Divja zabava, znanci in neznanci, hrana, pijača, nora glasba z DJ-em, apartmajček ob morju …

Še nikoli se na neki rojstnodnevni zabavi nisem imela tako noro dobro. Kolegica me je povabila na svojo 30-ko in popolno izkoristila fotrove dobre naložbe. Kot lastnik več apartmajev in hotelčka na obali, je seveda z veseljem svoji hčerkici priskočil na pomoč, da je lahko organizirala party, ki si ga zapomniš za celo življenje.

sex dopust

“Pička si, da veš,” se je na glas zasmejala, ko me pozdravila ob prihodu. “S temi joški in nogami mi boš ukradla zabavo hahaha!”

“Pa saj nisi nevesta, da bi te bilo tega strah,” sem ji odvrnila. “Sicer pa ne zaostajaš bejbi, vse najboljše!”

Potem sem jo pustila na miru in šla minglat. S tisto oprijeto, kratko oblekico res ni bilo težko dobit sogovornika. Še bejbe so se prihajale zraven, saj je dobrih tipčkov kar mrgolelo okoli mene. V nekaj minutah sem se znebila neprijetnega občutka, ki te spremlja kadar greš takole nekam na neznan teren. Cel dan in tudi večer je bilo divje. Glasba je sekala iz ogromnih zvočnikov, plesalo se je, pilo, jedlo in smejalo na polno.

Tudi nekaj skokov v bazen “v polni bojni opravi” je bilo, zaradi česar je potekal tudi izbor miss mokre majice. V vodo nisem šla, sicer bi mi joški skočili iz tesne oblekice. Je bilo pa zabavno opazovati ostale. Tudi tipčki so razkazovali svoja izklesana telesa in se šopirili v mokrih spodnjih hlačah. Še posebej mi je v oko padel mladenič, ki je samozavestno prikorakal mimo mene in se sploh ni trudil skriti na pol trdega tiča v oprijetih in mokrih hlačkah. V resnici je bilo vsem vseeno za vse. Žur do jutranjih ur.

Opazila sem, da je slavljenka izginila nekam s tistim svojim nadutežem, ki je bil sicer videti precej dobro. Bila je nora nanj. Prejšnji večer mi je po telefonu razlagala, da seksata po večkrat na dan in, da ji tolikokrat ni prišlo v celem življenju. Ko je že mislila, da je nekaj narobe z njo, se je pojavil on. “Mojster za orgazme” mu je rekla.

“Mister mokrih gat” pa je medtem skočil v suhe cunjice in mi prišel dvorit s pijačko v roki. Seveda sem jo z veseljem sprejela in nadaljevanje večera preživela v njegovi družbi. Poleg tega, da je bil lep, je bil še zabaven, spravila pa sem tudi njegovo vizitko čeprav sem dvomila, da ga bom kdaj poklicala. Huh, kako sem se motila. Okoli enih zjutraj sem se poslovila in šla v sobo. No in potem se je pričelo.

Sredi noči sem se zbudila vse prepotena, sredi glasnih vdihov in globoko v možganih iskala zadnje podobe. Sanjala sem ga! Njega in sebe v kočljivih položajih, pri tem pa ni imel na sebi niti tistih mokrih gat. Dobesedno čutila sem tisto njegovo zverino, tako v ustih, kot potem, globoko v sebi. Jemala sem ga vase kot bi bil zadnji moški na svetu, ga obdelovala s sila zapeljivimi gibi in mu z joški božala golo telo.

Z roko sem preverila stanje in ugotovila, da sem poplavljena. Moja stegna so bila povsem potna in dotik prstov na vzburjenem mednožju je sprožil alarm v moji glavi. Moj bog kako sem bila potrebna. Kaj takega?! Popolnoma sem izgubila razsodnost …

zaigran orgazem

“Spiš?” sem tiho dejala v slušalko, ko se je oglasil.

“Ne morem. Komaj sem prišel v sobo, pa vroče je za popizdit. Ti tudi ne moreš?”

“Khm, spala sem že, pa sem se zbudila.”

“Nočne more?”

“Hmm, no ja, … niti ne hehe!” Malce sem zastala in premišljevala za hip. “Sanjala sem o tebi,” sem končno priznala.

“Uhh, upam, da je bilo vroče haha!”

“Bolj kot si misliš. A veš, da bi … mah sploh ne vem zakaj ti težim sredi noči.”

“Ti pridem delat družbo,” se je ponudil. “Mislim, da sem v sosednjem apartmaju. Saj si v devetki ne?”

In res se mi je zdelo, da sem imela na ključu obesek s to številko. Moj bog! Bo prišel k meni? V sodnjih gatah, jaz pa tako potrebna. Preden sem uspela kaj povedati je že rekel:

“Pa mrzlo pivo bom prinesel s sabo. Spati očitno itak ne bova mogla danes.”

V minuti je bil pri meni in pri vratih sem se spomnila, da predenj stopam v skoraj prozorni majčki za spanje in spodaj brez.

“Uh, hot!” se je zarežal, ko me je videl takšno.

In res je bil v spodnjih gatah, brez majice, v roki pa je držal dve pločevinki mrzlega piva. Sedla sva na malo teraso in nazdravila. Le požirek ali dva, za več ni bilo časa. Vse skupaj se je odvilo prehitro. Priznala sem mu kaj sem sanjala, priznala sem mu, da mi je všeč, da sem se prebudila potrebna, da sem še vedno potrebna … hudiča, na glas sem povedala, da se mi fuka! Ljudje, meni se je v tistem trenutku verjetno zmešalo.

Vstala sem, da bi si ohladila glavo med pogledom na mesto in proti obali. V daljavi sem iskala oporno točko, ki bi me razbremenila pokvarjenih mislih. Storila sem usoden korak, ko sem se brez hlačk naslonila na tisto ograjo, se nagnila nekoliko naprej in čutila kako mi rob, sicer dolge majice, vztrajno pleza po goli ritki. Huh, kako zelo potrebna sem bila. Morda je bilo vse skupaj na začetku slučaj, a kmalu sem to počela nalašč. Upala sem, da me bo zgrabil od zadaj in dokončal kar je začel v mojih vročih sanjah. Bila sem tako zelo pripravljena nanj, da me je vse skelelo in bolelo od potrebe.

Potem sem začutila njegove roke na bokih. Sprva nekoliko sramežljivo, potem pa so počasi zdrknile pod mojo majico, objele pohotno telo in se sprehodile naprej vse do mojih prsi, ki so vzburjene, nabreklih bradavic slonele nad ograjo. Zajela sem sapo, se nevede dvignila na nožne prste in z golo zadnjico pozdravila njegovo nabreklo naročje. Tako kot med zabavo je še enkrat več nesramežljivo pokazal kaj skriva tam v svojih bokserkah.

fukaj me

In prav nič se mu ni bilo treba sramovati. S komaj opaznimi krožnimi gibi v bokih, sem z ritko božala njegovega lepotca, ki je takrat verjetno že trgal hlačke po šivih. Spustil mi je nekaj vročih poljubov na vrat in rame, pri tem gnetel moji jedri dojki in se z vrhom svojega nabreklega korenjaka vse hitreje bližal svoji tarči. Z roko sem segla nazaj, ne da bi trznila z glavo ali karkoli rekla. S prsti sem mu šla pod hlačnico in izpod nje potegnila čvrsto batino o kateri se mi je tako vroče sanjalo nedolgo nazaj.

Zdaj je bila tam. Lahko bi se obrnila, šla na kolena in mu ga potegnila tam sredi terase, a imelo me je, da bi ga raje takoj naskočila saj sem nedolgo nazaj ostala brez tako želenega orgazma. Upala sem, da bo on moj “Mojster za orgazme”. Na kratko sem ga nekajkrat spustila skozi pest, da je nabreknil do skrajnosti, potem pa sem ga usmerila pod svojo privzdignjeno ritko.

“Ohhh, kako seksi ritko imaš, veš?”

“Sem slišala ja,” sem se mu nasmehnila v odgovor.

“In tile joški, moj bog kaka pička si, …” je še rekel in se počasi potopil vame.

Čutila sem vsak milimeter tistega veličastnega kurca, ki je počasi polnil mojo malo potrebnico. Nasajena do konca, sem stala že skoraj samo še na nohtih, s trupom precej preko ograje. Z ritko sem skušala loviti njegove ritmične sunke in takoj vedela, da bom doživela enega hitrejših orgazmov v svojem življenju. Nisem ga več lovila. Ni bilo potrebe. Bil je neverjeten, me močno prijel za boke in me močnimi sunki pod rit vodil po poti ekstaze. Za hip se mi je zdelo, da bom padla preko ograje in bilo bi mi vseeno. Da bi mi prej le prišlo.

In mi je. Tam sredi noči, na mali terasi nad Portorožem sem nekajkrat nemočno vzkliknila in zaječala v noč. Zagotovo sem s tem dvignila kakšno obrv osebam, ki so imele prav tako težave s spanjem. Hudiča, naslednji dan mi je kolegica dejala, da se je celo prebudila, ker se ji je zdelo, da sliši neko stokanje.

A ni vedela, da so bili pritajeni kriki in vzdihljaji, posledica ekstaze, ki je v popolno nemoč vrgla njeno najboljšo prijateljico. Dobila sem svojega mojstra za orgazme, ki je moral kasneje zanje skrbeti še pod prho, na mizi in seveda tudi v postelji. Najedla sem se tistega čudovitega tiča, a nikakor ne nasitila. Tudi jutro sva pozdravila na ta način. Petelinji zajtrk, tudi z jajci, orgazmično in ne samo na oko.

DELI
Prejšnji članekZakaj je erotika pomemben del našega življenja
Naslednji članekZnani na dopustu
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.