Verjetno med nami ni nikogar, ki bi lahko rekel, da med spanjem še nikoli ni imel erotičnih fantazij. Ampak, kaj za vraga pomenijo erotične sanje?

Tudi sama sem že kar nekajkrat sanjala o intimnih zadevah. Včasih celo tako intenzivno, da se mi je vse zdelo popolnoma resnično. Čutila sem njegove dotike, poljube na sebi, kako prodira vame, … bilo je, … Uhhh. Ko sem se prebudila, sem bila pogosto precej razočarana. Najraje bi v trenutku zaspala nazaj in sanjala dalje. Sanjalo se mi je že tudi o različnih rečeh (nepovezanimi s spolnostjo), ki pa bojda opisujejo prav to. Naši možgani, si določene zadeve predstavljajo nekoliko po svoje.

sanje o seksu

Ali nam simboli v naših sanjah poskušajo kaj povedati?

V erotičnih sanjah se dogajajo stvari, ki nam drugače nikoli nebi prišle na pamet. Dostikrat pomenijo nekaj popolnoma drugega, kot pa si mislimo. V sanjah je zrela, rdeča češnja precej več kot le sadje. Tukaj imajo tuneli, sloni in paradižniki povsem drugačen pomen.

erotika in erotični oglasi

Paradižnik

Radi bi tvegali skok čez plot, ki pa se nebo dobro končal. Paradižnik stoji za strast, ki bo kmalu zažarela.

Poljub

Poljub kaže na uspeh pri drugem spolu. Če koga opazujete pri poljubljanju, kaže to na depresivno razpoloženje zaradi neizpolnjenih želja.

Češnje

Sladke češnje pomenijo čudovito ljubezensko doživetje. Bolj temna je barva, tem bolj goreča je strast.

Slon

V ženskih sanjah je slon simbol za moško moč in potenco. Če jahate na slonu, lahko pričakujete srečo v zvezi.

Tunel

Če v erotičnih sanjah zagledamo tunel, je to kot simbol za željo po odkrivanju – telo ali dušo ljubimca v sanjah.

Objem

Morate paziti na to, koga objemate. Če je to nekdo, ki ga zelo cenite, se lahko pripravite na srečo v ljubezni. Če je kdo drug – pozor!

erotika in erotični oglasi

Zapeljevanje

Če moški misli, da je zapeljal žensko, se mora paziti, ker so okrog njega ljudje, ki ga po krivem obtožujejo.

Oče

V življenju moškega prevzame oče vlogo moškega vzornika. Pri ženskah predstavlja merilo za svoje partnerje.

Seks (splošno)

Želja, da bi se radi nekomu zaupali. Če se seks prekine, imate zadržke, katerih se ne zavedate.

Seks s šefom

Seks s šefom lahko pomeni, da si ženska želi napredovanja, moči. Lahko je pa tudi nasprotno, želi si nekoga ob sebi, ki ima moč.

Samozadovoljevanje

Če se v sanjah samozadovoljujete, pomeni, da iščete tolažbo. Iščete neke vrste pohvalo ali nagrado, ki bi vsem pokazala, da si zaslužite biti tam kjer ste.

DELI
Prejšnji članekPožrešnica
Naslednji članekSeksate zgolj še iz navade?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.