Tako kot vse “mucke”, se tudi ženske rade igramo, ampak intimne igrice

Sama sodim med tiste punce, ki obožujejo petting (predigro). Predigro za kaj, boste rekli? Ja, za seks menda! Saj ne rečem, včasih paše, ko sta dva pohotna že na prvi pogled, da se dasta dol brez vsakršne romantike. Ko ti on prebere v očeh, da si potrebna in strga s tebe vse kar imaš na sebi, ter priskrbi divji orgazem za oba. Ampak v večini primerov, se moj seks prične z nežnimi poljubi, božanjem, otipavanjem …, ki pa mora imet rep in glavo. Za dobro predigro potrebuješ znanje o tem kaj partnerju najbolj godi in ga vzburja.

To pa se lahko pridobi le s prakso in učenjem, saj ta »veščina« zahteva nenehno vajo. Pa tudi moč ljubezni ima pri tem veliko in pomembno vlogo.

erotika in erotični oglasi

Čeprav je končni cilj vsakega spolnega odnosa orgazem, vodi do njega kar nekaj manifestacij. Vešč ljubimec oziroma ljubimka posveča največ pozornosti predigri. Vznemirjanje in vzburjenje partnerja, raziskovanje njegovega telesa in iskanje potencialov njegovega telesa za spolno vzburjenje, lahko kakovost spolnega življenja obeh partnerjev močno izboljša. Predigra ne pomeni samo intimnih nežnosti in poljubljanja, ampak gre pri njej tudi za stvari, ki jih govorite, in za način, kako to poveste. Stavek »ljubim te«, ki ga izgovori partner z ljubeznijo, lahko veliko bolj razvname drugo »polovico«, kot obdelovanje spolnega uda ali spolovila. Torej, besede, ki jih govorite svojemu partnerju v času ljubezenskega manifesta so izredno pomembne.

Dejstvo je, da je ženska spolnost zapletenejša od moške. Naša čustvena in psihološka pričakovanja glede spolnosti so pri nas višja kot pri moških. Ravno zato nas je verjetno tudi težje spolno zadovoljiti. Ženska ima eno samo erogeno cono – to je njeno telo! In moški ji bo ugodil le, če si bo vzel čas in osredotočil na svoje početje. Tako ji bo ugodil in tudi sam bo užival.

In kaj si želijo moški pri seksu?

Spolni priročniki jih pogosto opisujejo kot nezapletena bitja. To pomeni, da je moškega v postelji preprosteje zadovoljiti in spraviti do zadovoljujočega orgazma. Moški so vzgojeni tako, da jih nenehno skrbi, kako se bodo izkazali v postelji. In ravno zaradi tega pride do zapletov. Vendar, če mu uspe premagati svoj tekmovalni duh in spolnost dojame kot skupno izkušnjo dveh, potem lahko postane dober ljubimec.

Pri predigri je pomembno, da se osredotočite na njeno kakovost. Naj vam bodo pomembne želje partnerja, vprašajte ga, kaj si želi, povejte mu, kaj si želite vi in se povsem prepustite čustvom in domiselnosti. Najboljša predigra je preprosta, kjer ne obstaja veliko pravil. Lahko jo začinite s pohotnimi besedami, ki naj bodo čim preprostejše, toda jasne in neusmiljene. Tudi z raznimi pripomočki (knjige, revije, filmi, seks igračke in ostali pripomočki) in s spolnimi igricami si lahko popestrite ljubezensko igro, vendar je najučinkovitejši pripomoček vsakega ljubimca njegovo lastno telo.

Ljubljenje lahko začnete z erotično masažo, ki sprošča in vznemirja obenem. Za erotično masažo potrebujete olje, ki ga ni težko najti, saj je izbira pestra. Pomembno je le, da vam ustreza njegov vonj, ki je vpliven dejavnik pri predigri. Že med masažo se partnerja lahko vzburita z rokami, usti ali s spolovilom. Najprej se lotite vtiranja olja v telo. Božajte in gnetite povsod, razen po spolovilu. Tega si pustite za glavni del, ki predigri sledi. Masiranje naj bo nežno, pa vendar dovolj strastno, da telo občuti pohotnost. Pri masaži se lahko greste tudi igrice: npr. zavežite partnerju oči in vzburjenje bo še toliko večje. Pri ženski se posebej posvetite trebuhu in dojkam, moškega pa boste spravile ob pamet z božanjem stegen in trebuha. Pri tem se ne dotikajte spolovil.

erotika in erotični oglasi

Vzemite si čas in pojdite po vrsti

Erotični masaži sledi poljubljanje z ustnicami, kar večino ljubimcev zelo vznemirja. Poljubljajte se z usti na usta in brez zadržkov obdelujte jezik in ustnice. Jezik vam naj vdira brez zadržkov in čim globlje v partnerjeva usta. Ne pozabite na ušesa, pri ženski pa na prsi, popek, stegna in meča. Poljubljajte jo navzgor še po zadnjem delu in se ustavite pri zadnjici. Za prijetne telesne občutke lahko poskrbite tudi s spolnim udom: zarišite z njim krog okrog njenih ustnic, potem pa se odpravite proti dojkam in se posvetite predvsem prsnim bradavicam. S spolnim udom lahko dražite tudi njeno zadnjico in presredek.

Ženske pri poljubljanju moškega uporabite jezik in celo svoje telo. Z jezikom potujte po telesu in se pri tem spretno izogibajte spolovilu, z dojkami mu zakrijte obraz in mu dovolite, da jih vzame v svoja usta. Šepetajte mu perverzne ideje v stilu “bi me rad gledal kako se igram z drugo bejbo?”.

lezbijki se poljubljata v postelji

Zelo pomembno je, da ste v vseh oblikah vzburjenja oba partnerja sproščena in ljubljena, saj drugače ni pravega učinka. Predigro lahko začinite z vsem, kar si želite oziroma si želi vaš partner. Vendar vloge vašega telesa pri vzburjenju partnerja ne more nadomestiti nič. Kadar je predigra domiselna in dolga, je orgazem mogoče odlagati v nedogled. In ko ga boste doživeli, bo veličasten.

No, kakor koli že, ne gre pozabiti na primerno vzdušje, primerno okolje s svečami, morda erotično perilo, kakšen cvet, ki bo vašo žensko omamil, ali preprosto dišečo vonjavo, ki partnerja – ne glede na spol – ne bo pustila hladnega. Poskusite, pa boste videli.

DELI
Prejšnji članekAretirana
Naslednji članekZakaj Sugardaddy postaja trend
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.