Na videz običajna večstanovanjska hiša, nov stanovalec, prvi sramežljivi pozdravi, …

Tomaž se je preselil v center, kjer je našel stanovanje po ugodni ceni. Večstanovanjska hiša, lično urejena z okolico vred, sosedje na videz vsi v redu. Izstopala so le ena vrata rdeče barve, na katerih se je bleščala številka 206. Primerno za kakšen hotel, nikakor pa ne za hišo z osmimi stanovanji.

Vedno se je nasmehnil, ko je šel mimo, dokler ni videl kdo živi za njimi. Marta, s katero sta se srečala drugi dan po njegovem prihodu in mu je namenila nekaj prijaznih besed in nasmeškov, je stopila skoznje ravno v trenutku, ko je prihajal po stopnicah. Živahno ga je pozdravila, mu namenila nekaj pomenljivih pogledov in odvihrala mimo njega, ter za seboj pustila omamen citrusno sladek vonj.

Iz stanovanja je skozi okno kukal za njo. V svoji dolgi rdeči obleki je elegantno korakala proti parkirišču, obleka pa jo je vihraje komaj dohajala. Takoj je videl, da ima zelo lepe noge in stegna, ki so vsake toliko pokukala iz razporka. Bila je seksi ženska okoli štiridesetih, očitno samska in brez otrok. Tomaž se je nasmehnil pri sebi, potlačil nagajivca v hlačah navzdol in se odpravil kuhat kosilo.

via GIPHY

Ves dan so mu pred očmi skakale slike njenega obraza in pomenljivih pogledov. Prisegel bi, da je flirtala z njim, a potreboval bo še kakšen dokaz več, preden se je bo lotil na svoj način. Še isti dan, jo je ujel skozi okno, ko se je vračala domov. No ja, dobesedno čakal in ujel jo je. Bil je presenečen kako pogled nanjo vpliva na stanje v njegovih hlačah. Že dolgo ga ni nobena tako hitro vzburila.

Ravno v pravem trenutku se je seveda odločil odnesti smeti, da sta se skoraj zaletela na stopnišču. Vljuden pozdrav in znova tisti njen pogled. Le da ga je tokrat usmerila še navzdol proti njegovemu mednožju. Spomnil se je, da je verjetno opazila manjšo izboklino v trenirki in se nasmehnil. Upal je, da jo bo.

“Smo pridni, sosed?” je dejala s svojim zapeljivim glasom.

“Je treba, soseda hehe!”

“Prideš na kavo? Tako, … da se malo spoznava,” je zastala pri odprtih vratih in se nasmehnila.

Tomaž bi kmalu padel po stopnicah od presenečenja.

“Seveda, z veseljem!” je zavpil od spodaj.

Na hitro se je umil, preveril ali je vse na svojem mestu in zamenjal majico. K sreči je imel popolnoma enako, le sveže dišečo. Iz predala je vzel zavojček kave in ga nesel s seboj kot zahvalo za poziv na kavo.

“Kar naprej!” je zavpila iz notranjosti stanovanja, ki je bilo povsem drugačno od njegovega.

Kar težko je sprva dojel, da je to mogoče v takšni meri. Če je bilo pri njemu vse bolj asketsko, pa se je skozi njeno vila erotika, nekoliko bolj temačno, seksi okolje zanimivih barv in pohištvo, ki ga je takoj odpeljalo daleč stran od tam.

“Všeč?” ga je vprašala, ko je videla njegov začuden obraz.

eroticne zgodbe soseda milfa

In kot bi še ne bilo dovolj, se je uspela v tem času preobleči in odeti v svileno haljo za doma. Imel je občutek, kot bi pravkar prišla izpod tuša in je spodaj povsem gola. Hitro je pričel misliti na okvaro svojega avtomobila in nasvete svoje mame, da bi le ustavil rast svojega prijateljčka tam spodaj.

Bila je vesela njegove pozornosti v obliki kave, mu ponudila roko in se predstavila. Uradno se namreč še nista. Nalila jima je kavo, potem je sedla nasproti njega in prekrižala noge. Je res morala?! Halja se ji je namreč razprla in povsem razgalila njene lepe noge. Mogoče je bila malce bolj polna, a na tisti seksi način. Lepa gladka in napeta koža, seksi nasmešek, ter čudovit vonj. Bil je omamljen.

K sreči zdaj ni videla vzpetine v njegovem naročju. Po nekaj uvodnih minutah in klasičnih vprašanjih ter odgovorih, je vstala in se vrnila s steklenico viskija in dvema kozarcema.

“Bova enega ane? Tako, za dobrososedske odnose hehe!”

Ja seveda bosta. Tomaž je prikimal in segel po ponujenem kozarčku. Nekajkrat sta nazdravila, dotočila, vmes odprla še mrzlo pivo in zdelo se je, da si nasproti sedita dva stara prijatelja. Več kot očitno je bilo, da sta se izjemno dobro ujela. Marta je poskrbela, da ni imela več razgaljenih samo nog, pač pa so se ji lepo nastavile tudi njene prsi. Opazila je njegove pohotne poglede in že zdavnaj vedela, da ga ima tam kjer je hotela. Pa saj, konec koncev, je tudi sam gojil enake želje.

Namenoma ji je pokazal kako vzburjen je ob pogledu nanjo in ni bil prav nič presenečen, ko se je kot prava predatorka prestavila bližje k njemu. Dlan je položila na njegovo stegno in ga med pogovorom počasi božala. Čeprav so bile njune teme precej mešane, pa je erotična napetost strmo naraščala. Njena dlan je povsem nevsiljivo pristala na njegovem mednožju in pričela božati vzpetino, ki se je dvigala proti robu mize. Tudi njegova roka je pristala na njenem stegnu. Še toliko bolje, da je bilo razgaljeno in zdaj je imel možnost preveriti svojo tezo, da je spodaj brez.

Ni bila. Na sebi je imela na otip zelo fino spodnje perilo. In tako omamno je dišala, da niti vedel ni kdaj je z obrazom pristal na njenih dišečih joških. Njena koža je bila povsem svilena, mehka in gladka. Poljubljal jo je na vzpetini, ona pa mu je z roko segla pod trenirko. Z velikim navdušenjem je pograbila čvrstega tiča in zadovoljno pripomnila:

“Tole morava pa osvoboditi iz hlač, se ti ne zdi?”

“Mhm,” je na kratko potrdil in s prsti zaril globoko med njene noge.

Potem sta se poljubila, njune roke pa so se sprehajale po njunih telesih, raziskovale in spoznavale. Marta je bila izkušena ljubimka. Brezhibno ga je zapeljala, njena samozavest pa je bila naravnost neverjetna. Tomažu so bile všeč takšne ženske, ki so bile tudi kanček starejše od njega. Trenirko sta spravila že vse do kolen in Marta je nenadoma izginila izpred njegovega obraza. V naslednjem trenutku je na svojem tiču občutil njen vroč dih, ustnice in jezik. Spoznavala se je z njegovim ponosom, ga merila in občudovala. Pri tem je nekajkrat zadovoljno zamrmrala, nato pa ga posesala v svoja vrela usta.

Naslonil se je nazaj, z glavo preko naslona in se ji povsem prepustil. Kdo bi rekel, da bo takšne sreče že prvi deden po vselitvi. Upal je, da bo v centru “nabasal” na kakšno bejbo, ki mu bo pomagala prepoditi usrane spomine na zadnjo bolečo izkušnjo, a česa takšnega si res ni predstavljal. Da bo spoznal tako hudo sosedo, ki ga bo zvlekla v svojo past že naslednji dan …

Prvič je bilo zelo hitro. Marta se ni dala in je izkušeno pospravila ves “tovor”, ki ga je pripravil zanjo. Nato se je, po nekaj trenutkih ljubkovanja utripajočega tiča, znova prikazala pred njim. Odvezala si je haljo, da je obliznila njeno telo in pristala na tleh, sama pa je ostala pred njim v izredno erotičnem bodiju. Sedla mu je v naročje tako, da je imela tik pred mednožjem njegovo čvrsto orodje. Drgnila se je obenj, se mu z rokama naslonila na ramena in ga pogledala globoko v oči.

“Ti paše?” je vprašala kot, da tega ne bi že vedela.

Težko je karkoli izdavil iz sebe, le kimal je kot nebogljen cucek. Z dlanmi je objel njeno seksi ritko, ki je bila ravno prav polna za njegov okus. Ni maral suhic s koščenimi ritmi, raje je mečkal malenkost bolj “sočne”. In Martina je to bila. Vrhunska, sočna zadnjica, a kljub temu gladka in napeta.

Pomendrala je tiča pod seboj in se s povsem premočenim mednožjem drgnila po njegovi celotni dolžini. Zdelo se mu je kot bi bil v njej pa čeprav je bilo med njim in njeno potrebno češpljo še nekaj čipke. Vrhnji del ji je potegnil preko ramen in si oči napasel na velikih dojkah. Nabrekli temni bradavici sta tako omamno štrleli vanj, da jih je moral takoj obdelati z usti.

Marta je medtem s prsti odmaknila rob premočenega bodija, da je zdrknil preko sveže obrite gladke češpljice in nato znova sedla nanj. Tomaž je bil omamljen od tistega občutka, pohotne pičke na svojem tiču. Čeprav še vedno ni bil v njej, je bilo čutiti povsem enako. Lahko bi ga obdelala kar tako pa ne bi imel nič proti. A ona ni delila enakih misli. Morda tudi bi, a tisti dan je hrepenela po fuku v katerem ona upravlja z igro. Dovolj ji je bilo strank, ki so za svoj denar skakale po njej, ona pa jim je predstavljala zgolj objekt za praznjenje jajc.

Rahlo se je privzdignila, z roko še močneje potegnila za rob bodija in nato sedla na njegovega tiča. Zdelo se mu je, da mu pod jajci gori. Požar se je hitro širil skozi trebuh in nato po celotnem telesu. Objemal je njeno lepo zadnjico, z obrazom bredel po njenih joških in nastavljal tiča potrebni sosedi, ki je vse ostalo postorila sama. Vzela si ga je kot je to godilo njej, ga naskakovala, suvala z boki vanj in proti mizi, ter stopnjevala tempo do meje, ki bi jo sam stežka dosegel.

Končno je nekajkrat močno trznila, zaječala, glavo nagnila daleč nazaj in sprostila potlačen krik iz svojega grla. Tako kot celotno telo, so se ji tudi prsi napele v trenutku omame, ki je spreletela njeno telo. Lahko si jo je dodobra ogledal in bila je zares hudičevo seksi. Še posebej v tistem trenutku, ko je s kotičkom očesa dobesedno kukala v nebesa.

DELI
Prejšnji članekKako se lotiti analnega odnosa
Naslednji članekJe samozadovoljevanje še vedno tabu?
Hej, sem Eva! 28-letnica odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.