Gledala ga je kot boga, nemo izpolnjevala njegove ukaze in se mu predajala kot še nikoli nikomur.

Sara je bila mlada in zelo lepa, temnolasa punca, ki je v življenju že večkrat ubrala nove poti. Rekla je, da je raziskovalka življenja, saj ji je sicer preveč dolgčas na ustaljeni poti. Tudi v spolnosti ni bilo nič drugače, zato je navadno vsakega tipa odpikala po nekaj tednih, največ mesecih.

Seveda se je njen zadnji fant zelo trudil okoli svoje postavne punce, jo nosil po rokah in bil v postelji z njo nadvse nežen in ljubeč. A Sara žal ni potrebovala vsega tega lepega, mehkega in v vato zavitega. Rabila je trdo roko, trdega tiča in “gospoda” z idejami, ki presegajo scenarije iz spalnic poročenih parov.

Medtem, ko jo je nesrečni dečko zaskrbljeno klical in ji pošiljal sporočila, ker je zamujala že pol drugo uro, se je Sarin telefon bliskal v torbici pri vhodnih vratih stanovanja kamor je zadnje čase redno zahajala. Dlje od vrat torbice nikoli ni nosila, telefon pa vedno utišala. Gospod, ki je živel v tistem stanovanju jo je spremenil v osebno sužnjo, a na način, da si je tako želela sama. Umirala je od želje po dominantnem moškem, ki zna iz njenega na videz krhkega telesa iztepsti orgazem.

Že od nekdaj je bila nagnjena k intimnim grobostim in na ta način prestrašila marsikaterega mladeniča, ki se je šele spoznaval s svetom spolnosti. Največkrat je bila kar odkrito jezna, ko je bil njen ljubimec z njo prenežen in ga napodila domov. Sara je bila ženska, ki je imela globoko nekje v duši privezano pošast in jo namensko stradala, da bi ob pravem trenutku strgala verigo in prevzela njeno telo.

Telo, ki je bilo sicer največkrat samo priklenjeno. Tudi tokrat, ko ji je v torbici že stotič pobliskalo, so bila njena zapestja v lisicah z verigo, ki je bila ovita okoli radiatorja. Njen vrat je prekrivala debela ovratnica iz naravnega usnja na kateri se je bleščala kovinska zaponka, pripravljena, da njen gospodar skoznjo potegne tanjšo verigo in jo pelje na sprehod ali celo kam priklene.

Oblečena zgolj v perilo je z nabreklimi bradavicami kazala kako zelo jo vse skupaj vzburja. Vstopil je oblečen v oprijete jeans hlače, zgoraj ni nosil ničesar. V roki se je poigraval z dolgim črnim bičem in jo pokvarjeno kar malce sovražno pogledal v oči. Njegov pogled je orosil njene spodnjice in zagrizla je v spodnjo ustnico. Spremljala ga je s pogledom, ko se je ustavil toliko od nje, da jo je dosegel s konico biča s katero ji je privzdignil glavo. Nadvse nedolžno in polna pričakovanja mu je zrla v oči. Kemični procesi v njenih možganih so podivjali in hormoni so brizgnili v njene žile.

Telo se ji je treslo od vzburjenja in pomislila je, da ne more več zajeti zraka. Z vrhom biča jo je ošvrknil po nabreklih bradavičkah, da je od bolečine zastokala. Še bolj so ji nabreknile in želela se je oddaljiti od radiatorja kar pa ji ni uspelo. Le nekaj centimetrov verige je bilo na razpolago. Z dlanjo ji je šel preko joškov in jih nesramno grabil. Potem ji slekel modrček, se poigraval z njimi in znova ošvrknil z vrhom biča, da so pordele.

vroče bdsm zgodbe

Odpel si je gumbe na hlačah in jih razprl le toliko, da je videla del velikega korenjaka, ki ga je skrival tam kar brez spodnjic. Brezhibno urejena nabreklina je grozila, da se bo zdaj zdaj izstrelila proti njej. Želela si je tega. Sekunde so bile dolge kot minute, a je vendarle dočakala udarec mesnatega tiča, ki ji je sprva priletel na čelo nato pa še na lica in po ustih. Odprla jih je, da bi ga ujela vanje a ji ni dovolil. Tako topel, gladek, dišeč…

Ni bila tam zato, da bi bilo tako kot si je sama želela. Vzburjalo jo je, da ni bilo nič po njenem in “gospod” je to še kako dobro vedel. Z bičem ji je šel po trebuhu in z vrhom prešel mokre spodnjice. Dregnil je vročo češpljo in nekajkrat nesramno udaril po njej. Nemočno je ječala, a prosila ga ni ničesar. Če že kaj, bi mu rekla naj nadaljuje.

Znova ji je približal tiča, se z vrhom igral na njenem iztegnjenem jeziku potem pa jo z nabreklo glavico nekajkrat udaril po licih. V naslednjem trenutku ji je zapolnil usta z debelo mrcino in jo začel fukati vanje. Oči so se ji čedalje bolj solzile, pomanjkanje zraka in kisika pa se je le še povečevalo. Prav to jo je vodilo do vesoljnih orgazmov, ki jih nikjer drugje ni mogla dobiti.

Grdo ji govoril, jo zmerjal s kurbo in prasico, grabil za dolge temne lase in ji tiča zabijal globoko v grlo. Moda so mu tleskala ob njeno brado, iz ust se ji je cedila slina in debele solze so spolzele po njenih licih. Ampak ona je neznansko uživala v tem. Ko ji je za trenutek potegnil tiča iz ust, da je zajela sapo ga je rotila:

“Prosim te, naj bom tvoja prasica… samo tvoja, pofukaj me prosim,” je prepričljivo moledovala. “Daj me kamor hočeš… v usta, pizdo, v rit… z bičem me daj… močno!”

Njena torbica se je medtem prelevila v mini diskoteko saj je telefon ves čas utripal. V prazno seveda, medtem ko je Sara polna njegovega premoženja hlipala po orgazmih. Ko jo je naposled rešil radiatorja, jo je priklenil na posteljo. Zapestji daleč narazen ob levi in desni rob postelje ter z zadnjico proti pol-visoki umetelno oblikovani kovinski ograji, da sta zapeljivo pordeli ritnici tiščali vanjo.

Od zadaj ji je skozi rešetke potisnil mastnega tiča med njena hlebčka, ju razprl z nabreklo glavico in z njo poiskal ritno luknjico, dvakrat pljunil nanjo ter s tičem navlažil vse bolj voljno danko. Zaječala je od velikega pričakovanja on pa ji je z roko segel proti svilnatim lasem in si jih ovil okoli zapestja. Glavo ji je v sunku potegnil nazaj, da se je še močneje naslonila k ograji, z drugo roko od zadaj objel njen ranljiv in nežen vrat ter neusmiljeno zaril svoje mogočno kopje v nebogljeno ritko.

Kriki in ječanje, ki so napolnili sobo niso mogli nikamor drugam. Slišala in čutila je njegovo surovo moč, ko se je s telesom zaletaval ob kovino in jo divje fukal s tistim tako čudovitim kurcem. Oboževala ga je. Njega in občutek nemoči. Morda zato, ker si je tako lahko rekla, da ni storila nič nenavadnega. Saj je pač nemočna, njemu na razpolago. Izgubila se je v svoji temni kleti, se pridružila seksualno sestradani zverini tam spodaj in jo snela z verige. Potem sta ponoreli. Obe.

Baterija mobilca se je končno vdala in tudi v torbici je zavladala srhljiva tema.

DELI
Prejšnji članekKako varno prakticirati "choking"
Naslednji članekUmetnost erotične masaže: Kako s preprostimi dotiki zanetiš ogenj strasti
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

2 KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.