Tokrat vam predstavljam izpoved znanke, 32-letnice s telesom najstnice, ki je vsako leto videti mlajša in bolj poželjiva. Le kakšno skrivnost pozna, ki je druge ne?

Tanja (32)

Še pred par leti nisem imela pojma o aplikacijah in oglasih za odrasle, ko pa sem začela uporabljati te hudičeve zadeve, sem kaj kmalu postala prava odvisnica. Najprej sem po spletu brskala le nekaj ur na dan, sedaj včasih to počnem tudi po dvajset (20!) ur na dan. Za spanje mi torej preostaneta le dve uri, kaj drugega pa tiste dni sploh ne počnem. Kmalu sem s pomočjo spleta odkrila skrivnostno okno v nek nov, čudovit svet. Odkrila pa sem tudi lepote anonimnega erotičnega chatanja, skozi virtualni pogovor pa sem spoznala tudi številne zanimive moške.

Prva skrajno erotična izkušnja se mi je pripetila kmalu po prijavi na portal urgenca.com

Tu se je zadeva nekoliko zakomplicirala. Sprva so me prepričale njihove sladke besede, kmalu zatem pa nisem več zdržala samo ob opisovanju intimnih detajlov. V nabiralnik sem začela prejemati njihove vroče fotke. Nekatere takšne, ki so bile vredne le izbrisa, a po drugi strani tudi takšne od katerih nisem mogla odlepiti svojih oči.

via GIPHY

Ob ogledovanju postavnih tipčkov in njihovih nabreklih udov so se mi pocedile sline. Postala sem potrebna in se prvikrat samozadovoljevala na ta način. Kasneje je to prešlo v stalno prakso in kar naenkrat sem imela pred seboj na desetine trdih, lepih tičev, ki so zame in mojo vročo muco stali tam nekje zunaj. Tudi sama sem začela pošiljati svoje fotke in preden sem se zavedla, sem postala zasvojena s sextingom. No ja in ne le to.

Tudi v resničnem življenju sem se kmalu dobila z enim od privlačnih in drznih fantov. Najino srečanje je potekalo v lokalu in kasneje bližnjem motelu. Toliko seksa in orgazmov kot tisti dan, nisem doživela nikoli prej.

erotika in erotični oglasi

Povsem brez slabe vesti in občutka obveznosti kasneje. Ko človek enkrat osvoji neko novo stvar v življenju, postane preprosta. Tako sem se pričela dobivati z všečnimi tipi skorajda vsak dan, nekajkrat pa sem se pridružila celo paru.

Bilo je noro in kar težko opišem kako sem se počutila. Pridejo trenutki, ko si rečem, da bi se morala malo umiriti, ampak potem nastopi trenutek, ko se moje telo vzburi, misli postanejo perverzne in si ne morem pomagati. Že sem na spletu in si ogledujem vroče, potrebne tipčke in njihove tičke. Kaj naj, ko pa je tako lepo in enostavno?! 💋

Ponoči, ko doma vsi trdno spijo, pod okriljem odeje zgrabim telefon, odvržem svojo lažno masko, ter postanem pohotna 32-letnica, ki rabi seks. Tam, varno skrita za uporabniškim imenom in slikico ritke brez obraza, na novo spoznavam svet. Svet in sebe! 🔥

DELI
Prejšnji članekErotične zanimivosti (4. del)
Naslednji članekNepričakovan trojček
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.