Intimno razmerje zna po nekem času postati precej enolično in takrat je potrebno vanj vnesti nekaj sprememb

Ko prvotna zaljubljenost nekoliko popusti se spremenijo tudi razmerja strasti v intimnem odnosu. Partnerja to hitro začutita in vse prevečkrat tiho čakata drug drugega. V najslabšem primeru lahko pride do razhoda čeprav niti ne vesta zakaj. Vnesite v svojo spalnico nekaj malih sprememb za velike rezultate. No ja, in zakaj samo v spalnico? 😉

erotika in erotični oglasi

Moderno in uporabno

Za na zmenek si okoli vratu obesite ogrlico iz perlic. Ko se vrneta domov, slecite vse, razen tega niza gladkih bunkic. Nato jih ovijte okoli njegovega otrdelega “ponosa” (a ne pretesno) ter jih premikajte gor in dol. Masaža mu bo gotovo v užitek.

Sex Eva

Golo in gladko

Zakaj je moškim tako všeč, če si ženska svoje spolovilo obrije do zadnje dlačice? Verjetno zato, ker vidijo čisto vse in jim potemtakem nobena dlaka ne more pristati na jeziku. Dobesedno. Poleg tega je to prijetno tudi za žensko, ker je golo območje toliko bolj občutljivo na dražljaje.

Brez rok

Postavita nova pravila: ne smeta se dotikati z rokami. Bodita izvirna in za ljubkovanje uporabljajta druge dele telesa, na primer, ustnice, jezika, lase, stopala, celo lastno sapo, pač, kar se vama zdi “uporabno”.

Dve muhi na en mah

Poiščite svilen šal in ga ovijte okoli njegovega premoženja (vseh treh “prijateljev”) ter ga pri trebuhu zvežite v debelejši vozel. Oba konca šala primite v roko, in ko ga boste zajahali, rahlo povlecite za šal tako, da si vozel namestite na klitoris. Objem svilenega šala bo tudi njemu pomagal do močnejše erekcije.

Eva
Urednica in tvoja skrbnica Eva

Presenečenje v avtomobilu

Zakaj bi morala biti vožnja vedno tako enolična. Če bosta v avtomobilu sproščena, ura bolj večerna, spustite roko na sosednji sedež, na stegno, … počasi božajte in s prsti previdno krenite proti mednožju.

Strasti se bodo ogrele že na prvem semaforju, na naslednjem pa le še stopnjevale. Končala bosta v kakšnem gozdiču ali temnem kotičku velikega parkirišča.

Vse to lahko pripomore k prebujenju vajinih strasti in obuditvi intimnih odnosov kakršne sta že imela. Ne dovolita, da ogenj med vama ugasne le zaradi pomanjkanja domišljije 🔥.

DELI
Prejšnji članekPogosta vprašanja na temo časovnice
Naslednji članekLjubezen na seniku sredi mesta
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.