Z uvedbo časovnice na spletnem portalu Urgenca.com so uporabniki dobili novo izjemno orodje za še več akcije!

Vsakodnevno večkrat preverimo svoje profile na socialnih omrežjih kot sta Facebook in Instagram. Nekateri iz samega dolgčasa, drugi navdušeno, da bi videli kaj se novega dogaja ali je kdo prijateljev dodal kakšno novo fotografijo, morda objavil kakšen stavek ali dva …

erotika in erotični oglasi

Najbolje pri tem je, da smo ves čas na tekočem in nam ni potrebno brskati po posameznih profilih. Ampak ali ne bi bilo nadvse fino na takšen način pregledovati tudi dogajanje na portalu kot je Urgenca.com Seveda bi bilo in od sedaj tudi je!

Urgenca ima časovnico!

Ne glede na to ali si že član na Urgenca.com ali pa to še boš, se vsekakor splača izkusiti to novo vrsto spoznavanja oziroma brskanja po profilih. Dodajmo, da je tovrsten princip v svetu datinga prvič viden ravno prav pri nas! 🤩

Ob vsakem obisku se ti bodo tako pod zavihkom ⚡NOVO ZATE zlistali zadnji dogodki in spremembe. Tam najdeš vse nove člane in članice, nove fotografije, ki so jih objavili, spremembe opisa na profilu in podobno. Na ta način boš vedno na tekočem z vsem kar se na Urgenci dogaja.

Izkoristi časovnico za večjo vidnost!

V trenutku, ko objaviš novo fotografijo ali narediš kakšno spremembo na svojem profilu se bo le ta sprememba prikazala na vrhu seznama časovnice. To seveda pomeni, da imaš od sedaj naprej izjemno in nadvse enostavno možnost sebe postaviti pred druge.

Se ti zdi, da se na tvojem profilu že nekaj časa ne dogaja kaj posebnega? Objavi novo vročo fotko in se postavi na 1.mesto! Tako te nikakor ne bodo spregledali ne glede na to kakšna množica uporabnikov se na portalu nahaja.

DELI
Prejšnji članekLjubezen na seniku sredi mesta
Naslednji članekO ne svingala pa že ne bom
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.