Ali obstaja na svetu kakšno čudežno živilo, ki povzroči, da oseba, ki ga zaužije postane noro “potrebna”?

Na več koncih sveta častijo afrodiziake kot sredstva, ki naj bi krepila spolni nagon, a na žalost vas moram razočarati: za nobenega ni znanstveno dokazano, da zares deluje. Strokovnjaki nanje gledajo skeptično in jim pripisujejo t. i. placebo učinek oziroma jim po domače pravimo “blažev žegen”. Če boste verjeli, da delujejo, bodo verjetno zares delovali. Pravzaprav je vse samo v moči naših misli.

zapeljivo sexy banana jagode cokolada

Nekateri afrodiziaki naj bi zdravju celo škodili in zmanjšali spolno poželenje, saj dražijo ledvice ter povzročajo izpuščaje in srbečico. Naj vas potolažim, omenjena prepričanja znanstvenikov veljajo bolj za kemična seksualna poživila, ne pa toliko za posamezna prehrambna živila, ki jih imajo za spodbujevalce spolnega apetita. Najbolje bo, da si sami naredite seznam živil, ki vas vzburjajo – po obliki, okusu ali načinu, na katerega jih zaužijete.

erotika in erotični oglasi

Kaj zaužiti za večjo spolno slo?

Sicer pa poznavalci tovrstnih poživil še vedno prisegajo na šampanjec in ostrige, vendar ne zato, ker bi vplivali na fiziologijo spolnosti, temveč zato, ker šampanjec pomaga cokolada za seksodstraniti zavore, sprosti spolno slo in dviguje raven testosterona, ostrige pa vsebujejo beljakovine, ki hitro prehajajo v kri. Ženska bo vesela tudi čokolade: v njej je namreč kemična sestavina, ki draži ljubezensko središče v možganih.

Nekateri prisegajo tudi na čili, saj naj bi kapsaicin, ki je alkaloid v pekoči papriki, ki povzroča pekoč občutek povzročal tudi večje spolno poželenje. In od kod izvira ta trditev? V resnici gre za znanstveno dokazano dognanje in dejansko deluje. Uživanje čilija vpliva na pospešen pretok krvi, kar pomeni, da so spolni organi precej bolje prekrvavljeni in občutljivi na različne dražljaje. Nikar pa s čilijem ne mažite svoje drage tam spodaj (enako velja obratno).

Tudi sproščenost je pomembna

Seveda pa na spolnost ne vpliva samo vzburjenost, pač pa tudi sama sproščenost pred, med in po seksu. Gre za občutek, ko se ti nikamor ne mudi, v glavi ni stresa in skrbi, pred teboj pa le partner s katerim si neznansko želiš seksati. Za taka občutja vsekakor na mizo postavite bučna semena!

Ta so polna cinka in magnezija, kar bo bistveno pripomoglo k večji sproščenosti lažjemu prehodu na tisti del, ko pričnejo odpadati cunjice. Pa še kratek mini nasvet … uživajte avokado in granatno jabolko. Slednje prav tako znižuje stres, obenem pa povečuje spolno vzdržljivost.

Ali ananas res …

Zgodbic o ananasu je kolikor hočete. Še najbolj pikantna pa je tista, da če bo dragi dan pred “akcijo” užival velike količine tega sadeža, bo takšnega okusa tudi njegova sperma. Torej oralni seks na polno! Drage moje kaj naj rečem, za poizkusit je, jaz pa vam svojih ugotovitev še ne povem. Papa!

DELI
Prejšnji članekMočnejše punce seksajo najbolje
Naslednji članekSpravita se v ekstazo
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.