Morda koga preseneča, a dejstvo je, da se tudi ženske vse pogosteje spuščajo v razmerja kjer iščejo le seks brez obveznosti. In zakaj tudi ne bi?

Bodisi je to zato, ker so pred kratkim končale dolgotrajno razmerje in si trenutno želijo v tem smislu odpočiti, bodisi zato, ker rade preizkušajo različne moške in njihova orodja. Toda kaj kmalu lahko nastopijo težave. Nekdo se na drugega naveže. Po navadi se to pogosteje pojavi pri ženskah, ki morajo vedeti “pri čem sta”. Ni dovolj, da vse visi v zraku in da so stvari nedoločene.

Kaj storiti, oziroma česa ne, da do zagat glede sproščenosti razmerja ne bi prišlo?

Ne obnašajte se, kot da je nekaj več, kot v resnici je. Skratka, ne zavajajte. Ne kupujte daril. Razen če gre za seks igračke ali vroče olje za erotično masažo. Darila povedo, da ste na nekoga mislili tudi v času, ko niste z njim, obenem pa ste morali še razmišljati, kaj mu je všeč. Preveč pozornosti za lahkotno, seksualno razmerje.

Ne padajte v pasti. Če začne tarnati, da jo/ga samo izrabljate, pobegnite, preden bo prepozno. Če sta se zmenila samo za seks, naj ostane pri tem, razen če OBA hočeta več.

Eva erotično perilo

Pomen seksa

Ja, lahko pomeni nekaj magičnega, nekaj, kar vaju globlje povezuje. Toda če se odločita za “samo seks”, gre zgolj za telesno potešitev. Oba uživata in se predajata strasti in vsem drugim pozitivnim posledicam (glej prispevke o tem, zakaj je seks zdrav). Raziskave kažejo, da je neobvezujoče razmerje precej bolj strastno od resnega, ker v njem iskrice in metuljčki kmalu odletijo. Da bi se izognili morebitni navezanosti, se ne dobivajta prepogosto.

Imejte odprte možnosti. Iščite naprej. To je dovoljeno, ker ne gre za nikakršno obveznost do osebe, s katero seksate. Verjetno nam ni treba poudarjati, da lahko tovrstna zabava traja le kratek čas. Tudi če imate obdobje, ko nočete resnega dekleta/fanta, se bo to slej ko prej prevesilo v iskanje tiste(ga) prave(ga).

DELI
Prejšnji članekSeks vodič | 100 namigov za boljše spolno življenje
Naslednji članekKdaj nastopi tisti ohh trenutek?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.