Včasih se moraš za svoj cilj prekleto truditi, včasih pa je dovolj, da nekomu nastaviš že prozorno past.

Sprva past, a je delovala bolj kot igra med dvema, ki sta si želela iste reči. Lidija je bila sveže ločena ženska izjemnih atributov in že na prvi pogled lačna moškega mesa. Med svojim elegantnim korakanjem po stopnišču, dvorišču, pri obešanju perila, … skratka na vsakem koraku in v vsakem gibu si lahko opazil njeno neskončno poželenje.

Zakaj se je ločila, ni vedel nihče, a več kot očitno si je želela novih izkušenj. Njena ultra kratka krila in poletne oblekice so bile na njej zgolj zato, da ji ne bi kdo očital, da se povsem gola sprehaja v javnosti. Večkrat se je nastavila tako, da sta ji krasna hlebca pokukala izpod prekratkega krila, ali pa je na svojo napeto rit nategnila ultra vroče kratke hlačke.

ritka pod krilom

Sosedov sin Damijan je pravkar vstopil v čevlje odraslega življenja in je po eni strani še vedno spominjal na smrkavca, ki si ne zna zavezati vezalk. Po drugi pa je šlo za fanta, ki je pridno treniral na fitnesu, igral nogomet in se lotil celo faksa. Iz letala je bilo videti kako zelo bi ga Lidija rada speljala v svojo past, ki pa je bila tako prozorna, da jo je moral opaziti tudi mladenič vedno pohotnega pogleda.

Njegovi hormoni so divjali in ob pogledu na potrebno in precej razgaljeno mamico, mu je v spodnjicah vsakokrat začelo zmanjkovati prostora. Njene igrice so obrodile sadove, ko ga je z vso možno naivnostjo v glasu prosila, če bi ji spravil založeno kolo iz skupne kolesarnice. Postavni mladenič si je nadel nasmešek, ki sta ga omejevali zgolj njegovi dve ušesi in takoj pohitel na pomoč.

V kolesarnici je bilo temno saj se hišniku ni zdelo vredno njegovega časa, da bi zamenjal pregorelo žarnico. Reševanje ujetega kolesa se je izkazalo za nekoliko bolj zapleteno, še posebej potem, ko se je Lidiji sklonila preko njega in vprašala, če bo šlo. Pri tem mu je na ramo odložila svoje vzburjene prsi in z roko spolzela po njegovem stegnu. Še preden sta vstopila v kolesarnico, sta oba dobro vedela zakaj gresta tja, zato se mladenič ni kaj pretirano čudil, bil pa je vzhičen.

Še naprej je reševal, v špice drugega kolesa, zataknjena pedala in napenjal trebušne mišice medtem ko mu je Lidija s spretnimi prsti smuknila za športne kratke hlače in takoj planila po njegovem napetem korenjaku. V tistem trenutku tako ali tako ni mogel preko dvorišča zato mu je bilo vseeno ali ju dobijo tam, ali pa izpade bedak in se s trdim tičem sprehodi pred vsemi sosedi.

via GIPHY

Čutiti je bilo, da Lidija že močno pogreša trde tiče saj se ga je lotila dokaj nepotrpežljivo in mu svojo sladko sapo tik za ušesom šepetala različne umazane ideje kaj vse bi počela še z njim. Mladenič je bil pač mladenič. Potreben, zasanjan in poln adrenalina, da se mu je takole izpolnjevala ena od skritih želja. Oboževal je seksi mamice in redno sanjaril kako jih obdeluje s svojim trdim tičem. A za začetek je bila vloga nekoliko zamenjana in je bil on obdelovan.

Uspelo ji je tiča spraviti iz hlač in zdaj je zagnala svojo desnico po njem, da je bilo veselje. Šlo ji je na smeh, ko je videla kako zelo potreben je ubožec in se sklenila malce pošaliti z njim. A ne preveč. Želela si ga je tudi še kdaj drugič. Najraje še isti večer.

“Boš pošprical kolesa lepotec?” je namignila v prepričanju, da bo ekspresno kapituliral.

Z drugo roko je božala napeto mošnjo, se s prsti sukala okoli jajc, z desnico pa nadvse pohotno drkala mladega in napetega tiča. Seveda ni zmogel še več tistega navala neverjetnih občutkov in je brizgnil po pedalih in kolesih, da je kar kapljalo od njih. Potem ga je poljubila pod uho, ga prijela za roko in si jo za hip nastavila na joško. Nato ga povedla navzdol pod krilo, da je lahko otipal njeno vročično in poplavljeno češpljo.

“Toliko, da vsa se spoznala,” je zašepetala. “Zvečer bi te pa rada še malo bolj. Ob desetih recimo, pri meni?”

Nemo je pokimal in lovil sapo medtem ko je ona brez težav potegnila kolo mimo njega in se sprehodila preko dvorišča. Mladeničev oče se je z balkona naslonil na ograjo in zavpil:

“Je uspelo?!”

“Je je, sosed. Nadvse sposobnega sina imate. Še verigo mi je podmazal,” se je zarežala.

“Proklet mulc, doma pa nič ne zna,” se je zarežal ponosen fotr in jo v mislih prepognil preko tistega kolesa in neusmiljeno nažgal od zadaj.


DELI
Prejšnji članekZato je Tanja Žagar tako zaželena med moškimi!
Naslednji članekZakaj moj fant po seksu takoj zaspi?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.