Na oddelku smo imeli pacienta tridesetih let, ki je že zdavnaj veljal za zdravega, a enostavno ni še želel domov

V oko mu je padla postavna medicinska sestra, ki je kar nekaj časa skrbela zanj. Že na prvi pogled je bilo videti, da je nor nanjo, ona pa se je pretvarjala, da je ne zanima. Pa jo je. In to kako!

Tisti mesec sem delala na travmatološkem oddelku, ko smo ga sprejeli s poškodovanim gležnjem. Šlo je za neko staro poškodbo, ki je potrebovala manjši operativni poseg, dečko pa se je obnašal kot bi ostal brez noge. Morala sem mu pomagati pri vsem kar je počel in prišel je celo na idejo, da bi ga nek večer umila. Rada sem igrala njegovo igro, da sem mu bila lahko ves čas blizu. Opazila sem, da rad razkazuje svoje “premoženje”, saj je bil v postelji vedno povsem razpet.

Moji nadrejeni so ga imeli počasi dovolj, jaz pa sem tudi že težko opravičevala ukvarjanje z njim. Imela sva nešteto drznih pogovorov katerih tema je bila ponavadi seks. Vedel je, da bo moral naslednji dan domov in iz obupa predlagal nekaj kar me je pošteno vznemirilo. Da bi se kdaj dobila izven bolnišnice sva bila že dogovorjena, ampak on je predlagal, da se dobiva že kar tisti večer. Ampak kje za vraga?!

“Zvečer je dvigalo ves čas v istem nadstropju. Še nisi opazila?”

Kar zmrazilo me je po telesu. Od strahu pred to idejo, a tudi od vzburjenja ob misli, da bi končno lahko doživela eno izmed mojih skritih fantazij. Saj sem se že kdaj mečkala s kom v dvigalu. Tako, čisto na hitro, med vožnjo. Ampak, da bi se zaprla vanj in se dala dol z enim od pacientov. Lahko bi me stalo službe, njemu je bilo tako vseeno.

via GIPHY

Ko so odpeljali večerjo in perilo, se je izmuznil iz sobe in me počakal na koncu hodnika kot sva bila dogovorjena. Srce mi je iz koraka v korak hitreje razbijalo in za trenutek sem se umirila šele, ko je ustavil dvigalo med nadstropji. Vedel je kaj počne in mi priznal, da so mu ta trik pokazali fantje iz transporta. Takoj je stopil k meni in me prijel za rit.

“Ne smeva izgubljati časa,” je rekel. “Vsak hip lahko kdo pride.”

Dober izgovor si je našel za svojo neučakanost. Skozi ohlapno pižamo je pomolil svojega vedno pripravljenega korenjaka katerega mi je že večkrat brez sramu razkazoval. Nisem se obirala saj sem tudi sama dobro vedela zakaj sem tam. Misel na naju v zaprtem dvigalu me je vzburjala že od trenutka, ko je to predlagal. Spustila sem roko proti njegovemu mednožju in se pričela igrati z nabreklino tam doli. Poljubila sva se in se za nekaj trenutkov izgubila v božanju jezikov in sesanju ustnic. Njegove roke so preplavile moje prsi, uniformo pa sem imela razpeto v nekaj sekundah, ne da bi vedela kdaj in kako.

Za hip se mi je zazdelo, da slišim korake pred dvigalom. Kljub temu, da sva bila zaprta sem imela občutek, da se bo zdaj-zdaj vse skupaj odprlo in bo nastala pizdarija. K sreči so se koraki oddaljili, med glasovi pa sem prepoznala našo glavno sestro. Bila je precej zajebana babnica, ki bi nadvse uživala v moji nesreči. Zdelo se mi je, da me ima na piki od kar sem prišla. Prej je bila “maskota” oddelka, vse se je vrtelo okoli nje, njenih dolgih nog in velikih joškov. Potem pa pride neka smrklja Eva in vsi zijajo samo še v njeno ritko, ki se v tesno oprijetem krilcu drzno nastavlja vsepovsod.

Moj “hipohonder” v dvigalu pa ni izgubljal časa. Dvignil mi je krilo in se nenadoma spustil na kolena, ter v eni potezi potegnil navzdol po nogah moje hlačke. Počutila sem se tako nemočno in razgaljeno. Še vedno sem imela občutek, da cela bolnica zija vame. Ko se je z usti dotaknil mojega ščemečega mednožja, sem končno pozabila kje se nahajam. Kolena mi je za hip upognilo in z dlanjo sem se naslonila na njegovo glavo. Pred nekaj minutami si niti misliti nisem mogla, da bom v takšnem položaju.

via GIPHY

Po pravici povedano, pričakovala sem enega “ta hitrega” in vsak na svojo stran. Dečko pa si je vzel čas in z usti pošteno obdelal mojo mucko. Z vrhom jezika se je poigraval okoli nabreklega ščegija, ter ves čas pogledoval gor proti meni. Od vsega lepega mi je obračalo oči in bila sem precej vesela, ko je znova vstal. Ne da mi ne bi bilo všeč, a malo je manjkalo pa bi pričela stokati na ves glas.

Znova sem ga prijela za tiča, ki je bil še trši in je pošteno utripal v moji dlani. Gnetla sem ga in božala, ter se z mednožjem drgnila obenj. Njegov jezik je zdaj plapolal v mojih ustih in pomislila sem, da je bil še kako sekundo nazaj v moji muci. Vse močneje sem se mu naslanjala v naročje vse dokler ni vrh nabreklega tiča zdrknil v vlažno špranjico. Kratko sem zaječala in skušala zadržati sapo in glas v sebi. Z rokama sem se mu obesila okoli vratu, nogo potisnila visoko preko njegovega pasu in jo ovila okoli. Potem sem ga s peto sunila proti sebi, da sem se nasadila čisto do konca. Tudi on je zastokal, a jaz sem bila glasnejša.

Zaprla sva si usta s poljubom in le še sladko momljala medtem, ko so moji boki zaplesali v njegovem naročju. Moja ritka je popolno sedla v njegove razprte dlani, moja vroča mucka pa na na tistega idealnega tiča, ki jo je tako lepo zapolnil. Spet sem zaslišala korake pred dvigalom, a se tokrat nisem zmenila zanje. Niti za hip nisem pomislila, da bi nekdo lahko pritisnil gumb in bi se vrata odprla. Po možnosti naša “pasja” šefica in potem bi bilo moje medicinske kariere najbrž konec.

Kakorkoli, bilo je prepozno, da bi šla korak nazaj. Šla sem raje še enega bolj naprej in ga pritisnila ob steno ob kateri je počasi spolzel na tla. Potem sem si z rokama še nekoliko dvignila krilo in ga pošteno zajahala. Ritnici sta se v tisti pozi pošteno razprli in njegovi prsti so se zasidrali globoko mednju. Z boki sem ujela fenomenalen ritem in ga pošteno obdelala. Nisem se ustavila vse dokler nisem v njegovih očeh prebrala, da šteje zadnje sekunde. Tudi jaz sem jih in ni mi bilo mar ali mu pride vame. Da mi le ne bi “poflekal” uniforme, ker potem res ne vem kaj bi. Pošteno sem se še zadnjič nasadila na nabreklino, ki je močno utripala globoko v meni in sproščala enormne količine vrele, bele lave.

Žrtvovala sem svoje spodnjice, da sva počedila za seboj, potem pa sva se previdno izmuznila iz dvigala in krenila vsak na svojo stran. Šla sem proti avtomatu za kavo in slišala kako se s hodnika šefica malce v šali znaša nad njim, ker tako pozno hodi naokoli. Na ustnice se mi je prikradel nasmešek. Tisti blag, poln lepih občutkov in še tako svežih spominov.

Mmmm, seks v dvigalu, … kljukica 😉

DELI
Prejšnji članekSrečno in uspešno 2019!
Naslednji članekNagajiva Ines Erbus
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.