Obstaja kar nekaj načinov do tistih tako želenih trenutkov velikega “O”. Preverite kateri!

Prednost ženske je, da lahko doživi orgazem brez dotikanja telesa. Samo z domišljijo. Možnosti ženskega orgazma so brezmejne, samo “odklopiti” moramo nadzor v svoji glavi, opustiti razumsko razmišljanje in se prepustiti užitkom (nujno je poznavanje svojega telesa in spolnih organov).

Kako doseči orgazem?

samozadovoljevanje

Iščimo užitek v svojem telesu, orgazem bo prišel sam od sebe, ko bomo pozabile nanj. Če pri tem uporabimo domišljijo, ne škodimo nikomur (kar ne pomeni, da je dobro, če sanjarite o drugem, ko ste s svojim moškim). Nikoli, res nikoli, ne smemo imeti občutka krivde zaradi lastnih fantazij.

Nasvet za moške: Si želite enkraten, strasten seks s svojo žensko? Razplamtite njeno strast preko dneva! Njen orgazem, ki ga želite tudi vi, bo samo vprašanje časa. Čeprav orgazem ne sme postati cilj spolnega življenja, ampak usklajeno sprejemanje in dajanje užitkov drug drugemu, je tako zelo pomemben del ravnovesja v našem življenju, da se moramo posvetiti tudi doseganju orgazma.

Punce, priporočam vam naslednje:

  • Naj vas v vsem vodi užitek: spoznavajte svoje telo, odkrivajte načine uživanja, božajte in dotikajte se, prepustite se vodi, ki teče po vašem telesu, plešite, če želite, zapeljujete nevidnega neznanca, bodite erotične, seksi, polne, mehke, ženstvene… Skratka, bodite ženske in uživajte pri tem!
  • Imejte rade svoje telo: sprejemajte njegovo drugačnost kot njegovo enkratno lepoto, ne iščite njegovih pomanjkljivosti, občudujte ga, ne primerjajte se z drugimi
  • Vklopite domišljijo: uporabite fantazijo, spomnite se, kaj vas je včasih vzburjalo, prepustite se sanjarjenju, pozabite na nadzor in občutek krivde, ker fantazirate o tem, kar si ne upate niti povedati. Berite erotične romane, poglejte kakšen mehki (ali pa trdega, če vam paše) pornič, smejte se svoji nevednosti in odkrivajte lepote sveta okrog sebe

  • Oralni seks: nič ni lepšega in nič ni bolj povezujočega med partnerjema kot oralni seks. Tako kot ženska sprejme moškega v celoti šele takrat, ko sprejme spermo v svoja usta in telo, ker je to del njenega moškega, tako ni nič umazanega, če moški zadovoljuje žensko z jezikom in ustnicami in pije vse sokove, ki jih izloča ženska, kadar je vzburjena (mimogrede – v ustih je več bakterij kot na vaših spolovilih).
  • Igrajte se: vzburite se ali se pustite vzburiti, prenehajte in znova nadaljujte. Ponavljajte, vendar vedno na višji stopnji vzburjenja. Po orgazmu takoj začnite s stimulacijo in poskusite doživeti orgazem znova. Uporabljajte spolne pripomočke in igračke.
  • Spoznavajte svoje telo in se samozadovoljujte: ne morete vedeti, v čem uživate, če tega sami ne poskusite, če ne poznate svojega telesa. Zelo erotično je samozadovoljevanje v prisotnosti moškega. Poizkusite! Dražite več mest svojega užitka istočasno, trenirajte PK mišico in bodite odprti za presenečenja.
  • Nikoli ne razmišljajte, da orgazma ne boste dosegle. Sploh ne razmišljajte o njem. Kakor, da ste se same odločile, da nekaj časa ne boste dosegale orgazma. Tako boste dobile moč odločanja v svoje roke. Ne pozabite: moč misli je neverjetna! Povečujte svoje poželenje. In zaupajte vase. Ko se boste res prepustile, boste doživele orgazem, ne da bi sploh pomislile nanj.

DELI
Prejšnji članekČetrtkov bonus
Naslednji članekSexting za začetnike: kako pisati sporočila, ki bodo vzburila vašega partnerja!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.