Sanja je bila krasna ženska, ki je v moških očeh vedno znova prebujala različne fantazije. A tisti, ki so jih uspeli z njo doživeti …

Bil je delovni dan kot vsak drugi in Sanja se je iz svoje pisarne odpravila do kadrovske po neke papirje. Lahko bi seveda dokumente zahtevala preko interne spletne pošte, ali pa po original poslala kurirja ampak se je rada sprehodila po firmi.

erotika in erotični oglasiNikoli ni nikomur nič namigovala, a njena pojava je bila sama po sebi dovolj izzivalna, da so o njej in nanjo mislili vsi moški v podjetju z nekaj ženskami vred. Določene iz ljubosumja, ker so si jo ogledovali in se za polna jajca stiskali njihovi partnerji, druge zato, ker so si v svojih fantazijah predstavljale vroče trenutke z njo.

Sanja je bila vitka, postavna in dolgih nog. Videti je bilo, da ji vsa oblačila pristojijo kot bi bila izdelana zanjo. Imela je obline na pravem mestu, ne prevelike prsi, ki so se napenjale pod oprijetim pulijem, ozko in nekoliko kratko krilo pa je poudarilo njeno seksi zadnjico in zelo dolge, vitke noge, ki so samozavestno korakale nasajene na visoke pete.

Njen obraz je bil za naslovnice revij. Urejena, ne pretirano naličena, krasnih polnih ustnic in temnih oči, ki so skozi modna očala delovale prekleto seksi. Le kako si je ne bi želeli vsi tisti potrebni tipi, ki so vedno otrpnili in zamrznili v času kadar je šla mimo njih. Vsaj polovici se je zdelo, da flirta z njimi zato so si domišljali preveč. A Sanja je v resnici flirtala samo z enim. Z na videz nepomembnim zaposlenim v njihovem velikem podjetju.

Ko je stopila v dvigalo povsem na vrhu poslovne stavbe se je v trenutku spremenila. Še preden so se zaprla vrata dvigala je njene lepe ustnice razpotegnilo v kar nekoliko pokvarjen nasmešek, dolge trepalnice so za brezhibno čistimi stekli očal zatrepetale in zobje so se zarili v spodnjo ustnico kot bi bila pripravljena na nekaj zelo pokvarjenega.

In je tudi bila!

Srečnež na katerega je “trzala” je bil tako imenovani “Lift-boy”, ki je skrbel, da je dvigalo zaposlene in obiskovalce vedno pričakalo ob pravem času v pravem nadstropju. Frekvenca v tisti stavbi je bila precej silna, tako kot je bila silna tudi njena potreba po tistem kar je očarljivi mladenič v dvigalu prevažal v svojih hlačah. Znal je neopazno zapreti vrata in dvigalo ustaviti kjerkoli si je želel. Dobro je vedel kaj ga čaka, ko ga je poklicala in sporočila, da potrebuje prevoz.

seks v dvigalu

Mape, ki jih je nosila v roki je odložila na poličko, sedla na njegov stol in segla po njegovih hlačah. V trenutku so padle in pred očmi je imela pripravljenega korenjaka po katerem je tako zelo hrepenela.

“Že?!” se je narejeno začudila in se mu nasmehnila.

“Od trenutka, ko si poklicala hehe,” ji je odvrnil in z zadovoljstvom opazoval nabrekel ud izginjati v njena popolna usta.

Tista vročina, ki ga je oblila od vrha tiča pa preko trebuha in vsepovsod po telesu mu je vsakič znova zamajala tla pod nogami pa čeravno je dvigalo stalo povsem pri miru. Goltala je tiča, mu s prsti masirala velika moda in ga medtem nagajivo gledala preko črnega okvirja svoji očal. Z roko ji je šel za vrat, a pazil, da ji ne pokvari pričeske. V službi se to res ni smelo pripetiti.

Erotični oglasiPočasi sta sledila ritmu drug drugega in Sanja je bila videti požrešna kot po navadi. Kljub temu pa mu ni pustila končati čeprav mu je že prvikrat zabičala naj ne zliva stran svojega semena, saj si ga želi v svojih malih, pokvarjenih ustih. Z veseljem jo je vedno ubogal. Včasih mu ga je prišla v dvigalo samo pofafat, spet drugič je hotela hiter fuk. Vedno ji je bil na razpolago, zanimivo pa, da se zunaj službe nista srečevala.

Potegnila je mokrega tiča iz ust, si ga nekaj trenutkov zapeljivo ogledovala in še nekajkrat oplazila nabreklo rožnato glavico z vrhom koničastega jezika. Potem se je izmaknila, mu obrnila hrbet in si preko bokov s težavo potegnila ozko krilo. Spodnjic ni nosila, a to je vedel le on. Ostali so lahko zgolj ugibali.

S prsti je na hitro preveril stopnjo vlažnosti in ugotovil, da se prstanec in sredinec prav lepo in z lahkoto potopita v vroč objem njene mucke. Tiho je zaječala in se z dlanmi naslonila na stolček pod seboj. Še močneje je potisnila svoje boke nazaj, da sta se lepi ritnici razprli in je imel tako povsem prosto pot do vrele češpljice. Med kazalec in palec je vzel kitastega tiča in ga povedel proti njej.

Znova je tiho zastokala, ko je vstopil in jo počasi, centimeter za centimetrom v celoti zapolnil. Rada je imela tisti občutek polnosti, zato je z levico segla nazaj, mu nohte zasadila v stegno in vlekla k sebi. Potem mu je dovolila, da je nadaljeval po svoje. Čeprav sta morala biti tiho, saj so tenka vrata le slabo zadrževala zvoke, pa jo je enostavno moral nekajkrat kresniti po tisti atletski ritki, ki se mu je tako izzivalno nastavljala. Oboževala je ta del in le stežka pridušila krike, ki so se ji trgali iz grla.

Nikoli nista ustvarjala kaj dosti romantike saj zanjo enostavno ni bilo časa, Sanja pa si je niti ni želela. Hrepenela je po tistem hitrem fuku na zelo nevarnem mestu kjer bi se morebiti po kakšnem scenariju vedno pripetilo kaj slabega. Morda bi dvigalo zbezljalo in odšlo po stranke, ali pa bi se na silo zaprta vrata nenadoma odprla in pripravila vročo predstavo za zaposlene.

Čutila je njegov ritem, poznala ga je do potankosti. Vsaj dvakrat je zaporedoma prišla, preden se je obrnila in ga ujela v samih izdihljajih. Odprla je usta, ga pogledala v oči s tistim svojim pokvarjenim pogledom in pričakala vročo salvo sperme, ki ji je brizgala naravnost v usta. Na srečo ga nikoli ni tako zelo “odneslo”, da bi jo z njo prekril po obrazu in očalih o čemer je vedno sanjaril.

Že čez dobro minuto je z mapami v rokah izstopila v prvem nadstropju in se na dolgih petah odpravila v kadrovsko. Okus po njegovi spermi v ustih ji je izzval blag nasmešek, ko je vstopila v pisarno.

DELI
Prejšnji članekZanimivosti iz sveta seksa!
Naslednji članekSeks in erotične sanje
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.