Zadnjič sem za sosednjo mizo slišala neko žensko govoriti o tantrični izkušnji seksa, in radovedna kot sem, sem se malce poglobila v to temo.

Tantrični seks izvira iz Indije (kako predvidljivo) in dejansko govori o tem, da se lahko ženska in moška energija povežeta v eno preko spolnosti. Kolikor sama razumem tovrstne reči, gre za izkoriščanje tiste velike in pozitivne energije, ki se poraja med samim spolnim odnosom, in preusmerjanje še na druge dele svojega življenja.

Kot vemo, se med in po seksu po navadi počutimo odlično, če ne že kar fenomenalno. Seveda odvisno od tega kakšen seks je za nami. A če se za trenutek posvetimo zgolj najmočnejšim občutkom, ki jih doživljamo v fazi vzburjanja in tistemu, tako-imenovanemu vrhuncu, nam je jasno, da gre za silno močno energijo.

Kako izkoristiti energijo pridobljeno med seksom?

Preusmeritve energije ne gre razumeti narobe. Pri tantričnem seksu gre za učenje in izkušnje kako obvladovati naval večjih količin energije, jo zadržati in učinkovito uporabiti. S tem ko boste v postelji postajali pravi spolni guru, vam bo to znanje prineslo določeno mirnost in boljše odzive na situacije v vsakdanjem življenju.

Kako se lotiti tantričnega seksa?

Za začetek se otresite vseh nepotrebnih misli v svoji glavi in pripravite prostor kjer se bosta s partnerjem predajala strastem. Kaj to pomeni? To pomeni, da prostor okrasite po vajinih željah, pripravite primerno vzdušje (sveče, prava temperatura, primerna zatemnitev, …) in skratka poskrbite za to, da se bo v vama erotika prebudila takoj po vstopu vanj.

 

Če bi se malce pošalila, bi dejala da je tantrični seks eno dolgo in sladko mučenje obeh spolnih partnerjev. Pomembno je, da sta pri vsem izjemno počasna, nežna in se vzdržita naglih potez. “Ta hitri” torej odpade. V tantrični literaturi ali na spletu preverite kakšni so tantrični položaji preden se jih s partnerjem lotita.

Ves čas bodita drug z drugim. V mislih in v resničnem svetu. Glejta se naravnost v oči in ne izgubita očesnega stika. Ta bo poskrbel za izjemno senzualno izkušnjo. Počnita vse na način kot bi gledala počasni posnetek. Dotikajta se kot bi se prvič v življenju, raziskujta kožo, obliko telesa, posvetita se malenkostim in ob tem enakomerno dihajta.

via GIPHY

A ni tantrični seks neka vrsta masaže?

Tako sem se spraševala tudi sama in ugotovila sem, da dejansko je. Na lanskem erotičnem sejmu v Celju sem si namreč ogledala delavnico tantričnega seksa in tam se mi je zdelo kot bi šlo v glavnem za neko vrsto posebne masaže. Ko bosta prišla skozi prej opisan uvod, se lahko dogovorita kdo bo prvi na vrsti za čutno masažo.

V tem trenutku pa bo spolna energija tudi že na tako visokem nivoju, da se bo težko držati nazaj. Prav to, da ste sploh zdržali do te točke, pomeni, da spoznavate bistvo tantričnega seksa. Naj vas potolažim, počasi je čas celo za nežno in počasno penetracijo. Še vedno pa zadržita fokus na mirnosti, nežnosti in globokemu čutenju drug drugega.

Bo šlo?

DELI
Prejšnji članekSex rekordi od tu in tam
Naslednji članekNi mi več do seksa! Kaj je narobe z mano?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.