Načinov je sicer kar nekaj, od porednih skrivnosti do obljube vročega celodnevnega seksa – priporočam pa naslednje 4 preverjene recepte!

1. Ponudite mu vstopnico za “kamorkoli” 🤩

Dovolite mu, da si ogleda, dotakne, poliže, pogrize … katerikoli del vašega pregrešno mamljivega telesa, ki ga ponavadi celo skrivate in mu ne pustite blizu (razni celuliti na zadnjici, maščobne blazinice in druge “pomanjkljivosti”, ki jih on tako ali tako ne opazi). Saj veste, kako gre: prepovedan sadež je najslajši. Bodite prepričane, da bo navdušen 😉.

erotika in erotični oglasi

2. Zaupajte mu poredno skrivnost 🔥

To mu bo všeč že zato, ker mu boste izdali skrivnost, ki je niste zaupali še nikomur, predvsem pa zato, ker bo z izpolnitvijo vaše, denimo, skrite fantazije tudi sam prišel na svoj račun. Ne bojte se mu priznati, da vas mika trojček, niti kakšen nenavaden položaj ali pa morda seks v stranišču priljubljene restavracije. Priznajte mu, da ste zadnjič v avtomobilu med vožnjo mislili na to kako ga oralno zadovoljujete. Mešalo se mu bo od vzburjenja.

3. Zastavita si cilj: seks na klic 📱

Vedno imate nešteto opravkov, zato si morate prav posebej vzeti čas za svojega najdražjega (najdražjo) in za vajine seksualne potrebe. Zakaj si ne bi vzela enega tedna, v katerem bosta en drugemu na voljo kjerkoli in kadarkoli? Če vama bo všeč, lahko obveznosti na tak način odložita še večkrat. Odmor za malico bo postal odmor za posladek. Bodite izvirni in pustite domišljiji prosto pot.

4. Predajte mu britvico 🪒

V igri je zaupanje! S tem, ko mu boste pustili, da vam obrije najintimnejši del telesa, boste razširili meje zaupanja, obenem pa boste ugotovili, kakšna “frizura” ga vznemiri. To opravilo ga bo zagotovo vzburilo, vaše ugodje pa lahko okrepi še s tem, da uporabi svoj električni brivnik.

Drage moje, idej za to kako vzburiti naše fante, može, ljubimce, … je ogromno. A zagotavljam vam, da boste že z zgoraj naštetimi zelo uspešne. Vroč teden vam želim kljub tej kislici od vremena 💋

DELI
Prejšnji članekNekaj zanimivosti o Urgenca.com!
Naslednji članekČakam te pod tušem
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.