Naša mala klinika na obrobju mesta je bila deležna potresa kakršnega niti situacija s korono ne bi mogla ustvariti.

Vse kar je bilo za to potrebnega je bila nova medicinska sestra z obrazom angela in pogledom hudička. Že tako kadrovsko oslabljeni ekipi se je na bolniški pridružilo še nekaj punc in pomoč od zunaj je bila nujna. Dobili smo jo, a ta pomoč … je totalno zjebala še vse tiste, ki so ostali na nogah.

Tehniki so padali v nezavest, ko je šla mimo prikupna rjavolaska in jih navihano pogledala izza očal, ki so jo naredile še bolj seksi kot je že bila. Njen nasmešek je bil tako čist in nedolžen, da te je zgrabilo za kolena in omrtvičilo vse navzgor. Nekaterim se je zdelo, da dobesedno lebdi po hodniku, medtem, ko so druge sestre ljubosumno gledale za njo in streljale puščice iz oči. No ja, razen sestre Ines. Njej je bila še kako všeč.

sex terapija igrajva se zdravnikeA novinke Ines ni pretirano zanimala. Prišla je delat, kljub temu pa opazila “besne” poglede zdravstvenih tehnikov, ki so komajda sproti goltali slino, ki sem jim je nabirala v ustih. Skrivaj so jo opazovali tudi zdravniki. Eni bolj, drugi manj. Postavna lepotička je dobesedno začarala vse okoli sebe, ko je sprehajala svojo zapeljivo zadnjico od sobe do sobe in pacientom merila pritisk. Nekateri od njih so nenadoma čudežno ozdraveli, drugim je šlo s pritiskom še precej na slabše.

Počutila se je močno, zapeljivo in nepremagljivo. Lahko je naredila karkoli, pa je bilo vedno prav. V oko ji je padel eden izmed sodelavcev, ki jo je ves čas napeljeval na kavico, malico, karkoli, da bi se le znašel blizu nje in užival v njenih omamno sladkih vonjavah. Videti je bila tako poželjiva, da ga je trgalo med nogami.

“Težko sem normalen ob tebi,” ji je priznal postavni temnolasec.

Všeč ji je bilo, da je tako urejen in celo dovolj samozavesten, da jo je ogovoril. Navadno je pri nasprotnem spolu začutila veliko strahu in občudovanja kar pa je recept za NIČ. Razen, če je sama kaj postorila glede tega.

erotika in erotični oglasi

Nadela si je angelski nasmešek in ga pogledala kot je znala le ona. Opazila je rdečico na njegovih licih in ga vprašala ali je vse v redu.

“Ne vem, mogoče je pritisk,” se je delal trapastega.

“Pridi, greva izmerit,” je rekla in ga prijela za roko.

Katastrofa! V trenutku mu je tisto čudo v hlačah nabreknilo in s prosto roko je le še stežka skrival izboklino. Na srečo je bila ambulanta blizu, zdravnica pa na malici. V roke je vzela napravo za merjenje krvnega tlaka, potežkala manšeto in ga pogledala izpod čela.

“Jo dam na roko, ali kam drugam?”

Zdaj je jasno videl hudička, ki se je smehljal z njenega obraza in iz oči pošiljal magične uroke. Bil je uročen in bilo mu je vseeno, če bi mu pritisk izmerila z usti. Tako zelo očitno vseeno mu je bilo, da je prebrala njegove misli. Sedla mu je na koleno in se s svojo zapeljivo zadnjico malce poigrala na njem. Odneslo ga je v višave, šotor v njegovem naročju pa je bil že postavljen in pripravljen za taborjenje.

Spustila je desnico nanj.

“Ohoho kaj pa imamo tukaj?”

Pretvarjati sta se že zdavnaj nehala in zdaj so tudi njene izdajalske bradavičke kazale kaj ima v mislih. Z roko ji je segel okoli pasu in objel njeno čedno zadnjico. Pogledala ga je kot milijon dolarjev, se noro zapeljivo ugriznila v spodnjo ustnico, nato pa z vrhom jezika oblizala zgornjo. Tiste sladke in nežne ustnice so ga mamile že dlje časa, zato se je z velikim veseljem prisesal nanje in se zapletel v dolg in strasten poljub. Medtem, ko sta se jezika vroče spoznavala, je njena roka uspela razvezati pasno vrvico in smukniti za njegove hlače.

Občutek, ko je objela njegovo nabreklo batino je bil božanski. Za oba. Še bolj strastno sta premetavala jezika, drug drugemu sesala ustnice in vlekla jezik iz ust. Potem je čutil kako se njena zadnjica umika s kolena in polzi navzdol. Kmalu je klečala pod njim, mu slekla hlače do kolen in se zagledala v krasnega in popolno nabreklega tiča. Divje je utripal pred njo, sestradan in potreben. Spet ga je objela s prsti, se znova obliznila po ustnici, nato pa obliznila še vrh nabrekle glavice.

Vzelo mu je sapo, želodec mu je potegnilo k hrbtenici in ko je z vročimi usti objela celega ter počasi spolzela po njem, je menda za hip izgubil zavest. Občutek kot ga še ni poznal, čeprav so mu ga mnoge že fafale. Tokrat je bilo to nekaj povsem novega. Tista lepotička, tako strašansko seksi, je počasi obdelovala njegovega trdega tiča in ga pri tem ves čas gledala v oči. Moda mu je vleklo v trebušno votlino, debela žila pa ji je opazno utripala globoko v ustih.

S prsti si je drznil skozi njene kostanjeve lase in ji z dlanjo počasi nakazoval ritem, ki mu je bil všeč. A ona je imela drugačne načrte z njim. Samo vzburiti ga je želela do točke, ko bi se mu utrgalo. Takrat je iz ust izpustila njegovo premoženje, počasi vstala, potegnila navzgor kratko krilo in sedla na mizo. Nato je s stopali zasedla prostor ob njem na stolu in se s prsti desnice nesramno pobožala po mednožju, ki ga je komajda zakrival majcen trikotniček čipkaste tkanine. Skoznjo je jasno videl njeno mokro muco in žar v njegovih očeh je vzplamtel do skrajnih meja.

Sklonil se je naprej, jo poljubljal po kolenih, nato po notranji strani stegen vse dokler ni prispel pred vrata raja. Končno je zaječala tudi ona, ko ji je vrela usta prislonil naravnost na poplavljeno češpljico. Z vrhom jezika je preko tkanine čutil njeno svilnato mehkobo. Počasi jo je obdeloval, potem pa s prstom zdrknil za rob premočenih spodnjic in jih ravno toliko odmaknil, da se je razkrila pred njim. Čudovita, rahlo razprta in gladko urejena češpljica je kar kričala po njegovem jeziku.

erotika in erotični oglasi

Ni se obotavljal. Bil je predaleč, da bi zdaj omahoval. Z vrhom jezika je nežno potegnil po nabreklih sramnih ustnicah vse do polnega ščegetavčka, ter nekajkrat zaokrožil okoli njega. Potem ga je poljubil, vzel med ustnice in ga čutno obdeloval z jezikom. Ona se je z dlanmi uprla v mizo in naslonila nazaj. Telo so ji preplavljali sunki, ki so brez opozorila prihajali z vseh strani. Njeni živčni končiči so ponoreli in signali, ki so se prenašali v njene možgane so zgolj še začinili že tako pokvarjene misli.

S prsti mu je segla v brezhibno urejene lase in ga grobo potegnila k sebi, da je z jezikom pristal v njeni potrebni muci.

“Ahhh, fak …” ji je ušlo iz ust, “fakkk si dober, jaaa liži mi jo, mmmm …”

Opogumljen je postajal le še boljši in boljši. In čeravno bi rade volje končala na njegovem jeziku, se ji je stožilo po tistem nabreklem kurcu, ki je še vedno utripal med njegovimi nogami. Opazila je, da si ga vmes počasi drka kar jo je še bolj podžgalo. Presenetila ga je in odrinila njegovo glavo. Skočila je z mize in opazila, da ima precej gumijasta kolena. Strastno ga je zalizala, prijela za tiča in nekajkrat potegnila z dlanjo po njem. Potem mu je obrnila hrbet, se nekoliko razkoračila in potisnila svoje boke nazaj proti njemu, da ga je njena gola ritka vabila z velikim napisom “Dobrodošel!”.

“Pofukaj me … hitro, nimava cele ure!” je postala nestrpna.

Potem je pogledala nazaj preko rame, mu namenila enega izmed tisti njenih ubijalskih nasmeškov ter z roko popeljala velikega tiča naravnost proti cilju. Najprej se je drgnila ob njegov vrh, ga dražila in ga vlažila. Potem pa se je kar sama prav počasi nasadila nanj. Čisto do konca je šla, dokler se z ritnicama ni dotaknila njegovega ravnega trebuha. Občutek polnosti jo je vrgel v trans. Znova se je naslonila naprej medtem ko se je on pričel vse hitreje zabijati vanjo. Bila prava mala prasička, ki ga je obnorela do te mere, da je bil povsem nor.

erotika in erotični oglasi

Sledil je njenim vzdihom in ječanju, ki je postajalo vse bolj pogosto in na trenutke preglasno. Vrata so bila že zaklenjena, a slišali bi jo lahko do avle. Z eno roko ji je prekril usta, z drugo pa prijel za vrat. Zdelo se mu je, da ji bo všeč. In ji je bilo. Z boki je lovila njegove nalete in v nekem trenutku sta bila usklajena kot najbolj popolna “fuk mašina”. Zvoki, ki so napolnili prostor so bili neverjetni. Mešanica ječanja, zasoplih vzdihov in glasnih mokrih tleskov, ki so postajali vse hitrejši in vse bolj odločni, ko so se mu polna moda zaletavala pod njeno zadnjico.

Niti za hip ni pomislil, da bi končal kje drugje kot globoko v njej. V tisti vreli pički, ki je tako tesno in strastno objemala njegovega tiča, ga molzla in sesala. Čutil je njene divje krče, videl je kako ji stresajo njeno lepo telo in se naslajal, ko ji je na trenutke tako zelo vzelo kolena, da jo je moral prijeti za boke, sicer bi se sesedla na tla.

Kasneje je šla mimo njega, ko je s sodelavcem postaval okoli kavomata in se mu nedolžno nasmehnila. Vrnil ji je nasmeh.

“Eh, brez veze se ji režiš, nimaš šans,” mu je dejal kolega. “Nihče jih nima pri njej.”

DELI
Prejšnji članekMoški prepoznajte žensko, ki je oblečena za ljubljenje
Naslednji članekVirtualna sex igračka namesto resničnega partnerja
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

2 KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.