S kolegico sva govorila o prostituciji nekoliko drugače in mi je zaupala zelo zanimivo razmišljanje.

Moška prostitucija, … hmmm …

Saj bi dopustila, da si me ljubimec vzame na njemu lasten način, če si sama svojih izbrancev vselej ne bi po svoje jemala … In kolikor drži napisano dejstvo, drži tudi to, da v isti meri, kot si izbranca vzamem na meni lasten način, ljubimcu za užitek mesenosti povrnem. S svojim telesom. Še za njegov užitek. Torej, TELO za TELO. UŽITEK za UŽITEK. Razpoložljivo ljubimčevo telo za ceno svojega telesa. Trgovina. Trgovina z užitki. Zakonita, nesporna, na osnovi telesne privlačnosti in čistega uživaštva.

seksi moski z darilom

Konec koncev je zaključno dejanje vzrok ponudbe in povpraševanja:

“Si za dober seks?”

“Mi ga ponujaš? Tako, kot se ga meni zahoče? Tako, da si te po svoje vzamem? Zakaj pa ne.”

“In bo tudi meni všeč  …”

“No, prav. Potem pa pojdiva.”

Začudena EvaDrug drugemu sva tako najeta ljubimca. Plačana po učinku, izplačana v valuti telesa. Kakorkoli, govorim o tržišču mesenosti. Dotikam se sejma poltenosti. V njem ne nastopam zgolj kot opazovalka.

Čutnost uglašam na svoje želje, zato upravičeno odigram vloge uživalke, ocenjevalke in plačnice. Ter ljubimcu temu primerno povrnem. V samem bistvu pa gre za blagovno (beri; meseno) menjavo.

Ko pa sem devetnajstletnega fanta vprašala o naslednji ponudbi:

“Na ulici te ustavi gospa petinpetdesetih, petinšestdesetih let. Pripravljena ti je dati 100 evrčkov, če greš z njo in jo zadovoljiš. Kaj bi storil?” … sem se ob izrazu njegovega obraza spomnila kolegovih besed o moški zadregi, ki jo spremlja opazna rdečica.

erotika in erotični oglasi

Pravi namreč, da naj bi moški zardel zaradi treh neprijetnosti, ki se mu pripetijo:

1. Ko ugotovi, da ne more dvakrat …

2. Ko ugotovi, da niti enkrat ne more …

3. Ko dobi prvi denar, ker je lahko …

A kljub presenečenju, ki ga je bil devetnajstletnik doživel, sva temo plačanih užitkov vodila skozi nekaj inačic:

“Ponudbo te vrste, a za bistveno manjšo vsoto denarja izreče dama poznih dvajsetih let.”

In odziv?

Za ceno dobre večerje bi ga imela njegova vrstnica. Kaj pa, če bi se znašel razcapan, umazan in sestradan. Pa bi mimo prišla fina gospa zgodnjih petdesetih in mu za čutno uslugo ponudila: 1. ali kopel in znesek 100€, ali 2. kopel, večerjo in čisto obleko. Kako bi se odločil?”

Tokrat sem se spojila z vlogo nepristranske opazovalke, in zaključila, da se mi je skozi mnoge pogovore s predstavniki moškega spola odkrito risal odgovor povprečja: Da se je v času, družbenem prostoru, življenjskem okolju, s strahovi, tabuji, stereotipi, moralnimi nazori, v in s katerimi živimo, najbolje držati utečenih stalnic. Najstarejša obrt naj kar ostane ‘v rokah izbranih’: ŽENSK.

Eva pomežikPred leti me je enega priložnostnih popoldnevov kolega spoznal s svojim ljubimcem na poziv. Tistega popoldneva je bil ta fant namenjen meni. (Kot študent iz predmestnega okolja, otrok delavskih staršev, je odgovoril na oglas, ki mu je za ceno telesnosti ponujal denarno nagrado. Zasluženi denar je namenil plačilu šolnine.)

Torej, pred mano je ponižno čakal mladenič, ki se je začel ravno razvijati v pravega moškega, pripravljen, da bo ustregel mojim željam. Plačani užitki? Ne, nimam predsodkov, eden od načinov zadovoljitve pač. Njegove finančne, moje čutne. Zmedla so me lastna vprašanja:

1. Kaj sploh je pravi čar tega, da je ženska pripravljena plačati? Žensko spolno doživljanje se razlikuje od moškega. Tudi potrebe ne sovpadajo. Verjetno sploh ne gre za nezadovoljenost. Je potem v ospredju sploh BISTVO seksa, ali gre v prvi vrsti za bistvo moči, premoči in nadvlade, šele potem za spolnost, če sploh pride do te?

2. Si morda ženske plačujejo ljubimce zaradi želenih pozornosti, ki so jih sicer v nezadostni meri, ali pa jih sploh niso, deležne?

3. Ker žigolu lahko zaupajo svoje erotične vzgibe, in vedo, da bodo zaživele svoje seksualne sanjarije?

4. Morda pa jih vzburja zgolj sâmo dejstvo, da imajo  moškega za plačani čas v svoji lasti?

5. Dame nad štirideset, petdeset, šestdeset in več .. mladost? .. čvrsta in zdrava telesa? .. kaj pa želja, kot mati skrbeti zanj, ki ji nadomesti izgubljenega sina …

6. In slednjič; KAKO NAJ SE DO PLAČANEGA FANTA VEDEM?!

Na ravni človeških odnosov? Konec koncev, fant si denarja na ta način ne služi le zaradi užitka, temveč iz praktične potrebe. Sam denar je že hitro zaslužen. In ne zanemarljiv. Pa sploh ne lahko prislužen! Naj bom torej človeška? Ali naj ga užijem kot svojo last? Si ga kot fanta na poziv pokorim in podredim kot svojega sužnja?? Od mladeniča, ki sem ga v dar dobila za čas enega popoldneva, nisem dobila odgovorov.

A takrat, ko je k meni ves zgrožen, in še vedno osupel nad žensko nečimrnostjo, prišel Sine, sem si lahko jasneje odgovorila na nekatera vprašanja, ki so se v pripetljaju s študentom dotikala mene:

“Kaj si le pričakoval od tega večera? Da boš v prestižu elitnega kluba majhne države nekdanjega Balkana še srečal bogaboječe dekle? Zadišala sta ti njeno meso in šopek denarja. Potreben si bil, ona pa lačna telesa. Prav. Sta šla. Sta se omembe vredno imela. Kaj neki si pričakoval? Da te bo zjutraj še z rogljičkom in belo kavo gostila? In ti hvalnice pela? 100 evrov ti je položila ob vzglavje. Za uslugo in trud. In kaj si ti pričakoval?!”

seksi misicast moski

Ja, Sinetova ponižujoča prigoda. “Tako nizkotno, izrabljeno, kot ponošene spodnjice, ki jih po uporabi vrže v smetnjak .. ker so nadomestljive .. ker lahko kupi nove …”, je pretreseno začel iskati primerjave, s katerimi bi mi, kar se da slikovito, popisal svoje počutje. Zaželel si je ženskega telesa. Poželel si je ŽENSKE. In ker je izobražena, po videzu sodeč izkušena, samska in dobro situirana dama, dosti obetala, sta se preprosto podala v čutno raziskovanje.

Potem pa … O-PA!! Sinetovi obeti so se skazili. Mična dama je imela z mojim prijateljem drugačne namene. Užiti mlado silo. Se predati čvrstemu telesu in vroči krvi. Zadovoljiti čutno potrebo. Ga izplačati in brez obveznosti, brez dolgov, odsloviti.

Erotični oglasiYES!! ŽENSKA PO MOJEM OKUSU! “Sinko, če bi denar lahko razmetavala, bi ti sama navrgla kar 300 evrov,” sem navdušeno odgovorila dogodku, ki je njemu porušil ravnovesje, meni pa močno vzdignil ženski ego.

Hja, čemu moje navdušenje? In v podobi česa sem se spoznala?

Ženska je poznala svoj namen. Raziskala je teren. Si želeno vzela, ne izstavljen račun poravnala, brez občutka sramu, brez krivde, s pokončno držo, z vzdignjeno glavo, odločno kot prejšnjega večera, zakorakala v naslednji dan. Morda s podobno namero, a očiščena prejšnjega dne.

DELI
Prejšnji članekTabuji | Od kod izvirajo in zakaj obstajajo?
Naslednji članekAnya gre na dopust
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.