V prostoru se je zbralo kup privlačnih parov, neznancev s tistimi skrivnostnimi nasmeški na obrazih. Nekateri so nosili maske …

Tom je s svojo Tjašo že nekaj časa hodil na svingerske zmenke in zabave na katerih sta se večkrat prepustila valu energije, ki ju je zadel. Včasih pa pač ne. Odvisno od dneva, počutja in seveda ljudi s katerimi sta imela opravka. Kot par svoja hrepenenja že leta tešita tudi s pomočjo spleta. Na Urgenca.com ju vsak dan klikne in ogovori kar nekaj oseb. Zanimivo, da jima je vseeno ali se jima pridruži ON ali ONA, oziroma kar kakšen seksi parček.

Obiskujeta pa tudi skrivne zabave kjer se srečujejo enako-misleči. Tom je svoji seksi ženi za rojstni dan pripravil prav posebno presenečenje. Za kaj takšnega še niti slišala ni in vedel je, da bo naravnost navdušena. Tjaša je naravna blondinka prelepega obraza in sijoče modrih oči. Na ustnicah ji ves čas počiva nek pohoten nasmešek, ki privablja moške in ženske. Njeno telo pa je dobesedno reklama za fitnes studio v katerem ga oblikuje. Tom se je nikakor ni mogel naveličati in že zdavnaj je sprejel kompromis, da jo raje deli z drugimi kot, da bi jo izgubil. Sčasoma pa se je še sam tako navdušil nad svinganjem, da je bilo videti kot bi kaj takšnega iskal celo življenje.

Ni ji povedal veliko. Le to, da naj obleče kaj zapeljivega in, da gresta pogledat neko predstavo. Tjaša je ugibala za kakšno predstavo gre in kdo bo tam, a resnici ni prišla niti blizu. Parkirala sta pred veliko krasno hišo na obrobju mesta, kjer je bilo na ogromnem posestvu že precej avtomobilov. Hiter pogled ji je dal vedeti, da se je tam zbrala izbrana družba višjega sloja. V hiši je prepoznala odvetnika in tožilca, ter mlado ljubico povzpetnega politika. Vrtela se je v teh krogih zato je na videz poznala ogromno ljudi.

Kramljali so v sproščenem vzdušju, nekateri so nosili erotične maske, drugi ničesar. Nekaj žensk je imelo tako globoke dekolteje, da so se jim obleke držale verjetno samo še bradavic, druge kratka krila, da si na trenutke videl vse do mednožja.

“Nisi mi povedal, da lahko pridem brez hlačk,” se je nasmehnila proti Tomu. “In kaj se bo sploh dogajalo tukaj?”

Tom se ji je samo nasmehnil, jo prijel pod roko in jo vroče poljubil. Stisnil se je k njej in ji čvrsto mednožje potisnil pod trebuh. Njena roka je neopazno smuknila navzdol in pod prsti je zatipala ogromno nabreklino. Tjaši nisi rabil dvakrat namigniti.

“Kje bova? Greva v avto?”

Tom je odkimal in ji namignil naj mu sledi. Vsa množica neznancev se je napotila po stopnicah v zgornje nadstropje in skozi ogromna vrata v prostor, ki je bil videti kot pravo mini gledališče. Opremljeno zelo erotično, rdeče satenasto, zvoke so prestregle posebne stene in, ko so se vrata zaprla je bilo kot bi prišel v nek drug svet. Posedli so se in z zanimanjem pričakovali uvodno dejanje. Takrat se je rdeča zavesa razgrnila in sredi malega odra jih je na vseh štirih pozdravila seksi domina. Oblečena v zapeljivo črno perilo, se je z bičem v rokah nekajkrat usekala po čudovito napeti zadnjici.

Svinger sex eroticne zgodbe-min

Obiskovalci so presenečeno strmeli vanjo. Le slaba polovica jih je vedela, da pridejo gledat vročo predstavo. Vsi ostali so bili “zavedeni” s strani svojih partnerjev, ljubimcev ali neznancev, ki so jih spoznali preko spleta. Šele, ko se je lepotička po kolenih odplazila malce naprej je luč osvetlila mišičasto postavo moškega, ki je v samih spodnjicah sedel na stolu. Njegova zapestja so bila zvezana za spodnji del stola, noge pri gležnjih prav tako. Čez usta je imel zavezano črno ruto. Gospodarica se je priplazila povsem do njega in ga pričela dražiti z vrhom svojega biča. Božala ga je po nogah, med njimi, po mednožju in ga drezala pod moda, da ga je vidno premetavalo na tistem stolu.

Gledalci so bili vidno navdušeni in kar nekaj med njimi se jih je neučakano spogledovalo. Predrznica na odru se je zdaj z usti lotila njegovih kolen, mu šla z jezikom po notranji strani stegen in ga vzburila do te mere, da so vsi v občinstvu lahko ugledali njegovo erekcijo. Tiča mu je vrglo pokonci in oprijete bokserke so mu bile v trenutku premajhne. Z dlanmi mu je šla nekajkrat preko nabrekline, potem pa prste zataknila za rob spodnjic in jih počasi potegnila preko korenjaka. Publiki je zastal dih in, ko se je nabrekla rožnata glavica uda končno pojavila, je bilo slišati kar nekaj glasnih vzdihov.

Tjaša je bila več kot navdušena. Prijela je Tomovo roko in si jo potisnila pod obleko. Želela mu je pokazati kako noro vlažna je. Tom se je nasmehnil in s prsti nekajkrat pobožal po vzburjeni muci.

“Hlačke?” ji je šepnil na uho.

“Prejle sem jih slekla. V torbici so,” se je nasmehnila dejstvu, da tega ni opazil.

Medtem je junak na odru prav tako že ostal brez spodnjic. Končale so nekje v prvi vrsti, v rokah seksi mame, ki je bila ena od tistih z maskami. Pritisnila si jih je ob obraz, predstava pa se je nadaljevala. Tudi iz zadnje vrste je bilo jasno videti tistega velikega tiča, ki je stal pokonci v naročju nemočnega tipa. Prasička si je drznila celo nekaj udarcev z bičem po otrdelem korenjaku. Zaradi rute v ustih je lahko ubožec le pritajeno zaječal. Mišice na rokah so se mu povsem napele in videti je bilo kot, da bo zdaj zdaj pretrgal vrvi. Tjaša je opazila nekaj silhuet med gledalci, ki so dale vedeti, da so se nekateri povsem prepustili vzdušju. Vrsto pred njo je rdečelaska z usti vroče ožemala tiča svojega spremljevalca, desno od njiju pa se je ena od potrebnic svojemu zavihtela kar v naročje.

Seksi bdsm bejba z bicem

Tudi Tjaša je Tomu odpela zadrgo in mu z roko počasi obdelovala korenjaka, medtem, ko je parček na odru prirejal izjemno predstavo. Lepotička je zvezanemu z jezikom pobožala tiča, za hipec vtaknila v usta samo njegov vrh, potem pa vstala, se obrnila in mu zapeljivo nastavila svojo ritko pred obraz. Božala ga je z njo on pa ni mogel ničesar. Potem se je počasi spuščala navzdol s svojo ritko vse do nabreklega junaka. Z roko je odpela spodnji del svoje oprave in se z razgaljenim mednožjem naslonila nanj. Drgnila se je obenj, njemu se je zvezanemu mešalo, publika pa se je povsem sprostila. Nekateri so prigovarjali kaj naj mu naredi, drugi so se v zavetju mraka dajali dol pred vsemi.

Tjaša se je nekajkrat sklonila v Tomovo naročje in na dolgo potegnila njegovega lepotca, potem pa se dvignila, da bi ujela finiš predstave. Vsi so pričakovali, da bo kompanjona odvezala in mu dovolila, da jo raztrga, a se to ni zgodilo. Še naprej, ga je imela pod nadzorom in počela z njim kar je želela. Se je pa končno nasadila nanj, se z rokami uprla v njegova kolena in pričela zabijati svojo ritko v njegovo naročje. Njegov pogled je povedal vse, njegovo napeto telo pa tudi. Tjaša je bila do konca zrajcana, Tomov korenjak je stal pokončno kot svetilnik, prostora za kaj več je bilo pa premalo.

“Greva?!” mu je rekla.

Vstala sta in se napotila proti vratom. Nekaj parov je šlo že prej. Naletela sta na vrata na hodniku, vstopila in ugotovila, da je to sobo že zavzel eden od parov. Srečala sta ju ob prihodu in bila sta jima všeč. Nista hotela iskati dalje po neznani hiši. Legla sta v posteljo poleg njiju, se slačila in divje ljubila. Rdečelaska na vseh štirih se jima je pohotno smehljala medtem, ko jo je njen spremljevalec možno nažigal od zadaj. S prstom je namignila Tomu naj se obrne proti njej in v naslednjem trenutku je imela v ustih tistega tiča, ki ga je zagledala takoj, ko je odprl vrata. Tjašo je pogled na to perverzijo naredil le še bolj pohotno.

Rdečelaska je izmenično fafala Tomovega tiča in se poljubljala s Tjašo. Potem je Tjaša legla na hrbet, se razkrečila pred njo in ji odprla vrata v raj za njen jezik. Tom je medtem pospravil svojega tiča v Tjašina usta in pogledal proti “soborcu”. Ta se mu je nasmehnil in s kretnjo namignil zamenjavo. Tomu je bila ideja všeč in kot bi trenil je imel v naročju besno rdečelasko, ki je s svojo vrelo in tesno muco ožemala njegovega tiča medtem, ko je novi prijatelj, z usti prisesan na Tjašine lepe prsi, z boki suval med njenimi razkrečenimi nogami.

Predstava je se je končala z epilogom nad vsemi pričakovanji in Tjaša in Tom sta se kar nekaj kilometrov prevozila v tišini. Potem pa se je nenadoma oglasila, očitno povsem očarana, Tjaša:

“Ampak vauuu, … tole je bilo pa, … uhh.”

“Vse najboljše ljubica.”

Tomu se je preko obraza razvlekel nasmešek nakar je zavil na obvoznico in novim zmagam naproti.

DELI
Prejšnji članekVse o penisu
Naslednji članekZapeljivo uživanje v hrani
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.