Pred časom je neka ameriška raziskava potrdila, da partnerji, ki precej govorijo o svojih problemih, in nimajo nobenih medosebnih skrivnosti …

… seksajo redkeje kot tisti, ki samo včasih govorijo o svojih problemih in hranijo nekaj skrivnosti zase!?

Psihologi pravijo, da morajo pari ustvarjati bližino na neverbalni način. Dober seks ustvarja bližino, pretirana odprtost pa lahko ubija intimnost in spolno željo ☝️.

via GIPHY

Moški izrazito sovražijo, če se jim govorimo kaj naj počno. Celo v primeru, da bi postali boljši v postelji. Nekatere ženske so dobesedno razumele nasvet seksologov, da morajo partnerju povedati, kako naj “dela” v postelji. Partnerju eksplicitno ukazuje, kako naj ravna, kar pa seveda ni najbolj erotično. Poizkusite raje s katerim od naslednjih nasvetov.

Ne pripovedujte svojih fantazij o drugih

Skupna domišljija je erotična, če pa mu pripovedujete o svoji fantaziji s sexy mišičnjakom iz kakega filma, pa to ni niti malo vzburljivo. Vaš partner se bo primerjal s seksi superzvezdo in se počutil manjvrednega.

via GIPHY

Vzdihujte

Ta vrsta zvoka brez nepotrebnega govorjenja in dajanja navodil bo moškemu nakazala, da ravna dobro, kar bo povečalo vzburjenje obeh.

Nežno ga vodite

S svojo roko mu pomagajte, da najde tisto pravo mesto, kjer ste najbolj erotično občutljivi. Uživajte v njegovih dotikih in mu to dajte vedeti. Povejte mu z besedami ali zgolj z ječanjem, stiskom njegove roke, pogledom, …

Eva pomežikNe obujajte preteklosti

Vaša postelja je zadnji prostor, kjer lahko opisujete spolne tehnike bivših ljubimcev. Ta tema je primerna edino za v kakšen lokal kjer s prijateljico obujata spomine na svoje bivše ljubimce in izkušnje z njimi. Takšne izpovedi doma izzovejo ljubosumnost, ta pa uničuje libido.

Ne bodite sramežljivi, pokažite mu, kaj vam godi, kadar se sami dotikate svojega telesa. Manj neugodno vam bo, če boste zaprli oči in ustvarili svoj mali erotični svet. S poželenjem se vam bo rade volje pridružil.

DELI
Prejšnji članekSeks vici!
Naslednji članekNa preži
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.