Borila sem se sama s seboj, ure, dneve, mesece, … a na koncu vedno pokleknila in nato pohlevna stekla v njegov objem

Bila sva ljubimca že več kot pol leta. Izjemen par, ki je imel nezemeljsko dober seks. Edina slaba stran najinega odnosa je bilo dejstvo, da je bil on poročen. Sama sem bila sveže ločena in zdelo se mi je, da me je usoda pošteno pobožala, ko me je spoznala z njim. Vedela sem, da je poročen saj je bila njegova žena moja šefica v službi. Privlačna ženska, pasjega značaja. Verjela sem mu, da ne more več biti z njo.

erotika in erotični oglasi

Žal pa so meseci minevali, jaz pa sem ga še vedno delila z njo. Vsakokrat, ko sem jo videla v službi, so me spreleteli grenki občutki. Ko sem na uho ujela njen pogovor s tajnico Mojco pa mi je prekipelo. Razlagala ji je kako lepo jo je presenetil za rojstni dan in kako je potem zvečer ona njega. V rdečem spodnjem perilu in s paketom spolnih pripomočkov katere sta nato testirala celo noč.

Zatrjeval mi je, da laže. Celo dokazal mi je, da tistega dne sploh ni bil doma. Potem me je imelo, da bi vsem v službi raztrobila, da je lažnivka. Imela sem precej krizne dneve in na koncu sem se (znova) odločila, da prekinem najin odnos dokler ne gresta zares narazen. En teden se mu nisem javljala na klice in na sporočila. Pošiljal mi je seksi pisma, celo svoje fotografije, ki so me vedno tako zelo razvnele. Tudi takrat ni bilo nič drugače. Čeprav sem si rekla, da jih ne bom odpirala pa se le nisem zmogla premagati.

Ležala sem v postelji in z roko v hlačkah potencirala gledanje njegovih fotk. Bil je tako privlačen, da bi ga takoj celega prelizala. To je dobro vedel in mi zato grenil “celibat” za katerega sem se odločila. Pisal mi je kako zelo hrepeni po meni, kako trdega ima takoj, ko pomisli name, na moje lepe joške in ritko, ter mi to nazorno pokazal tudi s fotkami v sporočilih.

samozadovoljevanje

Bila sem v stanju omamljenosti, ko mi je napisal:

“Spodaj sem pri vhodu. Če me hočeš, me imaš lahko naslednjo sekundo.”

Poleg je pripel še fotko našega vhoda in nekaj prosečih smajlijev. Izbuljila sem oči, skočila iz postelje in pogledala skozi okno. Resnično je bil spodaj in znova tipkal na telefon. Bila sem v fazi, ko enostavno nisem mogla reči NE. Zagledal me je, ko sem prižgala luč in mu s prstom nakazala naj pride. Odprla sem vrata kar v tistih vlažnih spodnjicah in z nabreklimi bradavičkami v modrčku signalizirala svoje trenutno počutje.

Najin divji ples se je pričel že na vhodu. Vrata so ostala odprta, ko sem mu skočila v naročje in se z mednožjem nasadila na izboklino v njegovih hlačah. Obrnil se je in z mojim hrbtom zaprl vrata, potem pa me odložil na omarico za čevlje in mi slekel hlačke. V trenutku sem ostala še brez modrčka in z vrelimi poljubi je prekril moje vzburjeno telo.

Njegov jezik je zaplaval v moje mednožje in se lahkotno poigraval z vzburjeno češpljico katero je kar razganjalo od potrebe. S prsti sem se mu zakopala v goste lase in ga vlekla k sebi. O moj bog, kako ta človek obvlada lizanje! Po takšnem oralnem seksu niti ne rabiš več kaj drugega. Vseeno pa bi bila velika škoda, če bi končala tam. Dobro je že poznal pot do moje spalnice, kjer ga je pričakala razmetana zakonska postelja. Ničkolikokrat sva jo že skupaj razmetala, tokrat pa sem začela kar sama.

Ležala sem na hrbtu z razkrečenimi nogami, on pa je nekoliko zviška občudoval mojo vlažno muco. Slekel si je hlače in si ob pogledu name pričel masirati tiča. Tako zelo velikega je imel, ko je povsem nabreknil, da me je vedno znova presenetilo. Želela sem si ga v sebi, a je imel za začetek nekoliko drugačne načrte.

“Kaznoval te bom, ker si me toliko časa mučila,” je rekel in si ga še naprej drkal pred menoj.

erotika in erotični oglasi

S prsti sem se spustila navzdol in razprla sramne ustnice, ter tiho zaječala. Poigravala sem se z nabreklim ščegetavčkom, si oblizovala ustnice in opletala z nogami sem ter tja. Njegova desnica je vse hitreje preletavala velikega tiča, njegove oči pa so izdale kako zelo blizu orgazmu je.

“Daj, pridi po meni,” sem ječala in si še hitreje božala tamalo.

Njegove trebušne mišice so se napele, globoko je zajel sapo in s pestjo ostal povsem pri vrhu velikega tiča. Ostala sem povsem pri miru in odprtih ust čakala vrelo salvo, ki je trenutek za tem poletela priti meni. Po trebuhu, joških in celo obrazu sem jo dobila. Bilo je seksi za znoret. Ostala sem pred vrati orgazma medtem, ko je on orgazmiral po meni. Potem sem se sklonila naprej proti njemu in med ustnice ujela pulzirajočega velikana. Tako toplega, prijetno gladkega in občutljivega tisti trenutek.

Po nekaj minutah sva šla v kopalnico, stopila pod tuš in se “požgala” kot nora. Pritiskal me je ob ledene ploščice, držal moje noge visoko ob svojih bokih in mi z vsakim novim naletom dokazoval zakaj ne morem brez njega. V glavi so se mi odvijali fantazijski prizori zgodb, ki so se vselej srečno končale. Potrebovala sem ga. Tistega čvrstega tiča, ki je iz mene vedno znova izvabil še boljši in še močnejši orgazem. Naslednji dan sem se v službi ves dan smehljala šefici v obraz.

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.