj kar se je po ločitvi izboljšalo pa je njeno spolno življenje. Mož se je z leti utrudil in jo malce razočaral. Nenazadnje je bil to tudi povod za njuno ločitev. Ko sta se spoznala sta seksala skoraj vsak dan. Njun seks je bil zadovoljiv, je pa Suzana nekaj vendarle pogrešala. Želela si je inovativnosti, raziskovanja v postelji, želela si je … “svežega mesa”. Kljub zrelim letom je Suzana videti kot prava “sexača”. Dobra postava, lep obraz, ki ne kaže svojih let in zapeljive zelene oči v kombinaciji s črnimi dolgimi lasmi.

erotika in erotični oglasi

Ogledovale so si je številne moške, a tisto kar je pri njej povzročalo kurjo polt, so bili moški mlajši od nje. Mularija je ni nikoli pritegnila. Želela pa si je postavnih in poskočnih 25 do 30-letnikov. Eden njenih ljubimcev je bil kar nekaj časa moj prijatelj Damjan. 28-letni osebni trener ji je takoj padel v oči, ko je pričela hoditi v fitnes. Plačevala mu je ure vadbe in počasi pričela namigovati, da bi od njega rada še kakšno vajo z drugega področja. Damjan me je nek večer vprašal ali se mu samo dozdeva, ali pa …

Potrdila sem njegove sume, saj mi je Suzana praktično vsak dan morila s fantazijami o njem. V njegovih očeh sem takoj opazila iskrice. Suzana se mu je zdela seksi ženska in z veseljem bi ji pokazal kaj zna. Poslala sem nekaj sporočil in naslednji dan sta bila po treningu zmenjena pri njej doma. Želela mu je pokazati na kakšnem sobnem kolesu vadi in ga prosila za manjše popravilo.

eroticne zgodbe potrebne milfe

Damjan se je z veseljem odzval, a navkljub mojemu opozorilu naj bo pripravljen na vse, je debelo zazijal, ko mu je vrata odprla v eni svojih erotičnih oprav. Sicer ogrnjena v kopalni plašč z izgovorom, da je ravno izpod prhe, a dovolj ohlapno zavezanim, da je videl kaj nosi spodaj. Že prvi koraki po njenem stanovanju so bili precej negotovi. Pri sobnem kolesu je seveda ugotovil, da vse štima in, ko se je obrnil k njej, bi kmalu padel vznak.

Njen kopalni plašč je bil razvezan in zdaj je dobro videl njeno črno erotično perilo z vsemi mogočimi trakci in dodatki zraven. Čipkaste hlačne nogavice so poudarile njene lepe dolge noge, za hip pa se mu je zazdelo, da vidi celo njeno češpljo, ki je vase vlekla skorajda prozorne hlačke. Kar tresel se je od vzburjenja in se prepričal o mojih besedah, da pri Suzi ne moreš biti nikoli dovolj pripravljen. Tako naj bi mu namreč želela samo pokazati, da njegovi treningi prinašajo rezultate.

Erotični oglasiKasneje sem ločeno od obeh izvedela, da kaj dosti romantike nista zganjala. Suzana je prava predatorka, ko pride do podobnih trenutkov. Mi je pa bilo zanimivo poslušati celotno zgodbo iz dveh različnih zornih kotov. Za kaj takšnega ni veliko priložnosti. Medtem, ko je ona govorila, kako se je pohotno lotila njegovih hlač, ga slekla, pokleknila predenj in ga za začetek zadovoljila z usti, je on vedel povedati le, da je imel trdega že od prihoda in kako mu je prišlo v njena usta.

Suzana ga je nato zvlekla v svojo spalnico in ga pojahala na svoji veliki postelji. Damjan je bil navdušen nad njenimi joški in gimnastičnimi prvinami o katerih se je prepričal že med samo vadbo. Tam je pozorno opazoval njeno zadnjico, ki se mu je vedno nekako sumljivo nastavljala in sanjaril kaj vse bi počel z njo. Zdaj jo je imel v naročju in dejansko si je lahko zaželel karkoli. Suzana je bila potrebna kljub orgazmu, ki jo je za nekaj trenutkov položil na hrbet.

Medtem, ko je on poljubljal njeno vroče mednožje in se z jezikom igral po brezhibno obriti češpljici, je ona mršila njegove voljne lase. V trenutkih blaženosti in neskončnega ugodja ga je vprašala kaj si najbolj želi početi z njo. Odvrnil je, da je nor na njeno rit in, da bi jo rad pokavsal od zadaj na mali mizici, ki se je zdela prav prikladna za to.

eroticna zgodba potrebne milfe

Suzani ni potrebno dvakrat govoriti tovrstnih reči. Spretno se je zavihtela na ozko mizo in zavzela položaj, ki je Damjanu še dodatno skisal možgane. Ko je s svojim štrlečim udom prispel za njen hrbet si ni mogel kaj, da ne bi najprej objel tisto prelepo ritko, jo poljubil in jo nekaj časa samo božal in občudoval. Njena rožnata češpljica je bila vlažna kot le kaj in prav zapeljivo razprta. Z jezikom se je nekajkrat podal med sramne ustnice, jo ugriznil v ritko, potem pa z desnico prijel za nabreklega tiča in ga popeljal v nebesa.

erotika in erotični oglasi

Suzana je zapeljivo zastokala, ko ga je dobila vase, si s prsti segla med noge in pričela božati po nabreklem ščegetavčku. Ječala je vse hitreje in glasneje, prav tako kot je hitreje Damjan zabijal svojega tiča v poplavo pod seboj. Mokro tleskanje je postajalo le še bolj mokro in njeni glasni pozivi naj ji konča v “pizdo” so seveda obrodili sadove. Iz nje je teklo v potokih, on pa je še kar brizgal svojo vrelo spermo vanjo. V sladkih krikih zadovoljstva je nato za nekaj trenutkov obležal na njenem usločenem hrbtu, oklepajoč se napete seksi ritke.

Ko sem ločeno poslušala njuni zgodbi sem v obeh primerih kmalu potrebovala “tolažbo”. Po pogovoru s Suzano je nastradal moj prijateljček iz predala, po druženju z Damjanom pa sem mu v dveh stavkih dala vedeti, da bo zdaj moral poskrbeti še za mene, ker zastonj se takšnemu stresu pač ne morem več nastavljati.

DELI
Prejšnji članekSte pozabili na predigro?
Naslednji članekTežave v spolnosti žensk
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

2 KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.