Splet je poln zbirk razno-raznih rekordov in osupljivih podatkov na temo spolnosti. Pa jih poglejmo nekaj!

  • Med spolno vzdraženostjo se lahko ženski prsi povečajo za celih 25 odstotkov!
  • Največja vagina po zbranih podatkih verjetno pripada škotski velikanki z imenom Ana. Ta Ana se je rodila normalne velikosti, vse do pubertete ni kazala nenormalnih proporcev telesa, potem pa je začela rasti, kot da bi namesto vode pila gnojilo za hitro rast. Do svoje rekordne, neverjetne višine 2,62 metra (!) je splezala že v svojem 19-em letu. Ta Ana je kasneje srečala svojega junaka z imenom Martin, ki pa je tudi meril zelo konkretnih 250 centimetrov. Daleč nazaj, junija 1879 je Ana rodila velikanskega dojenčka. Na žalost obeh simpatičnih velikanov je umrl pri porodu.
    Začudena Eva
  • Zdi se da so rekorderke po velikosti klitorisa že davno izumrle, saj nam podatki govorijo sledeče: dr. Oto Breslau je že v rani mladosti prejšnjega stoletja zapisal, da je v Afriki našel žensko, ki je imela ščegetavček dolg 11,4 centimetra, v širino je meril poštenih 3,8 centimetra. No, kljub vsemu so tole prav neznatni podatki nasproti tistim, ki za zabeleženi v neki francoski medicinski enciklopediji iz leta 1831. Tam je namreč narisana prava pošast med klitorisi; zaradi ekstremne dolžine 31-ih centimetrov je dobil celo ime “goskin vrat”.
  • Povprečno traja moški orgazem od 3 do 8 sekund, z pravilnim dihanjem in rednimi vajami se baje lahko užitek podaljša tja do 10 sekund. Ženski orgazmi so vsekakor daljši kot pri moškem. Trajajo tam nekje med 20 in 60 sekundami, do sedaj najdaljši posnet orgazem pa šteje solidnih 43 sekund.

via GIPHY

  • Če še ne veste, tudi ženska lahko med orgazmom ejakulira. Njena tekočina lahko brizgne tudi do 3 metre daleč! Vsaj tukaj pa jo prekaša moški, on lahko iz svojega topa strelivo požene vsaj kakšen meter dalje kot ženska. Baje je rekorder neki Horst Schultz z 5,71 metra. Predvsem pa je ta podatek odvisen od tega, kako močno je moški stimuliran in seveda, če je pred tem že ejakuliral.
  • Taisti Horst je tudi lastnik rekorda Najhitrejši “sperm” izstrelek! Njegova semenska tekočina se izstreli svetlobi naproti s hitrostjo kar 68,7 kilometra na uro! Povprečen moški recimo to stori s hitrostjo 45 kilometrov na uro. In ne pozabite, dragi bralci: povprečno mestni avtobus vozi le 40 kilometrov na uro.

Drage moje in dragi moji, naj vas zgornje številke nikar ne prestrašijo, ali spravijo v slabo voljo. Le eden na svetu ima lahko največjega in ena največje. Mi pa se lepo potrudimo po svojih močeh, da bomo zadovoljni in, da bodo zadovoljni tudi naši partnerji. Ker, v dvoje je lepše.

DELI
Prejšnji članekZnani in seksi | Patricija Pangeršič
Naslednji članek2 minuti in pol joge za oči in dušo
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.